Tájékoztató a NUR TRAVEL Kft. („NUR TRAVEL”) utazásszervező szerződési feltételeiről és a fontos tudnivalókról


ÁRAK - ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk, hogy a www.neckermann.hu portálon megjelenített árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Előfordulhat, hogy eltérés mutatkozik a weboldalon látható és a foglalás során megjelenő ár között. Eltérés esetén mindig a foglalás során megjelenő árak az irányadók. Amennyiben az ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran értékesítő kollégáinkat. Kizárólag az utazásszervező/utazásközvetítő által visszaigazolt ár/részvételi díj tekinthető a szerződés tárgyát képező végleges árnak/részvételi díjnak. A honlapon tévesen vagy hibásan megjelent ár, illetve egyéb adat javításának jogát fenntartjuk.

LEGALACSONYABB ÁR

A nyitó oldalunkon kiemelt ajánlatoknál – eltérő jelölés hiányában – az adott úti cél / szálláshely vonatkozásában elérhető, a szálláshelyhez tartozó alapellátást tartalmazó legalacsonyabb árat tüntetjük fel. A legalacsonyabb ár megjelenítésében figyelembe vett utazási időponttól, szobatípustól, ellátástól eltérő feltételekre, szolgáltatásokra a legalacsonyabb ár nem irányadó. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletek a szállásinformációs oldalon és az árkalkulációban találhatók, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot az árajánlat menüpont alatt!


NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK! MINDEN ILLETÉK AZ ÁRBAN!

A www.neckerman.hu honlapon, ill. a kiadványokban közzétett NUR TRAVEL repülős utazási csomagok esetében a publikált árak, részvételi díjak, illetve az ezen utazási csomagokra vonatkozó utazási szerződésekben szereplő részvételi díjak tartalmazzák valamennyi, az utazási csomagba tartozó szolgáltatás kapcsán kötelezően kifizetendő szolgáltatás díját, így pl. a reptéri illetéket is. 

A részvételi díj nem tartalmazza az utazási csomagba nem tartozó, de opcionálisan megvásárolható szolgáltatások díját (pl. storno biztosítást, baleset-betegség-poggyász biztosítás, Fast check-in, stb.). Amennyiben a megrendelő/utazó ilyen szolgáltatást is megrendel, akkor annak díja az utazási csomag részvételi díján felül fizetendő.

EURO - HUF ALAPÚ SZERZŐDÉSKÖTÉS

A külföldi utazások árait esetenként nemcsak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Ön választhat: ha az Ön számára kedvezőbb, akkor a szerződésben a fizetendő részvételi díjat nem forintban (Forint alapú szerződéskötés), hanem euróban rögzítjük (Euró alapú szerződéskötés), és az euróban szerződött részvételi díj változatlanságát garantáljuk (Árgarancia). Az euróban feltüntetett ár mellett zárójelben megjelenő forint összeg csak tájékoztató jellegű, és azt mutatja, hogy aznap hány forinttal lehetne az euróban megadott árat kiegyenlíteni, vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval az euróban megadott ár hány forintnak felelne meg. A nyitó oldalunkon egyes úti célokra vonatkozó rövid indító információkról az ott elhelyezett jelzés szerint továbbkattintva érhetők el az adott úticélra irányuló konkrét utazási ajánlatok, azok részletes leírásával és árával, a fenti választás függvényében euro, ill. forint összegben is feltüntetve. Az euróban szerződött részvételi díj az Ön választása szerint euróban vagy forintban is kifizethető. Forintban történő fizetés esetén a befizetett forint összeget a K&H Bank befizetés napján érvényes valuta eladási árfolyamán euróra átszámítva írjuk jóvá. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval hány forintnak felelnek meg.

Az esetleges lemondási díjra, kötbérre a meghirdetett Árfolyamakció nem érvényesíthető.


ÁRFOLYAMAKCIÓ

Árfolyamakció meghirdetése esetén az Euro alapú szerződésre forintban befizetésre kerülő, az árfolyamakció hatálya alá tartozó befizetést nem az általános utazási feltételekben meghatározott árfolyamon, hanem az adott árfolyamakcióban közzétett kedvezményes Euro árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamakcióban a törzsutas, és a nászutas-kedvezmény nem vehető igénybe. Amennyiben az árfolyamakció feltételei szerint jóváírt befizetést a NUR TRAVEL-nek valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a NUR TRAVEL a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az itt írt feltételek – eltérő közzététel hiányában – külön meghirdetés nélkül is érvényesek minden aktuálisan meghirdetett árfolyamakció esetében.

Annak eldöntése, hogy árfolyamakció meghirdetésre kerül-e, és milyen feltételekkel, valamint, hogy az árfolyamakció mettől-meddig tart, és mikor kerül visszavonásra, minden esetben a NUR TRAVEL kizárólagos hatáskörébe tartozik. Amennyiben árfolyamakció kerül meghirdetésre, úgy annak időtartamát, hatályát, azt, hogy az akció mely utazásokra, mely szerződésekre, és befizetésekre vonatkozik (pl. csak az árfolyamakció időtartama alatt megkötött szerződésekre, és teljesített befizetésekre, vagy korábban megkötött szerződések hátralékos befizetéseire, stb.), továbbá, hogy az árfolyamakcióra milyen egyéb feltételek vonatkoznak, mely kivételek érvényesülnek, a NUR TRAVEL esetenként teszi közzé.


AKTUÁLIS ÁRFOLYAMAKCIÓ MEGHIRDETÉSE

Aktuális árfolyamakciónkról érdeklődjön munkatársunktól

EGYÉB AKCIÓ

Akciós áraink már minden kedvezményt tartalmaznak és a meghirdetett kedvezmény időszakánaik idejéig, vagy visszavonásig érvényesek.  A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban.

 

UTAZÁSI UTALVÁNY

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék!  

NUR TRAVEL Utazási utalvány vásárolható. 25.000 / 50.000 / 75.000 Ft címletekben.

A koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel ügyfélszolgálatunk átmenetileg csak online elérhető, utazási utalvány vásásrlási szándékát kérjük jelezze az alábbi e-mail címen:

cs@nurtravel.hu

Információ az utazási utalványokról: 

 • az utalványok a fenti címletek bármelyikében kiállíthatóak, a megrendelő igénye szerint
 • amennyiben a beváltáskor nem teszi ki az utazás összege az utalvány összegét, a különbözetről egy újabb utalványt kap, tehát nem veszik el a fel nem használt összeg
 • az utalványok nem névre szólóak, tehát ajándékozhatóak/átruházhatóak, a beváltásnál azonban az eredeti utalványt köteles a felhasználó leadni
 • az utalványok a kiállítástól számítva 1 évig lesznek érvényesek
 • az utalványok hosszabbíthatóak a lejárattól számított újabb 6 hónapra, 10% ráfizetés mellett
 • az utalványok összegét a szállítási határidő előtt átutalással tudják kiegyenlíteni

 

Az utalványok felhasználása: 

 • az utalványok csak a NUR Travel utazási irodánál válthatóak be
 • a beváltás igényét a cs@nurtravel.hu címen tudják jelezni
 • az utalvány lejárati dátumáig az utazást meg kell kezdeni
 • NUR Travel árualapra érvényes
  1. – belföld járványügyi korlátozásoktól függően, amint azok feloldásra kerülnek
  2. – külföld tervezetten 2021.04.01 – től de a járványügyi korlátozások függvényében ez változhat

A befoglalt utazásokra a NUR Travel Kft utazási és általános szerződési feltételei az irányadóak.

 

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2022 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk