Fontos tudnivalók

Általános tájékoztatás

A neckermann.hu portálon megjelenített árakat a Thomas Cook cégcsoporthoz kapcsolódó adatbázisokból kapjuk. Mivel ezeket az adatbázisokat egyszerre több ország ügyfelei használják azonos időben ezért előfordulhat, hogy - akár jelentős - eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon és az adatbeviteli oldalon megjelenített árak között. Erre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét egy figyelmeztető ablakban elhelyezett üzenettel. Mindig az utoljára (adatmegadás oldal) megjelenített ár a pontos ár, a hotel információs oldalon megjelenített árak tájékoztató jellegűek.
Amennyiben ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén. Neckermann Irodák

Legalacsonyabb ár

A nyitó oldalunkon kiemelt ajánlatoknál – eltérő jelölés hiányában – az adott uticél/szálláshely vonatkozásában elérhető, a szálláshelyhez tartozó alapellátást tartalmazó legalacsonyabb árat tüntetjük fel, amely nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A legalacsonyabb ár megjelenítésében figyelembe vett utazási időponttól, szobatípustól, ellátástól eltérő feltételekre, szolgáltatásokra a legalacsonyabb ár nem irányadó. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletekért lásd a szállásinformációs oldalt és az árkalkulációt.

Aktuális árfolyam

A külföldi utazások árait a fentiekre tekintettel nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamkedvezmény akció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamkedvezmény szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamkedvezmény akció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Árfolyamkedvezmény akció

Figyelem, 2017. szeptember 14-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk és 2017. szeptember 22-től visszavonásig 311,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk

Árfolyamakció: árfolyamakció meghirdetése esetén az Euro alapú szerződésre forintban befizetésre kerülő, az árfolyamkedvezmény akció hatálya alá tartozó befizetést nem az általános utazási feltételekben meghatározott árfolyamon, hanem az adott árfolyamkedvezmény akcióban közzétett kedvezményes Euro árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamkedvezmény akcióban a törzsutas, és a nászutas-kedvezmény nem vehető igénybe. Amennyiben az árfolyamkedvezmény akció feltételei szerint jóváírt befizetést a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft-nek valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az itt írt feltételek külön meghirdetés nélkül is érvényesek minden árfolyam akció esetében. Annak eldöntése, hogy árfolyamkedvezmény akció meghirdetésre kerül-e, és milyen feltételekkel, minden esetben a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. kizárólagos hatáskörébe tartozik. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció kerül meghirdetésre, úgy annak időtartamát, hatályát, azt, hogy az akció mely utazásokra, mely szerződésekre, és befizetésekre vonatkozik (pl. csak az akció időtartama alatt megkötött szerződésekre, és teljesített befizetésekre, vagy korábban megkötött szerződések hátralékos befizetéseire, stb.), továbbá, hogy az akcióra milyen egyéb feltételek vonatkoznak, mely kivételek érvényesülnek, a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. esetenként teszi közzé..

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamkedvezmény akció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamkedvezmény szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamkedvezmény akció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Aktuális árfolyamakció meghirdetése

Árfolyamakció a 2017 nyári utakra: Figyelem, 2017. szeptember 14-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk és 2017. szeptember 22-től visszavonásig 311,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2017 nyári kínálatunkra visszavonásig. A nyári árfolyamkedvezmény akció a Neckermann Magarország, azaz a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban budapesti és debreceni indulású közvetlen charter járatos nyári indulási időponttal közzétett (nyári szezon vége 2017. október 31.) - repülős csomagajánlataira, nyári szállásajánlataira, MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra érvényes.

Árfolyamakció a 2017/18 téli utakra: Figyelem, 2017. szeptember 14-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk, és 2017. szeptember 22-től visszavonásig 311,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2017/18 téli kínálatunkra visszavonásig. A téli árfolyamkedvezmény akció a Neckermann Magyarorzág, azaz a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban budapesti indulású közvetlen charter járatos téli – azaz 2017. november 1. és 2018. április 30. között indulási időponttal közzétett - repülős csomagajánlataira, téli szállásajánlataira, MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra érvényes. A 2017. nyári és 2017/18. téli árfolyamkedvezmény akció az akció érvényességi ideje alatt a fent megnevezett utazási szolgáltatásokra vonatkozóan megkötésre kerülő új Euro alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik.

Egyéb akciók

2017. nyári Illetékmentes akció: amennyiben a szerződés tárgya olyan, a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett 2017. nyári repülős utazási csomag, amely Budapestről, vagy Debrecenből indul kizárólag HUN NAH, HUN FAX és HUN LAST alatt foglalható úti célra, akkor a meghirdetett illetékmentes akció érvényességi idejében megkötött szerződés esetén a repülőtéri illetéket utasunknak nem kell megfizetnie. Az illetékmentes akció az előfoglalási kedvezményekkel és az árfolyamakcióval együtt is érvényes.

Nászutas kedvezmény

Friss házas utasainknak 5% nászutas kedvezményt nyújtunk, melyet a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. saját irodáiban vehet igénybe. A részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Utazási utalvány

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket Neckermann utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! A Neckermann utazási utalvány vásárolható és beváltható a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. utazási irodáiban országszerte az Ön által megadott értékben.

Alternatív Vitarendezési Fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF