• 1. nap

  Budapest – Nizza

  Repülés Budapest – Nizza útvonalon. Várható érkezés az esti órákban, majd a szállodába megyünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat. Szállodánk a reptér közelében fekszik, közvetlenül előtte buszmegálló, ahonnan könnyen be lehet jutni a városközpontba. A szálláson nincs 3 ágyas elhelyezési lehetőség. Vacsorázási lehetőség a környéken.

 • 2. nap

  Nizza

  Reggeli után helyi busszal megyünk a városba, ahol gyalogos, séta, városnézés. Nizza látnivalóit mutatja be az idegenvezető: piac, mely a kikötő közelében található, Messena tér, óváros, majd az e fölé magasodó kilátó, ahonnan szép rálátás van a városra és a tengerparti öbölre, a kikötőben megtekintjük a szép jachtokat.... A nap további részében szabadprogram, pihenés a nizzai tengerparton. A szállodától a tengerpart fürdésre alkalmas része kb. 300 m-re van.

 • 3. nap

  Tengerparti pihenés

  Ezen a napon tudnak napozni és fürdeni a tengerben, de ha a kultúra iránt érdeklődnek, akkor Nizza több múzeuma közül választhatnak, vagy a belvárosban sétálva, elvegyülve a turisták és a helyiek forgatagában magukba szívhatják az egyedülálló város hangulatát.

 • 4. nap

  Nizza – Monaco – Nizza (45 km)

  Egész nap pihenés, fürdés a tengerparton, vagy reggeli után egész fakultatív napos kirándulás Monacóba, a fény és pompa csodálatos városába. A nizzai tengerpart fehér kavicsos. Az ingyenes szabad strandok és fizetős, nyugágyas privát strandszakaszok váltogatják egymást. Vonattal indulunk a monacói programunkra (vonatjegy a helyszínen fizetendő), mely során először fenn a nagyhercegség bejáratánál lévő Botanikus kertet keressük fel. Megtekintjük a kertet melyben sok kaktusz és mediterrán növény található. Innen mesés a rálátás Monacóra és Monte-Carlora. Lesétálunk a kerttől és lifttel felmegyünk Monaco központjába, ahol felkeressük a Nagyhercegi palotát. Ezt belülről is megtekintjük. A palota előtt van az őrségváltás. Innen átmegyünk a katedrálisba, ahol a hercegi család több tagjának sírja is megtalálható. A híres színésznőből lett hercegnő Grace Kelly is ültettet virágokat abba a kertbe, melyen áthaladva érjük el az Óceonográfiai múzeumot. A monacói szikláról lesétálunk és megtekintjük a világ talán legszebb jachtokkal díszített kikötőjét. Sétálunk a Forma 1 versenypálya szakaszon, miközben felmegyünk Monte Carlóba, a Casinóhoz.

 • 5. nap

  Nizza – Cannes – Grasse - Verdon-kanyon – Nizza - Budapest

  Szabadprogram Nizzában ill. egész napos fakultatív kirándulás lehetősége. Ha jön a fakultatív programra, akkor először Cannesban a filmfesztiválok városában forgolódás, nézelődés. Ezt követően a híres francia illatszergyártás központjában, Grasse-ban múzeum és parfümgyár látogatás. A kirándulás folytatásaként, egy különleges természeti képződményt, a Verdon-kanyont keressük fel. A folyó mély szakadékot vájt a sziklába. Káprázatos panoráma a kilátóból. Több mint 400 m mély szurdokban alattunk kanyarog a folyó. Fakultatív: Cannes – Verdon kirándulás: 50 €. Nizzába történő visszaérkezésünk után felvesszük a csomagjainkat a szállodában, majd kimegyünk a közeli repülőtérre. Esti órákban indul repülőnk. Budapestre érkezés a menetrend függvényében várhatóan a késő esti órákban. Megjegyzés: Az ár az utasbiztosítást, belépőjegyeket nem tartalmazza.

Időpont: 2017.07.25 – 29. / 4 éj

Utazás: Repülővel

Elhelyezés: 3* szállodában

Ellátás: Reggeli

Részvételi díj: 144 500 HUF / fő

Repülőtéri illeték: 45.000 Ft / fő

Egyágyas felár: 48 000 HUF / fő

Min. létszám: 20 fő

Belépőjegyek:

 • Monaco-Oceonográfiai Múzum: 14 €
 • Hercegi Palota: 5 €
 • Botanikus kert: 7,2 €
 • Grasse - Parfüm múzeum: 6 €
 • Monte Carlo - Casino: 10 €
 • Össz.: kb. 43 € + fakultatív

Fakultatív programok:

 • Cannes-Verdon kirándulás: 50,00 Euro
 • Idegenforgalmi adó: 10,00 Euro
 • A helyszínen fizetendő!