Az én napágyam

Új szolgáltatás a Neckermann-nál:

Foglalja le kedvenc napágyát előre!
A legjobb napozóhely a teljes nyaralás alatt

A Neckermann kínálatában szereplő, egyes kiválasztott szállodákban mostantól elérhető „Az én napágyam” szolgáltatás. Amennyiben utazási irodáinkban vagy weboldalunkon keresztül olyan szállodát foglalt le, amelynél a szolgáltatás elérhető, kb. 6 nappal az utazás megkezdése előtt e-mailben tájékoztatjuk a medencénél rendelkezésre álló, kiválasztható és lefoglalható napágyakról. Néhány kattintással 25,- €/napágy/tartózkodás ellenében kötelező érvénnyel lefoglalhatja a kiválasztott napágyat. Jó tudni: A szállodák napágyainak csak egy része foglalható le előzetesen. Természetesen továbbra is rengeteg szabad napágy áll azon utasaink rendelkezésére, akik rugalmasabbak és csak a helyszínen szeretnének választani.

Hogyan működik?

Poolplan

➊ Hozzájárulás a szolgáltatásban való részvételhez és az értesítő e-mail fogadásához

„Az én napágyam” szolgáltatást kínáló szállodáinkban már 6 nappal az utazás megkezdése előtt lefoglalhatja kedvenc napágyát a medence mellett. E-mailben elküldünk Önnek egy linket, mely a kiválasztott szálloda medencéjének alaprajzára mutat. Adatvédelmi okokból az e-mail fogadásának és a szolgáltatásban való részvételnek feltétele az igénylő előzetes hozzájárulása.

Sonnenliege am Pool

➋ Regisztráció az oldalon a linken keresztül

Egyszerűen kattintson az e-mailben található linkre, mely a foglalási oldalra vezet. Bejelentkezni az utazási csomag lefoglalásakor kapott foglalási számával és az akkor megadott e-mail címével tud. Az alaprajz a medence illetve medencék mellett lefoglalható napágyakat mutatja és olyan további információkat is tartalmaz, melyek segíthetnek a döntéshozatalban, pl. a medence közelében található éttermek vagy bárok helyét illetve feltüntetik rajta az égtájakat, így megtudható hogy az egyes napszakokban napos vagy árnyékos-e a terület.

Tablet Übersichtsplan

➌ A kiválasztott napozóágy lefoglalása és online fizetés

A repülőgép ülőhelyeinek lefoglalásához hasonlóan néhány kattintással, 25,- € foglalási díj/tartózkodás ellenében (a tartózkodás hosszától függetlenül) kötelező érvényű foglalás hajtható végre. A megadott díj közvetlenül a foglaláskor, online fizetendő. Családok vagy együtt utazó barátok számára lehetőség nyílik arra, hogy egymás melletti napágyakat foglaljanak az összes résztvevő számára.

Reservierung

➍ Várja a tökéletes nyaralást!

Végül visszaigazoló e-mailt kap a sikeres foglalásról. A helyszínen az előzetesen lefoglalt napágyakat a szobaszámokat feltüntetve megjelölik. A törölközők is odakészítve várják.

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva