Fontos tudnivalók

Információ az oldalon megjelenő árakról

A neckermann.hu portálon megjelenített árakat a Thomas Cook cégcsoporthoz kapcsolódó adatbázisokból kapjuk. Mivel ezeket az adatbázisokat egyszerre több ország ügyfelei használják azonos időben ezért előfordulhat, hogy - akár jelentős - eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon és az adatbeviteli oldalon megjelenített árak között. Erre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét egy figyelmeztető ablakban elhelyezett üzenettel. Mindig az utoljára (adatmegadás oldal) megjelenített ár a pontos ár, a hotel információs oldalon megjelenített árak tájékoztató jellegűek.
Amennyiben ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén. Neckermann Irodák

***2017 NYÁR – ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ

Az ILLETÉKMENTES AKCIÓ és Legjobb ÁR garancia a 2017 nyári budapesti és debreceni indulású Neckermann repülős csomagajánlatokra (csak a HUN NAH alatt foglalható úti célokra) 2017.01.31-ig történő szerződéskötés esetén. Az előfoglalási kedvezményekkel és az árfolyamakcióval együtt is érvényes.

Akár 75€/fő KEDVEZMÉNY illetve akár 30% KEDVEZMÉNY a szállás díjából, egyes 2017 nyári Neckermann repülős ajánlatokra 2017.01.31-ig.

A Legjobb ÁR garancia feltételei: szerződés kötés legkésőbb 2017.01.31-ig és a részvételi díj Euróban történő rögzítése. A Legjobb ÁR garanciát a szerződéskötés napjától a legkésőbb 2017.04.30-ig tartó időszakra biztosítjuk. Ha a Legjobb ÁR garancia ideje alatt cégünk ajánlatai között az adott szerződésében szereplő utazással minden részletében (indulási dátum és repülőtér, repülőtársaság, úti cél, szállás, ellátás, szobatípus, stb.) megegyező utazást talál az Ön szerződésében szereplőnél alacsonyabb Euró összegű részvételi díjjal, és ezt a foglalását végző utazási irodában igazolja, akkor a kedvezőbb árat érvényesítjük Önnek. Az összehasonlítás alapjául kizárólag az 1 felnőtt utazó részvételi díja szolgál. A Legjobb ÁR garancia a Last minute és Ultra Last Minute ajánlatokra nem érvényes, ezekre hivatkozva a Legjobb ÁR garancia nem érvényesíthető. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban. Eng. sz.: R00801/1999/1999

**Neckermann Euró árfolyamkedvezmény

Figyelem! A lent részletezett, aktuális árfolyamkedvezmény akció keretében jelenleg a 2016-17 téli és a 2017 nyári árfolyamkedvezmény akció esetében 2017.01.18. és 01.25. között vagy visszavonásig visszavonásig 299,90 Ft=1€ árfolyam az irányadó.

Árfolyamkedvezmény akció: amennyiben az esetenként meghirdetésre kerülő aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt, az akcióban foglalható utazási szolgáltatásokra történő új, Euró alapú foglalás (szerződéskötés) szerződött részvételi díja, vagy annak egy része az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt forintban kerül befizetésre az alábbi feltételek szerint, akkor az árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt időrendben első alkalommal forintban befizetett összeget nem az általános utazási feltételek 3.7. pontja szerinti árfolyamon, hanem az aktuális árfolyamkedvezmény akcióban közzétett kedvezményes Euró árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamkedvezmény akció szerinti árfolyam foglalásonként (szerződésenként) egy alkalommal, az árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt időrendben elsőként érkező befizetésre kerül alkalmazásra, az árfolyamkedvezmény az akció időtartama alatt teljesített további befizetésekre nem érvényes. Az árfolyamkedvezmény akció kizárólag az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt történő új foglalásokra, és az ezen új foglalások alapján az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt történő időrendben első befizetésre érvényes. Amennyiben az árfolyamkedvezmény akció feltételei szerint jóváírt befizetést a NUR-nak valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a NUR a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az árfolyamkedvezmény akció nem érvényes az aktuális árfolyam kedvezmény akció időtartamán kívüli, korábbi foglalások (szerződések) hátralékainak az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartama alatt történő befizetésére, és nem érvényes az aktuális árfolyam kedvezmény akció időtartama alatt történt új foglalásokra (szerződésekre) az aktuális árfolyamkedvezmény akció időtartamát követően teljesített fizetésekre sem. Az árfolyamkedvezmény akcióban a törzsutas, és a nászutas-kedvezmény nem vehető igénybe. Az árfolyamkedvezmény akció a hajós utakra nem érvényes.

Árfolyamkedvezmény akció a 2017 nyári utakra: 2017. január 17-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk és 2017. január 18. és 25. között vagy visszavonásig 299,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2017 nyári kínálatunkra visszavonásig. A nyári árfolyamkedvezmény akció a magyar Neckermann budapesti és debreceni indulású közvetlen charter járatos nyári – azaz 2017. május 1. és 2017. október 31. között indulási időponttal közzétett - repülős csomagajánlataira, nyári szállásajánlataira érvényes.

Árfolyamkedvezmény akció a 2016-17 téli utakra: 2017. január 17-én a korábban meghirdetett Euró árfolyamakricót visszavonjuk és 2017. január 18. és 25. között vagy visszavonásig 299,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakció hirdetünk az alábbi 2016-17 téli kínálatunkra visszavonásig. A téli árfolyamkedvezmény akció a magyar Neckermann téli – azaz 2016. november 1. és 2017. április 30. közötti indulási időponttal közzétett – budapesti indulású repülős csomagajánlataira és téli szállásajánlataira érvényes.

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamkedvezmény akció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamkedvezmény szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamkedvezmény akció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Nászutas kedvezmény

Friss házas utasainknak 5% nászutas kedvezményt nyújtunk, melyet a Neckermann saját irodáiban vehet igénybe. A részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Utazási utalvány

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket Neckermann utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! A Neckermann utazási utalvány vásárolható és beváltható a Neckermann utazási irodáiban országszerte az Ön által megadott értékben.

*Legalacsonyabb ár

Az adott szálláshelyen elérhető legalacsonyabb ár, amely a keresésben megadott időpont(ok)ban és bizonyos szobatípusban a szálláshelyen elérhető alapellátást tartalmazza, és nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletekért lásd a szállásinformációs oldalt és az árkalkulációt.

Aktuális árfolyam

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamkedvezmény akció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamkedvezmény akció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamkedvezmény szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamkedvezmény akció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. További részletek a jobb felső sarokban lévő MyNeckermann gombra kattintva találhatók, kérjük, figyelmesen olvassa el! Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Alternatív Vitarendezési Fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF