Csoportos hajóút ajánlataink

Kérjük foglalási szándékát a 06 (1) 248 5888 kék számon vagy az onlinefoglalas@neckermann.hu emailcímen jelezze. Munkatársaink a beérkező érdeklődések feldolgozása után a lehető legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot.

Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra az őszi szünet idején

1049 €/fő ártól

MSC Magnifica

Budapestről repülővel, Barcelona városnézéssel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

2017.10.24 - 11.02.

 • 1.nap: Budapest-Barcelona

  Indulás a kora reggeli órákban Budapestről Barcelonába a Wizzair járatával. Megérkezés után félnapos városnézés Barcelonában, majd megérkezés a kikötőbe. Csoportos bejelentkezés után étkezési lehetőség majd szabadidő a hajón. Vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.


 • 2.nap: Marseille, Franciaország

  A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra. Érkezés 08.00 órakor


 • 3.nap: Genova


 • 4.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 5.nap: Malaga, Spanyolország

  A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából. Érkezés 12.00 órakor.


 • 6.nap: Casablanca, Marokkó

  A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh. Érkezés 09.00 órakor


 • 7.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 8.nap: Lisszabon, Portugália

  Évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város. Érkezés Lisszabonba 08.00 órakor


 • 9.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 10.nap: Barcelona-Budapest

  Érkezés Barcelonába 12:00 órakor, kiszállás után transzfer a repülőtérre. Hazautazás a délutáni órákban a Ryanair menetrendszerinti járatával Budapestre.


Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Belső kabinban (Bella) 1049 EUR/fő (kb. 335680 Ft/fő) ártól
Ablakos kabinban (Bella) 1199 EUR/fő (kb. 383680 Ft/fő) ártól
Balkonos kabinban (Bella) 1369 EUR/fő (kb. 438080 Ft/fő) ártól
Fantastica kategória felár 100 EUR/fő (kb. 32000 Ft/fő) ártól
Gyerekár 2-11 éves korig pótágyon 499 EUR/fő (kb. 159680 Ft/fő) ártól
Gyerekár 12-17 éves korig pótágyon 699 EUR/fő (kb. 223680 Ft/fő) ártól

A részvételi díj tartalmazza:
A repülőjegy árát Budapest-Barcelona/Wizzair és Barcelona-Budapest/Ryanair útvonalon (Wizzair: kisméretű kézipoggyász és 1 db 23 kg feladható poggyász, Ryanair: nagyméretű kézipoggyász és 1 db 20 kg feladható poggyász; túlsúly felár ellenében), a repülőtéri illetéket, a transzfereket, Barcelona városnézést az első napon délelőtt, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 150 EUR (48.000 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. Gyerekár (2-11 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes. Minimális indulási létszám: 40 fő. Árainkat Euróban garantáljuk. A fenti forint árak 1 EUR=320,00 Ft árfolyam esetén érvényesek. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a Neckermann érvényes Euró árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra.
Az útirány-változtatás jogát a hajótársaság fenntartja. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű.

Pompás mediterrán tájak a világ legnagyobb luxushajójával az őszi szünetben

749 €/fő ártól

MSC Meraviglia

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

2017.10.28-11.05.

 • 1.nap: Budapest-Genova

  Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.


 • 2.nap: Genova, Olaszország

  Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 17:00 órakor, vacsora a szórakozási lehetőségek a fedélzeten.


 • 3.nap: Nápoly, Olaszország

  A Nápolyba látogatók a csodálatos látnivalók és a déli életöröm egyvelegét szívhatják magukba a kirándulások során. Nápoly városa az azonos nevű festői öböl partján található, egyik oldalon Európa második legnagyobb aktív vulkánjához, a Vezúvhoz, másik oldalon a Campi Flegrei („lángoló mezők”) vulkáni területhez - az ókori római legendák szerint Vulcanus otthonához - simulva. Érkezés 13.00 órakor.


 • 4.nap: Messina, Szicília, Olaszország

  Messina bájos városa Szicília északkeleti részén fekszik, hatalmas természetes kikötőjével és a Messinai-szoros közelségével a mediterrán régió egyik legforgalmasabb kikötője. Mind a város megismerése, mind az Etna vagy a Fekete Madonna felkeresése Tindariban érdekes programnak ígérkezik. Érkezés 08.00 órakor Messinába.


 • 5.nap: Valletta, Málta

  Málta fővárosát, Vallettát az UNESCO 7000 éves történelme miatt vette fel a Világörökség listájára. A múlt mind a mai napig nyomon kísérhető a városban, a kirándulás során betekintést nyerhet a sziget régmúlt történelmébe. A táj és a sajátos építészeti remekművek garantálják a felejthetetlen időtöltést. Érkezés 08.00 órakor Vallettába


 • 6.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 7.nap: Barcelona, Spanyolország

  Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik! Érkezés Barcelonába 09.00 órakor


 • 8.nap: Marseille, Franciaország

  A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra. Érkezés 09.00 órakor.


 • 9.nap: Genova-Budapest

  Érkezés 08:00 órakor, reggeli után kiszállás, majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Belső kabinban (Bella) 749 EUR/fő (kb. 239680 Ft/fő) ártól
Ablakos kabinban (Bella) 939 EUR/fő (kb. 300480 Ft/fő) ártól
Balkonos kabinban (Bella) 1089 EUR/fő (kb. 348480 Ft/fő) ártól
Fantastica kategória felár 100 EUR/fő (kb. 32000 Ft/fő) ártól
Gyerekár 2-11 éves korig pótágyon 249 EUR/fő (kb. 79680 Ft/fő) ártól
Gyerekár 12-17 éves korig pótágyon 399 EUR/fő (kb. 127680 Ft/fő) ártól

A részvételi díj tartalmazza:
Utazást Budapestről a kikötőig és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztás a büféétterem nyitva tartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki-és beszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 130€/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (3-11 éves) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.
A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Fedezze fel Ázsia gyöngyszemeit a világ legokosabb hajójával

2640 €/fő ártól

Ovation of the Seas

REPÜLŐVEL | TRANSZFEREKKEL | MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

2017.11.11 - 11.24.

 • 1.nap: Budapest - Hong Kong

  Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban.


 • 2.nap: Hog Kong, Kína

  Érkezés Hong Kongba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szállás Hong Kong-ban.


 • 3.nap: Hong Kong, Kína

  Szabad program vagy fakultatív program: Részletek hamarosan.


 • 4.nap: Hong Kong, Kína

  Transzfer a hong kong-i kikötőbe a délelőtti órákban, beszállás a hajóra kora délután. Becsekkolás, kabinok elfoglalása. A hajó 17:00 órakor fut ki Hong Kongból.


 • 5.nap: Sanya, Kína

  Kikötés előreláthatólag délután 14:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Részletek hamarosan. Továbbutazás a hajóval 22:00 órakor.


 • 6.nap: Hue / Danang, Vietnám

  Kikötés előreláthatólag reggel 07:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Részletek hamarosan. Továbbutazás a hajóval 17:00 órakor.


 • 7.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 8.nap: Nha Trang, Vietnám

  Kikötés előreláthatólag reggel 07:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Részletek hamarosan. Továbbutazás a hajóval 18:00 órakor.


 • 9.nap: Ho Chi Minh, Vietnám

  Kikötés előreláthatólag reggel 09:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Részletek hamarosan. A hajó a kikötőben éjszakázik.


 • 10.nap: Ho Chi Minh, Vietnám

  Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Részletek hamarosan. Továbbutazás a hajóval 17:00 órakor.


 • 11.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 12.nap: Szingapúr

  Kikötés előreláthatólag reggel 08:00 órakor. Szabad program. A hajó a kikötőben éjszakázik.


 • 13.nap: Szingapúr

  Reggeli után csoportos kiszállás a hajóból, majd fakultatív programlehetőség: részletek hamarosan. A kirándulást követően késő esti transzfer a szingapúri repülőtérre.


 • 14.nap: Szingapúr - Budapest

  Helyi idő szerint 01:20-kor indulás Budapestre. Érkezés ugyanezen a napon várhatóan délelőtt 11:40-kor.


Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Erkélyes tengerre néző kabinban 2640 EUR/fő (kb. 855900 Ft/fő) ártól

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyet Budapest – Hong Kong / Szingapúr – Budapest útvonalra, transzfereket, szállást a megadott kabinkategóriában és a hajóút előtt 2 éjszaka Hong Kongban középkategóriájú szállodában, teljes ellátást alapitalokkal a hajón (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), a hajóút előtt önellátás, medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, magyar idegenvezető.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötői illetéket – kb. 85,- EUR/fő (kb. 27.900,- Ft/fő*), repülőtéri illetékeket és díjakat – kb 83,- EUR/fő (kb. 26.900,- Ft/fő*), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, kötelező borravalót – kb. 107,- EUR/fő (kb. 34.900,- Ft/fő*, útlemondási biztosítást – 1,3 %, személyes fogyasztást – internet, italok, parti kirándulások. A fakultatív programok díjai tartalmazzák a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést. Minimum létszám: 16 fő
A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 324 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Black Friday Karib-tengeri csoportos hajóút a világ legnagyobb hajójával

1620 €/fő ártól

Harmony of the Seas

REPÜLŐVEL | TRANSZFEREKKEL | MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

2017.11.23 - 12.03.

 • 1.nap: Budapest - Miami

  Elutazás Budapestről a reggeli órákban, érkezés Miamiba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szállás Miamiban.


 • 2.nap: Miami, Florida

  Black Friday – szabad program, bevásárlási lehetőség Miamiban vagy Fakultatív program:


  Miami városnézés busszal, magyar idegenvezetővel
  Miami buszos városnézés, magyar nyelvű idegenvezetővel. A program során megtekintjük Miami legfontosabb látnivalóit (luxus villák, a Miami kikötő, Little Havana és Calle Ocho, South Beach és az Art Deco negyed, Coconut Grove, Brickell Avenue, Coral Gables stb.).
  Részvétel díj: felnőtt kb. 51 EUR/fő, gyerek kb. - EUR/fő

 • 3.nap: Fort Lauderdale, Florida

  Transzfer a fort lauderdale-i kikötőbe a délelőtti órákban, beszállás a hajóra 11:30 - 12:00 között. Becsekkolás, kabinok elfoglalása. A hajó 16:30 órakor fut ki Fort Lauderdale-ből.


 • 4.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 5.nap: Labadee, Haiti

  Pihenés Labadeen, Haiti északi részén, a Royal Caribbean privát tengerpartján. Az egzotikus privát tengerpartot csak a Royal Caribbean vendégei élvezhetik. A gyönyörű tengerpart, a csodálatos hegyoldalak, az egzotikus növényzet, a korallvilág mind-mind lenyűgöző látványt nyújtanak. Ilyenkor a hajó svédasztalos étterme kiköltözik a szigetre és barbeque specialitásokkal kényezteti a vendégeket. Szabad program a Royal Caribbean hajótársaság privát strandján vagy fakultatív program:


  Haiti partjának felfedezése katamaránnal (kb. 2 óra.)
  A karibi partok mentén megismerkedhetünk Haiti történelmével. Egy katamarán fedélzetéről megcsodálhatjuk a tájat, a korallzátonyokat, a part menti kisebb falvakat, láthatunk kézzel készített fa csónakokat, találkozhatunk az ősi arawak indiánok nyomaival, továbbá egy erődöt és egy hajóroncsot is lencsevégre kaphatunk.
  Részvétel díj: felnőtt kb. 62 EUR/fő, gyerek kb. - EUR/fő

  Továbbutazás a hajóval 16:30 órakor.
 • 6.nap: Falmouth, Jamaica

  A hajó a délelőtti órákban köt ki Falmouthban. Fakultatív program:


  Reggae Hill és Dunn’s River Falls (kb. 7 óra.)
  A buja zöld növényzet árnyékában, megmártózhatunk a „Dunn’s River Falls” frissítő vízesésében és a természet által kialakított „lépcsőkön”, vezetőnk segítségével egészen a vízesés tetejéig is felmászhatunk. Folytatva utunkat ellátogatunk egy trópusi paradicsomba, Reggae Hill-be, ahol a reggae zenén, az ínyenc konyhán és a pompás táj látványán keresztül magunkba szívhatjuk a sziget gazdag kultúráját. Alkalmunk adódik a színes, trópusi növények és színes virágok között egy picit pihenni, miközben a helyiek élő zenével és tánccal szórakoztatják a vendégeket. Az eredeti jamaikai ízeket egy 5 fogásos ebéd keretén belül kóstolhatjuk meg, melyhez pezsgő alapú koktélokat, csapolt sört, eper-guava ízű rum puncsot, jamaikai mojitot és dinnyés limonádét szolgálnak fel. Felár ellenében relaxáló masszázs is igénybe vehető. A helyszínen alkalmunk adódik ajándéktárgyak beszerzésére is.
  Részvétel díj: felnőtt kb. 108 EUR/fő, gyerek kb. - EUR/fő

  Továbbutazás a hajóval 19:00 órakor.
 • 7.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 8.nap: Cozumel, Mexikó

  Érkezés a reggeli órákban Mexikóba. Fakultatív program:


  Tulum, a titokzatos maja város és Playa del Carmen (kb. 8 óra)
  A program során felfedezzük az ősi maja várost, Tulum-ot. A szárazföld kishajóval történő megközelítése közben megcsodálhatjuk a maja riviérát. Meglátogatunk egy helyi kisboltot, ahol ízelítőt kapunk a mexikói kultúra alapvető elemét képező tradicionális zenéből a „mariachi”-ból, megkóstoljuk az igazi tequilát és egy kis bemutatót is kapunk a szivarsodrás rejtelmeiből. Utunkat egy légkondicionált busszal folytatjuk az UNESCO Világörökség részét képező településig,Tulumig, ahol több mint 2 órát töltünk el. A maják titokzatos városát 3 oldalról fal, egy oldalról pedig a Karib-tenger határolja. Innen ered maga a város elnevezés is a „tulum” szó, ami yucatan maja nyelven, falat, erődítményt jelent. A maja város látogatása után visszatérünk Playa del Carmenre, ahol lehetőségünk nyílik helyi ajándéktárgyak beszerzésére is. Visszatérés a hajóra.
  Részvétel díj: felnőtt kb. 114 EUR/fő, gyerek kb. EUR/fő

  A hajó 19:00 órakor indul tovább.
 • 9.nap: Tengeren

  Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.


 • 10.nap: Fort Lauderdale, Florida

  A hajó reggel 6:15-kor köt ki. Reggeli után csoportos kiszállás a hajóból, majd Everglades Nemzeti Park kirándulás Airboat-tal.


  Everglades Nemzeti Park kirándulás Airboat-tal (kb. 4,5 óra)
  Meglátogatjuk az Everglades Nemzeti Parkot, ahol egy speciális propelleres motorcsónak túrán ismerhetjük meg a park édesvízi mocsarainak élővilágát. Ez az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkja. Dél-Florida őslakói, a szeminol indiánok füves víznek nevezik Everglades-t. A motorcsónakos kirándulás során trópusi madarakat, emlősöket és hüllőket láthatunk. Akár a nemzeti park leghíresebb lakóját, az amerikai aligátort is megpillanthatjuk. Az állatmenhelyen trópusi madarakat, ritka kígyókat láthatunk, de akár a veszélyeztetett fajok közé sorolandó floridai párducot is megismerhetjük. A kirándulást követően transzfer a Miami repülőtérre.
  Részvétel díj: felnőtt kb. az ár tartalmazza EUR/fő, gyerek kb. EUR/fő

  Érkezés Budapestre 2017. december 3-án a délutáni órákban.

Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Central Parkra néző balkonos kabinban 1620 EUR/fő (kb. 526900 Ft/fő) ártól
Erkélyes tengerre néző kabinban 1750 EUR/fő (kb. 568900 Ft/fő) ártól

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyet Budapest – Miami – Budapest útvonalra, transzfereket, szállást a kiválasztott kabinkategóriában és a hajóút előtt 2 éjszakát Miamiban középkategóriájú szállodában, teljes ellátást alapitalokkal a hajón (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), a hajóút előtt reggelit, medencék, napozóágyak és fitness-terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, Everglades kirándulást az utolsó napon,magyar idegenvezető.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötői illetéket – kb. 112,- EUR/fő (kb. 36.400,- Ft/fő*), repülőtéri illetékeket és díjakat – kb. 476,- EUR/fő (kb. 154.700,- Ft/fő*), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, kötelező borravalót – kb. 83,- EUR/fő (kb. 27.000,- Ft/fő*, útlemondási biztosítást – 1,3 %, személyes fogyasztást – internet, italok, parti kirándulásokat. A fakultatív programok díjai tartalmazzák a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést. Minimum létszám: 18 fő
A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 325 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!