• 1. nap

  Elutazás Pekingbe a menetrend szerint.

 • 2. nap

  Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Délután szabad program vagy ismerkedés gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezetővel. Szállás Pekingben.

 • 3. nap

  Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Igazi varázslatos hangulatot áraszt a tél színeiben a pompázatos Nagy Fal és a hegyvidékes táj! Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

 • 4. nap

  Reggeli, majd látogatás a Tienanmen térre ( Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek, 980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. A szilveszteri hangulat már napközben érezhető, estétől pedig díszes fénybe borulnak a nevezetes épületek. Este szilveszteri gálavacsora pezsgővel és pekingi kacsával egy tipikus, igazán hangulatos helyi étteremben, majd lehetőség egy sétára az éjféli koccintás után az idegenvezető kíséretében a ünneplő Pekingben. Szállás Pekingben.

 • 5. nap

  Reggeli, majd szabad program, lehetőség Peking egyéni felfedezésére. A város remek metróhálózattal rendelkezik, és könnyen el lehet igazodni. Fakultatív programlehetőség: Láma-templom (tibeti buddhista monostor, ma is működik), majd utazás a Nyári Palotához, ahol a császári kert, a hosszú folyosó és a márvány hajó megtekintése. A program végén látogatás a 2008-as olimpiai játékok színhelyére, a „Madárfészek” stadion megtekintése. Szállás Pekingben.

 • 6. nap

  Kényelmes reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre. Megérkezés a közvetlen repülőjárattal ( egy technikai leszállással) Budapestre a menetrend szerint.

Időpont: 2016.12.28.

Időtartam: 6 nap / 4 éjszaka

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 15 fő

Részvételi díj: 164.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 38.000 Ft/fő

Repülőtéri illeték és díjak: 139.000 Ft/fő

Belépőjegyek (kötelező): 15.000 Ft/fő

Vízumdíj: 25.000 Ft/fő

Félpanziós felár: 9.000 Ft/fő

Fakultatív programok:

 • A Láma templom, Nyári Palota, Olimpiai Stadion 12.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

Utazás menetrendszerinti repülőjárattal, 4 éjszaka szállás reggelivel, szilveszteri gálavacsora 1 pohár pezsgővel és pekingi kacsával, repülőtéri transzferek, a megadott programok közlekedéssel és helyi idegenvezetővel, utas-, poggyász- és balesetbiztosítás, útlemondási biztosítás, magyar nyelvű idegenvezetés Budapestről.

Külön fizetendő:

Repülőtéri illeték, vízumdíj, belépőjegyek, fakultatív programok és felárak