Neckermann Törzsutas Program

 

Regisztráljon hírlevelünkre, és amennyiben az elmúlt 3 évben egyszer már utazott velünk, akkor a megszokott kedvezményeken felül Törzsutaskedvezményt is biztosítunk az Ön számára, mely összevonható a kiadványainkban szereplő egyéb kedvezményekkel (előfoglalási kedvezmény, árkedvezmény, turbókedvezmény, bizalom bónusz vagy nászutaskedvezmény).

Törzsutas kedvezmény

2% törzsutas kedvezményt biztosítunk utasaink számára a magyar nyelvű kiadványainkban szereplő 2017 szeptember 30-a előtti utazásokra.

FONTOS! A 2% kedvezmény a kiadványainkban megadott kedvezmények esetén is érvényesíthető.
Amennyiben a kiadványokon kívüli kedvezményeket hirdetünk meg vagy meghosszabbítunk egy kiadványban szereplő kedvezményt, a termék már AKCIÓS terméknek minősül, így 1 % kedvezmény jár.

1% kedvezmény az akciós utazásokra vehető igénybe.

A törzsutas kedvezmény igénybevételének feltételei:

- Az az utas számít törzsutasnak, aki az elmúlt 3 évben legalább egyszer már részt vett a Neckermann által szervezett utazáson,
- A törzsutasnak is részt kell vennie a törzsutas kedvezmény igénybevételével foglalandó utazáson,
- Regisztrálnia kell a www.neckermann.hu elektronikus hírlevélre.

A kedvezmény mértéke és összevonhatósága:

- A törzsutas kedvezmény összevonható a magyar kiadvány egyéb kedvezményeivel pl. előfoglalási kedvezmények.
- A törzsutas kedvezmény az egyéb kedvezmények levonása után kerül kiszámításra a részvételi díjból és csak a foglalás pillanatában érvényesíthető, a foglalás után visszamenőleg nem adható.
- A törzsutas kedvezmény csak a részvételi díjra vonatkozik, a részvételi díjban nem benne foglalt, külön felszámításra kerülő díjakra (pl. reptéri illeték, biztosítások, vízum) nem.
- Árfolyamkedvezménnyel NEM összevonható!

Regisztrálni kell elektronikus hírlevélre a www.neckermann.hu honlapon.

A foglalás minden Neckermann utakat értékesítő irodában, ill. a www.neckermann.hu/irodak oldalon található partner irodánkon keresztül történhet.
A kedvezmény „online” foglalással is érvényesíthető, amennyiben az utas jelzi jogosultságát a kedvezményre az online@neckermann.hu e-mail címen.
Visszamenőleg a kedvezmény nem érvényesíthető! Részletes tájékoztatásért kérjük forduljon utazási irodáinkhoz.