• 1. nap

  Budapest – Buenos Aires

  Elutazás Budapestről az esti órákban menetrend szerinti járattal, európai átszállással. Éjszaka a repülőn.

 • 2. nap

  Buenos Aires

  Érkezés a reggeli órákban Buenos Airesbe. Transzfer a városba. Első ismerkedés a várossal. Szabadidő. Este érkeznek meg a nagy Dél-Amerikai körút résztvevői is és közösen folytatódik a körutazás. Szállás Buenos Airesben.

 • 3. nap

  Buenos Aires

  Egész napos városnézés Amerika „Párizsában”: Plaza de Mayo, Catedral, Casa Rosada (híres balkonja az Evita c. filmben látható), Cabildo, Parlament (kívülről) (a washingtoni Capitolium másolata), Obeliszk, a világ legszélesebb sugárútja, La Boca, Caminito (a tangó hazája), San Telmo és Recoleta városnegyedek elegáns épületei, parkjai, séta Evita sírjához. Este fakultatív lehetőségként részt vehetünk egy fergeteges Tango show műsoron, ahol a vacsora menüjeként megkóstolhatjuk a híres argentinmarhasültet. Szállás Buenos Airesben.

 • 4. nap

  Montevideo

  Szabad nap Buenos Airesben, vagy egész napos fakultatív kirándulás hajóval MONTEVIDEO-ba, az uruguayi fővárosba, mely pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. A hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren (kb. 120 km-es Rio de La Plata) vezet át. Este visszatérés Buenos Airesbe. Szállás.

 • 5. nap

  Buenos Aires

  Reggeli után utazás az argentin főváros üdülő negyedébe, TIGRE-be, a „parasztok Velencéjének” nevezett városrészbe. Itt két lomha folyó, a Tigre és a Reconquista (a Paraná-delta része) kanyarog a házak között. Persze ma már egyáltalán nem „paraszti” lévén, nyaralók, horgászok, vízi-sport kedvelőinek otthonává vált. Este repülés Puerto Iguazuba. Szállás Foz do Iguacuban, a brazil oldalon.

 • 6. nap

  Itaipu és Iguazu-vízesés argentin oldala

  Láthatjuk a világ legnagyobb teljesítményű vízi erőművét, a Brazília és Paraguay határán épült Itaiput. Látogatás a vízesés argentin oldalán. Busszal, romantikus kisvasúttal és gyalogosan keressük fel a zuhatagokat és megcsodálhatjuk az „Ördögtorok” nevű leghíresebb, leglátványosabb részt is. Este fakultatív, büfévacsorával egybekötött show keretében ismerkedhetünk három ország (Brazília, Argentína, Paraguay) zenéivel, táncaival. Szállás Foz do Iguacuban, a brazil oldalon.

 • 7. nap

  Iguacu-vízesés brazil oldala

  A mai napon az IGUACU brazil oldalát fedezhetjük fel. Igen, most másként írjuk, spanyolul Iguazu Argentínában, portugál nyelven Iguacu Brazíliában. Hangulatos ösvényeken sétálva fenséges rálátásunk nyílik a sok-sok nagy robajjal lezúduló vízesésére. Fakultatív helikopterrepülés keretében felülről is megcsodálhatjuk a vízesés együttest és a tájat. Délután repülés Rio de Janeiróba. Szállás.

 • 8. nap

  Rio de Janeiro

  Egész napos program keretében ismerkedünk RIO DE JANEIRO különböző híres városrészeivel: Flamengo (foci csapatáról híres), Botafogo, Gloria, Világháborús emlékmű, belváros széles sugárútjai, Maracana (világ legnagyobb stadionja /kívülről/), Sambodromo (a híres karnevál helyszíne), modern Katedrális, Ipanema, Leblon stb. Utazás kabinos felvonóval a város egyik jelképére, a Cukorsüveg hegyre. Fogaskerekűvel érkezünk a Megváltó Krisztushoz, a Corcovado hegyre, miközben fantasztikus városi panorámában lesz részünk a Tijuca-erdőből. Fakultatív tipikus brazil vacsorát – churrascaria - választhatunk, melynek keretében a nyárson sült különböző húsokból és finom köretekből kedvünkre válogathatunk. Szállás Rióban.

 • 9. nap

  Rio de Janeiro

  Egész napos szabadprogram. Kisétálhatunk az Atlanti Óceán partjára, egy kis fürdőzésre vagy fakultatív kirándulást is választhatunk PETRÓPOLIS-ba, az egykori császárvárosba. A nap és az utazás búcsúestjeként egy fakultatív fantasztikus szamba show-t ajánlunk. A tipikus brazil táncot híresen szép, fiatal mulatt lányok, a sportként egyre ismertebbé váló capoera jeleneteit pedig kidolgozott testű, izmos fiúk mutatják be. Szállás Rióban.

 • 10. nap

  Rio de Janeiro

  Reggeli után hangulatos hajókirándulás során ismerjük meg a várost körülölelő Guanabara-öblöt, ahol Rio különböző városrészeinek, és a szemközti Neteroinak panorámájában is gyönyörködhetünk. A délutáni órákban elbúcsúzunk a várostól és egész Dél-Amerikától. Hazarepülés átszállással, éjszaka a repülőn.

 • 11. nap

  Budapest

  Európai átszállás után érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Időpont: 2017. február 8 – 18.

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal, európai átszállással. Dél-Amerikában közlekedés légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal és hajóval.

Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós/WC-s szobáiban.

Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 589.800 Ft/fő

Repülőtéri illeték: kb. 158.000 Ft/fő (Az indulásig változhat!)

Belső repülőjegyek: 330 USD/fő (Indulás előtt irodánkban fizetendő!)

Egygyas felár: 154.800 Ft/fő

A részvételi díj a belépőjegyek árát tartalmazza.

Fakultatív programok árai (helyszínen fizetendő, kivétel Montevideó):

 • Tango-show vacsorával Buenos Airesben: kb. 100-110,- USD
 • Egész napos kirándulás Montevideóba: 360,- USD (Jelentkezéskor választandó és fizetendő!)
 • Büfévacsorával egybekötött show Iguacuban: kb. 70-80,- USD
 • Helikopterezés az Iguacu-vízesésnél: kb. 140,- USD
 • Brazil vacsora (churrascaria): kb. 50,- USD
 • Kirándulás Petrópoliszba kb. 60,- USD
 • Szamba-show Rio de Janeiróban: kb. 90-120,- USD
 • Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 1,5 %.
 • Kötelező Szervízdíj / Borravaló: 50,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)

UNESCO Világörökségek:

 • Iguacu Nemzeti Park, Rio de Janeiro: Carioca területe
 • Iguazu Nemzeti Park

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES