• 1. nap:

  Cancun

  Érkezés Cancunba (83391A), majd transzfer a Hotel La Quinta Inn (83666A) szállodába. (vacsora)

 • 2. nap

  Cancun - Tulum - Chichen Itza (278 km)

  Azon utasoknak, akik a kínálatunkban szereplő tengerparti nyaraláshoz csatlakozó programként foglalják a körutazást (83391C), transzfer a foglalt szállodából. A körutazás ezen a napon kezdődik a Riviera Maya tengerpart mentén történő utazással Tulumba. Az egyedülálló helyen, közvetlen a Karib-tenger partján épült romvárosban egy nagyon hangulatos, első benyomást szerezhetnek a majákról és kultúrájukról. Ezután a Hacienda Tequilera meglátogatása következik, ahol a mexikóiak nemzeti italának, a tequilának az előállítási folyamatát ismertetik. Szállás a Hotel Mayalandban. (reggeli, vacsora)

 • 3. nap

  Chichen Itza - Be Maya Experience - Uxmal

  Ezen a napon egy különleges gasztronómiai és egyben spirituális élmény várja Önöket: az egyedülálló „Be Maya Experience”. Először egy maja pap üdvözli Önöket, és bevezetést ad a maja kultúra alapjaiba, majd egy kötényt felöltve, az ismert mexikói étel, a „Pibil csirke” saját kezű elkészítése következik, végezetül meglátogatják a létesítményen belül található, új csillagvizsgálót, ahol közelebbről is megismerhetik a maják kultúráját és történelmét. A program az UNESCO Világörökséghez és a világ 7 új csodájához tartozó Chichen Itza romvárosának megtekintésével folytatódik, középpontjában a hatalmas El Castillo piramistemplommal. Végezetül egy természetes módon keletkezett, vízzel telt barlanghoz (cenote) tesznek látogatást. Szállás a Hotel Hacienda Uxmalban (reggeli, ebéd, vacsora).

 • 4. nap

  Uxmal - Merida

  Reggeli után a maja építészet fénypontjának, Uxmal romjainak felfedezése, ahol nagy kőszobrokba vésett fi ligrán ábrázolások, az Apácazárda és a Kormányzói palota néven ismert épületek valamint a Varázsló piramisa keltik életre az ősi maja várost. Ezután látogatás egy kis, indián faluba, Santa Elenába, majd továbbutazás Meridába és ott városnézés. Szállás a Hotel El Castellanoban (reggeli, vacsora).

 • 5. nap

  Merida - Rio Lagartos - Cancun illetve Riviera Maya

  Reggeli után utazás a Rio Lagartos természetvédelmi területhez, amely különböző madárfajokban való gazdagságáról híres. Természetes élőhelyükön fi gyelhetik meg a fl amingókat illetve egy kis szerencsével teknősöket vagy akár krokodilokat is felfedezhetnek. Továbbutazás Cancunba, ahol véget ér a körutazás. A program folytatása a foglalás szerint (reggeli).

  Hosszabbítási lehetőség az Ön által választott szállodában!

Időpontok: 2017. január 05. (magyar idegezvezetővel)

Időtartam: 5 nap / 4 éj

Információ: A körutazás program min. 12 fő esetén indul. A változás jogát fenntartjuk!

Részvételi díj: 654 €/fő ártól

Elhelyezés: középkategóriájú szállodákban kétágyas elhelyezéssel, ellátás a program szerint, légkondicionált busz az utazás alatt (kisebb csoportnál minibusz), belépők a program szerint, magyar nyelvű idegenvezető.