• 1. nap

  Budapest - Dubai - Bangkok

  Indulás Budapestről, érkezés Dubaiba a menetrend szerint, átszállás, majd utazás Bangkokba

 • 2. nap

  Bangkok

  Érkezés Bangkokba, majd transzfer a Hotel Narai szállodába. A nap további részében szabadprogram. Fedezzék fel a metropolisz legfontosabb látnivalóit előre foglalható városnéző programok keretein belül. Ismerjék meg például a csodálatos virágpiaccal, a Wat Traimit-et és a Wat Pho-t, Bankok legnagyobb templomegyütteseit az Arany Buddha és a Fekvă Buddha syobrokkal valamint a színpompás Királyi Palotát. Szállás a Hotel Narai szállodában.

 • 3. nap

  Bangkok - Ayutthaya - Sukhothai

  Kora reggel indulás Ayutthayába, Sziám egykori fővárosába, ahol a templomok romjai még ma is a régi királyság nagyságáról és pompájáról tanuskodnak. Ebéd után továbbutazás a termékeny, rízsföldektől zöldellő központi síkságon át Sukhothai városába, ahol 1240-ben az első thai királyságot alapították. Az UNESCO Világörökséghez tartozó Történelmi Parkban templomok, paloták, városkapuk és csatorna restaurált maraványait tekinthetik meg. Szállás a Le Charme Hotelben (reggeli, ebéd)

 • 4. nap

  Sukhothai - Chiang Mai

  Délelőtt gyönyörködhetnek a táj szépségében valamint találkozhatnak a helyi emberekkel is. Ezután a burmai-lanna stílusban épült Wat Prathat Lampang Luang templomegyüttes meglátogatása következik. Lampang tartományban a helyi agyagból készült, kiváló minőségű kerámiák előállítását illetve Lampang városban a vasútállomást érdemes megtekinteni. 2 éjszaka szállás Chiang Mai-ban, a Hotel Parkban. (reggeli, ebéd)

 • 5. nap

  Chiang Mai

  Ezen a napon a város fölötti hegy tetejére épült templom, a csodálatos Wat Phrathat Doi Suthep várja Önöket, melyet 306 lépcsőfokon keresztül vagy egy siklóval lehet megközelíteni. Miután alaposan kigyönyörködték magukat a templomról nyíló kilátásban, egy csodálatos orchidea-farm felkeresése következik. Egy helyi étteremben elfogyasztott ebéd után látogatás Chiang Mai híres kézműves műhelyeibe, ahol még többet megtudhatnak a selyem, a papírernyők és az ezüst ékszerek előállításáról. Estére foglalható egy tipikus Kantoke vacsora (opcionális), ahol megkóstolhatják az északi területek egyedülálló konyháját, miközben tradicionális táncok kísérik a vacsorát. (reggeli, ebéd)

 • 6. nap

  Chiang Mai - Phitsanuloke

  Reggeli után indulás Phrae-be, egy bájos kisvárosba, ahol egy 100 éves, burmai stílusban, tíkfából épült templomot látogatnak meg. A város kék pamutszövetéről híres, így közelebbről megtapasztalhatják, hogyan kapnak a textíliák természetes módon indigókék színt. Ebéd előtt egy arany tíkfából épült házat tekintenek meg. Továbbutazás Phitsanuloke-ba, ahol a bronz Buddha, Thaiföld egyik legszebb és leginkább tisztelt Buddha szobra látható. Szállás a Hotel Amarin Lagoonban. (reggeli, ebéd)

 • 7. nap

  Phitsanuloke - Bangkok

  Reggeli után visszautazás Bangkokba. Útközben egy megállót tesznek a Chao Phraya-folyó széles völgyében, egy színes piacon, ahol megtapasztalhatják az élelmiszerek gazdagságát és a barátságos, helyi emberek szívélyességét. Egy helyi étteremben elfogyasztott ebéd után továbbutazás. A körút Bangkok repülőterén, 16.30 óra körül ér véget. Továbbutazás Phuketre, transzfer a választott szállodába.

 • 8-10. nap

  Pihenés

  Üdülés, pihenés Phuketen.

 • 11. nap

  Pihenés, majd transzfer

  Üdülés Phuketen, esti órákban transzfer a repülőtérre (a szobák a transzfer indulásáig rendelkezésre áll)

 • 12. nap

  Dubai - Budapest

  Utazás Dubai-on keresztül Budapestre. Érkezés a déli órákban

Időpontok: 2017. február 16-27. (körút alatt magyar idegenvezetővel)

Időtartam: 12 nap / 9 éj

Információ: A körutazás program min. 12 fő esetén indul. A változás jogát fenntartjuk!

Ellátás: a körút alatt megadott egyszerűbb szállodákban, kétágyas szobákban, ellátás a program szerint, légkondicionált busz az utazás alatt (kisebb csoportnál minibusz), belépők a program szerint, magyar nyelvű idegenvezető a körút alatt. Phuketen szállás és ellátás az Önök által választott szálláshely szerint.