Az én szobám - www.neckermann.hu

Újdonság 2018 nyarától


Amikor megtervezi álomnyaralását, először biztosan a tökéletes úti célt választja ki, majd az ideális szállást, mely a leginkább megfelel igényeinek. Általában így zajlik a döntési folyamat. De arról, hogy pontosan melyik szobát fogja kapni, csak a szállásra érkezéskor értesül. Így volt ez mostanáig.


A Neckermann „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatása mostantól lehetőséget kínál arra, hogy előre pontosan kiválaszthassa azt a szobát, mely a szállodai tartózkodása alatt az otthon kényelmét nyújtja majd Önnek.


Válassza ki az Önnek megfelelő szobát


1. LÉPÉS

Ha egy olyan szállodát foglalt le, melyben az „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatás rendelkezésre áll, akkor 6 nappal az utazás megkezdése előtt kap egy külön tájékoztató e-mailt erről a lehetőségről. Azonban elképzelhető, hogy operatív okok miatt nem tudjuk mindenki számára biztosítani ezt a lehetőséget.*

Az én szobám - www.neckermann.hu

2. LÉPÉS

Egyszerűen kattintson az e-mailben található linkre, hogy megtekinthesse a szálloda alaprajzát, a foglalása alapján kiválasztásra rendelkezésre álló szobákat, valamint a szoba lefoglalás esetén fizetendő díjat. A megadott díj foglaláskor bankkártyájával online fizetendő.

Az én szobám - www.neckermann.hu

3. LÉPÉS

Olvassa el tippjeinket, melyek segítik Önt az ideális szoba kiválasztásában életkora, életstílusa és egyéb szempontok alapján.

Az én szobám - www.neckermann.hu

4. LÉPÉS

Induljon a nyaralás úgy, hogy Ön annak a tudatában érkezik meg szállodájába, hogy pihenéséhez a tökéletes szobát már kiválasztotta és csak élveznie kell a felejthetetlen nyaralást.

Az én szobám - www.neckermann.hu

Tippek szobája kiválasztásához


Az én szobám - www.neckermann.hu

Nincs is izgalmasabb, mint lefoglalni egy nyaralást és számolni a hátralévő napokat. Mindent megtett, hogy kiválassza a tökéletes úti célt, a megfelelő helyszínt és a legjobb szállodát; a legutolsó, amit szeretne, hogy megérkezve egy olyan szobát kapjon, amely nem felel meg az igényeinek. De most, a Neckermann megadja Önnek azt a lehetőséget, hogy kiválassza szobáját még a nyaralás előtt, hogy megérdemelt utazása a lehető legjobban sikerüljön.

A szállodai szobának olyannak kell lennie, mintha otthon tartózkodna, de megfelel a nyaralásához. Tehát, ha például kisgyereke van, akkor biztos, hogy az egyik elsődleges szempont, hogy közel legyünk a programlehetőségekhez, vagyis egy medence melletti vagy gyerekklubhoz közeli szoba az ideális. Végtére is, soha nem lehet tudni hányszor kell visszamenni a szobába, hogy elhozzuk az ott felejtett pelenkákat vagy karszalagokat.

Másrészt, ha nem kisgyerekkel nyaral, akkor talán inkább a pihenést keresi. Ebben az esetben a legnagyobb nyugalomhoz és csendhez biztosan olyan szobát választana, amelyik a szálloda legfelső emeletén van, ahol kevésbé zavarná a többi vendég.

A szoba kiválasztása számos szemponttól függ, az életkortól az életstílusig. Vessen egy pillantást a további tippjeimre, hogy hogyan válassza ki a megfelelő helyszínt a kikapcsolódáshoz, nagyobb ellenőrzési lehetőséget biztosítva Önnek.

Fiatal párok számára


  • Megszállott Instagram-ozó? Gondoljon a kilátásra, amikor kiválasztja szobáját és használja az iránytűt az alaprajzon, hogy tudja hol található a nap, hogy ne legyen szüksége a #nofilter-re.
  • Menjen fel a legfelső emeletre, hogy ne zavarja az apró lábak topogása. De vigyázzon, ha egy felfújható egyszarvú vagy flamingó vásárlására készül, akkor alacsonyabban lévő szobát válasszon, hogy ne kelljen a lépcsőn fel-le taszigálnia vagy a liftbe begyömöszölnie.
Az én szobám - www.neckermann.hu
Az én szobám - www.neckermann.hu

Kisgyerekes családok számára


  • Nézzünk szembe a ténnyel, hogy ha kisbabával megyünk nyaralni, akkor ez azt jelenti, hogy számtalanszor kell megtennünk az utat vissza a szobánkba, mert ott felejtettünk valamit.
  • Válasszon olyan szobát, amely közel van a medencéhez és/vagy gyerekprogramokhoz, de nem túl közel a bárhoz vagy az esti programok helyszínéhez – ha szeretné ezt a nyugodt nyaralási élményt megtartani.

Nagyobb gyerekekkel érkező családok számára


  • Valószínűleg Ön már tudja melyik szobát szeretné, de megkérdezte a tinédzsereket is, hogy mit szeretnének? Válasszanak együtt, hogy mindenki boldog legyen, amikor a kulcsot a zárba helyezik.
  • A fiatal felnőttek némi függetlenségre vágynak és Ön valószínűleg Ön is egy kis nyugalmat szeretne. Tegyünk mindenkit boldoggá azzal, hogy a programokhoz közeli szobát választunk. A Snapchat-en tölthetik az időt, miközben Ön annak a tudatában lehet, hogy biztonságban vannak a közelben.
Az én szobám - www.neckermann.hu
Az én szobám - www.neckermann.hu

Idősebb párok számára


  • Az egész családdal utazik – gyerekekkel és unokákkal? Eljön az este, amikor valószínűleg egy kis csendre vágyik. Beszéljen minden résztvevővel és olyan szobákat válasszanak, amelyek az egész társaságnak megfelelnek.
  • Ön korai kelő? Akkor nézze meg az iránytűt az alaprajzon és válasszon olyan szobát, ahol a napfelkelte sugarai beszűrődnek a függönyön.

Tekintse meg szállodáinkat!


*Felhasználási feltételek:

Az „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatás 2018. május 1-je után induló, Neckermann utazási csomag foglalása esetén érhető el egyes kiválasztott szállodák esetében, amennyiben közvetlenül egy Neckermann saját utazási irodában, vagy a www.neckermann.hu honlapon keresztül foglalt. Ezen ügyfelek az indulás előtt körülbelül 6 nappal egy e-mailt fognak kapni arról a lehetőségről, hogy kiválasszanak szállodájukban egy adott szobát és ezt lefoglalják. A pontos szoba (szobaszám) kiválasztásának és lefoglalásának a díja 30 €/szoba, melyet a foglaláskor, bankkártyával online kell kifizetni. A kiválasztható szobák típusa/kategóriája megegyezik a foglalásban szereplő szobatípussal/kategóriával. A szálloda nem minden, az adott szobatípushoz/kategóriához tartozó szobát ajánlja fel a rendszerben kiválasztásra. Az „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatáson keresztül nem lehet szobatípust/kategóriát változtatni. A szolgáltatás előzetes értesítés nélkül visszavonható, leállítható. Működéstechnikai okokból a szobaválasztási lehetőséget nem tudjuk minden ügyfélnek felajánlani, mivel a szálloda maga felelős a rendelkezésre álló szobák foglaltságáért és elosztásáért.