• 1. nap

  Elutazás Budapestről

  Elutazás Budapestről Isztambulba, érkezés a déli órákban. Délután panoráma városnézésre indulunk Isztambulban, majd a vacsorát követően visszatérünk a repülőtérre, innen éjfél után utazunk tovább Kuala Lumpurba, az éjszakát a repülőn töltjük. (Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy menetrendváltozás esetén az isztambuli városnézés elmaradhat!)

 • 2. nap

  Érkezés Kuala Lumpurba

  Érkezés Kuala Lumpurba délután, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás transzfer). Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Malaccában (1 éj).

 • 3. nap

  Malacca

  Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

 • 4. nap

  Kuala Lumpurtól a Cameron-felföldig

  Reggeli után félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. A városnézést követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Strawberry Park Resortban (1 éj).

 • 5. nap

  A Cameron-felföldtől Penangig

  A reggelit követően látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk délelőtt, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

 • 6. nap

  Penang

  Georgetown felfedezésére indulunk délelőtt, a város 2008 óta a Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. A nap további részében szabad program.

 • 7. nap

  Utazás Langkawi szigetére

  Reggeli után transzfer a kikötőbe, 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, ahol transzfer a Berjaya Langkawi szállodába. Délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).

 • 8-11. nap

  Langkawi

  Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

 • 12. nap

  Putrajaya

  Dél körül transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. Délután városnézésre indulunk a közeli Putrajaya-ba, az ország adminisztratív fővárosába. A 90-es években épült várost monumentális méretű, modern épületek, látványos hidak, hatalmas kertek jellemzik. Vacsora Putrajayában, majd visszautazás a repülőtérre, az éjszakai órákban elutazás Isztambulba.

 • 13. nap

  Utazás Budapestre

  Reggel továbbutazás Budapestre.

Dátum: 2016. december 27-2017. január 8.

Időtartam: 13 nap / 10 éj.

Repülési idő: Odaúton kb. 13 óra, visszaúton kb. 14 óra

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal.

Elhelyezés: 4-csillagos szállodákban.

Ellátás: 10 reggeli, 4 ebéd, 2 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyarnyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 25 fő.

Részvételi díj:

 • Kétágyas: 469.900 Ft/fő
 • Egyágyas: 669.900 Ft/fő
 • Felnőtt pótágyon: 459.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 132 000 Ft/fő, helyi borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.