Tenerife

már

210 112 Ft

/főtől

Tenerife

Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagja. A sziget szokatlanul változatos, lenyűgöző és kontrasztokban gazdag. Sziklaszirtek és mély szakadékok, sokszínű vegetáció és romantikus öblök váltakoznak. A nyaralóparadicsom fölé magasodik a sziget szívében Tenerife és Spanyolország legmagasabb hegye, a Pico del Teide.

Ajánlataink

Málta

már

113 113 Ft

/főtől

Málta

Szicília és Tunézia között, egy évezredek óta fontos hajózási útvonalon fekszik a Földközi-tenger egyik gyöngyszeme, Málta és testvérszigetei, Gozo és Comino. Stratégiai jelentőségű fekvése miatt birtoklása minden korban a hatalom jelképe volt: főniciaiak, karthágóiak, normannok, a johannita lovagrend keresztesei, franciák és végül az angolok is uralták.

Ajánlataink

Bangkok

már

266 514 Ft

/főtől

Bangkok

Pompás, gyönyörűen díszített templomok és arany Buddha-szobrok, kedves emberek és egzotikus konyha – fedezzék fel Thaiföldet, a teljes nyugalom, végtelen türelem, trópusi napfény és romantika országát, és tapasztalják meg a kivételes királyság báját! Változatos tájak és formák jellemzik, északon eldugott, eredeti falvakkal borított hegyvidék, attól délre rizsföldektől zöldellő, központi síkság, majd a Phang Nga-öböl egyedülálló sziklaalakzatai.

Ajánlataink

Török Riviéra

már

110 944 Ft

/főtől

Török Riviéra

Törökország talán az egyik legismertebb úti cél a magyar utazók körében. A Török Riviérán minden adott, ami egy kellemes, családi pihenéshez szükséges: bámulatos öblök, végtelen hosszú strandok, a háttérben a Taurus-hegység zöldellő vonulata és még sok más.

Ajánlataink

Sal

már

0 Ft

/főtől

Sal

A Zöld-foki-szigetek, az Afrika nyugati partja előtt, az Atlanti-óceánban található szigetcsoport máig titkos tippnek számít egy kontrasztokkal teli utazáshoz. Egész évben nyári hőmérséklet, hosszú, homokos strandok, türkizszínű víz, elsőosztályú szörföző és búvárhelyek, színes városok nyüzsgő, gyarmati hangulattal, széles dűnék, izgalmas vulkánok, zöld hegyvidékek és szubtrópusi növényzet adja a tökéletes keretet a pihentető vagy aktív üdüléshez.

Ajánlataink

Mauritius

már

412 476 Ft

/főtől

Mauritius

Egy smaragdzöld szigetre szeretnénk Önöket elcsábítani, amely a mélykék óceán közepén fekszik. Ez egy igazi paradicsom, ahol a szivárvány színeinek varázslatos kavalkádja, korallzátonyok és csodálatos víz alatti élővilág fogadja Önöket. Mauritius egyedülálló természeti adottságaival különbözik az Indiai-óceán többi szigetétől, hiszen itt a fehérhomokos strandok mögött vulkanikus hegyek húzódnak.

Ajánlataink