Fontos tudnivalók

Információ az oldalon megjelenő árakról

A neckermann.hu portálon megjelenített árakat a Thomas Cook cégcsoporthoz kapcsolódó adatbázisokból kapjuk. Mivel ezeket az adatbázisokat egyszerre több ország ügyfelei használják azonos időben ezért előfordulhat, hogy - akár jelentős - eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon és az adatbeviteli oldalon megjelenített árak között. Erre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét egy figyelmeztető ablakban elhelyezett üzenettel. Mindig az utoljára (adatmegadás oldal) megjelenített ár a pontos ár, a hotel információs oldalon megjelenített árak tájékoztató jellegűek.
Amennyiben ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén. Neckermann Irodák

***2017 NYÁR – ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ

JÚNIUSI AKCIÓ: Illetékmentes akció a 2017 nyári budapesti vagy debreceni indulású Neckermann repülős csomagajánlatokra (csak HUN NAH, HUN FAX és HUN LAST alatt foglalható úti célokra), akár 200€/fő kedvezmény egyes 2017 nyári Neckermann repülős ajánlatokra 2017.06.15-30. között történő új szerződéskötés esetén. Az előfoglalási kedvezményekkel és az árfolyamakcióval együtt is érvényes. Árfolyamakció 299,90 Ft= 1 EUR árfolyamon 2017.06.17-30. között vagy visszavonásig a 2017-es nyári magyar árúalap (HUN) minden termékére érvényes új szerződéskötés esetén. Az Árfolyamakció az előfoglalási kedvezményekkel együtt is érvényes. Az Árfolyamakció hátralék befizetésekor, és hajós utakra, illetve a Club Med foglalásokra NEM érvényesíthető. Az Árfolyamkedvezmény akcióban a törzsutas-, és nászutas-kedvezmény NEM vehető igénybe. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban.

MSC csoportos hajóutak AKCIÓ: Extra 50€/felnőtt kedvezmény a megjelölt csoportos hajóutakra 2017.06.30-ig történő új szerződéskötés esetén. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban.

IBIZA AKCIÓ: Akár 200€/fő kedvezmény a 2017 nyári budapesti indulású ibizai repülős csomagajánlatokra 2017.06.15-30. között történő új szerződéskötés esetén. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban.

**Neckermann Euró árfolyamkedvezmény

Figyelem! A lent részletezett, aktuális árfolyamkedvezmény akció keretében jelenleg a 2017 nyári és 2017/18 téli árfolyamkedvezmény akció esetében 2017.06.15-től visszavonásig 309,90 Ft=1€ árfolyam az irányadó. Az eddigi 309,90 Ft = 1€ árfolyamakciót a 2017 nyári foglalások esetén a továbbiakban a hátralék befizetéseknél, hajós utaknál és a Club Med foglalásoknál tartjuk fent és 2017.06.17-től új 299,90 Ft = 1€ árfolyamakciót hirdetünk minden ÚJ nyári foglalásnál 2017.06.30-ig vagy visszavonásig.

Árfolyamkedvezmény akció: amennyiben az esetenként meghirdetésre kerülő aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt, az akcióban foglalható utazási szolgáltatásokra történő új, Euró alapú foglalás (szerződéskötés) szerződött részvételi díja, vagy annak egy része az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt forintban kerül befizetésre az alábbi feltételek szerint, akkor az árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt időrendben első alkalommal forintban befizetett összeget nem az általános utazási feltételek 3.7. pontja szerinti árfolyamon, hanem az aktuális árfolyamkedvezmény akcióban közzétett kedvezményes Euró árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamkedvezmény akció szerinti árfolyam foglalásonként (szerződésenként) egy alkalommal, az árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt időrendben elsőként érkező befizetésre kerül alkalmazásra, az árfolyamkedvezmény az akció időtartama alatt teljesített további befizetésekre nem érvényes. Az árfolyamkedvezmény akció kizárólag az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt történő új foglalásokra, és az ezen új foglalások alapján az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt történő időrendben első befizetésre érvényes. Amennyiben az árfolyamkedvezmény akció feltételei szerint jóváírt befizetést a NUR-nak valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a NUR a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az árfolyamkedvezmény akció nem érvényes az aktuális árfolyam kedvezmény akció időtartamán kívüli, korábbi foglalások (szerződések) hátralékainak az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt történő befizetésére, és nem érvényes az aktuális árfolyam kedvezmény akció időtartama alatt történt új foglalásokra (szerződésekre) az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartamát követően teljesített fizetésekre sem. Az árfolyamkedvezmény akcióban a törzsutas, és a nászutas-kedvezmény nem vehető igénybe. Az árfolyamkedvezmény akció az MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra NEM érvényes.

Árfolyamkedvezmény akció a 2017 nyári utakra: 2017. június 14-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk és 2017. június 15-től visszavonásig 309,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2017 nyári kínálatunkra visszavonásig. A nyári árfolyamkedvezmény akció a magyar Neckermann budapesti és debreceni indulású közvetlen charter járatos nyári – azaz 2017. május 1. és 2017. október 31. között indulási időponttal közzétett - repülős csomagajánlataira, nyári szállásajánlataira, MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra érvényes.

Árfolyamkedvezmény akció a 2017/18 téli utakra: 2017. június 14-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk és 2017. június 15-től visszavonásig 309,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2017/18 téli kínálatunkra visszavonásig. A téli árfolyamkedvezmény akció a magyar Neckermann budapesti indulású közvetlen charter járatos téli – azaz 2017. november 1. és 2018. április 30. között indulási időponttal közzétett - repülős csomagajánlataira, téli szállásajánlataira, MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra érvényes.

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamkedvezmény akció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamkedvezmény szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamkedvezmény akció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Nászutas kedvezmény

Friss házas utasainknak 5% nászutas kedvezményt nyújtunk, melyet a Neckermann saját irodáiban vehet igénybe. A részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Utazási utalvány

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket Neckermann utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! A Neckermann utazási utalvány vásárolható és beváltható a Neckermann utazási irodáiban országszerte az Ön által megadott értékben.

*Legalacsonyabb ár

Az adott szálláshelyen elérhető legalacsonyabb ár, amely a keresésben megadott időpont(ok)ban és bizonyos szobatípusban a szálláshelyen elérhető alapellátást tartalmazza, és nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletekért lásd a szállásinformációs oldalt és az árkalkulációt.

Aktuális árfolyam

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamkedvezmény akció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamkedvezmény szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamkedvezmény akció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. További részletek a jobb felső sarokban lévő MyNeckermann gombra kattintva találhatók, kérjük, figyelmesen olvassa el! Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Alternatív Vitarendezési Fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF