Kedves Utasunk!

Ön jogosulttá vált egy egyszeri 100 € értékű kedvezményre következő Neckermann foglalásánál mivel hozzájárult, hogy ezt követően is kapcsolatban lehessünk és tájékoztathassuk aktuális akcióinkról, ajánlatainkról. A 100 € kedvezményt 2018. december 31-ig veheti igénybe bármilyen, minimum 1500 € értékű, magyar Neckermann saját szervezésű utazási csomagajánlat, vagy szállásajánlat (HUN NAH, FAX, LAST, YHUN, EURN, EURF, CITY, EA, BAUS, HOSO) foglalásakor, amennyiben a 100 € kedvezményre jogosult személy is részt vesz az utazáson, a foglalás időpontjában is teljes körűen fennáll még fenti hozzájárulása, hogy akcióinkról, ajánlatainkról tájékoztassuk. A 100 € kedvezményt a magyarországi Neckermann saját utazási irodáiban, honlapján, vagy telefonos call centerén történő foglalás esetén veheti igénybe.

A 100 € kedvezmény összevonható az előfoglalási kedvezményekkel és a meghirdetett árfolyamakcióval, készpénzre és más szolgáltatásra, vagy utazási utalványra nem átváltható, nem meghosszabbítható és nem átruházható, más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. Egy foglalásra egy 100 €-s kedvezmény vehető igénybe. Kérjük, hogy 100 € kedvezmény igénybevételi szándékát szerződéskötéskor jelezze munkatársunknak. A kedvezményt szerződéskötés után, utólag jelezve nem áll módunkban érvényesíteni.

A 100 € kedvezmény jóváírása – amennyiben ilyen igényét szerződéskötéskor jelezte és jogosultságát neve és email címe alapján munkatársunk ellenőrizte és jóváhagyta – az előleg befizetését követően, a foglalásnál fennálló hátralék összegéből kerül jóváírásra. További részletekről érdeklődjön a Neckermann utazási irodákban, vagy a +36 1 248-5848-as telefonszámon.

Még egyszer köszönjük bizalmát! Üdvözlettel:

a Neckermann csapata