• 1. nap

  Utazás Bangkokba

  Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban, isztambuli átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn.

 • 2. nap

  Utazás Koh Chang szigetére

  Érkezés a thai fővárosba a reggeli órákban majd transzfer Koh Chang szigetére. Koh Chang Thaiföld egyik legszebb szigete, kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, de épp ez adja a báját is. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várják itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a közvetlen tengerparti szállodában (5 éj).

 • 3-6. nap

  Koh Chang

  Szabad program, kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

 • 7. nap

  Utazás Kambodzsába

  Reggel búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és Kambodzsába felé utazunk. Aranyapradet városnál lépünk be az országba, transzfer Siem Reap városába. Délután szabad program, ismerkedés a hangulatos városkával. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

 • 8. nap

  Angkor

  A reggelit követően egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Délelőtt a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált templom a khmer építészet csúcspontja. Rövid pihenőt követően délután látogatás Angkor Thom ősi városában, majd a Bayon templomban, ahol az Elefánt terasz kőelefántjait is megtekintjük, majda vadregényes Ta Prohm templomban.

 • 9. nap

  Bangkok

  Délelőtt szabad program, vásárlási lehetőség Siem Reap-ben. Délben transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (3 éj).

 • 10. nap

  Bangkok

  Kora reggel elutazás Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Ebéd után látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha.

 • 11. nap

  Ayutthaya

  Reggeli után elutazás a Bang Pa In nyári palotához, majd Ayutthayába, az Unesco Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Délután visszautazás Bangkokba.

 • 12. nap

  Hazautazás Budapestre

  A reggelit követően transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre isztambuli átszállással. Hazaérkezés az esti órákban.

Dátum: 2016.12.27 - 2017.01.07.

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Időtartam: 12 nap / 10 éj

Repülési idő: Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: Reggeli, szilveszteri vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 25 fő

Részvételi díj Kétágyas Egyágyas
479.900 Ft / fő 629.900 Ft / fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára reggelivel, szilveszteri vacsora, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 147 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő vízumok: kb. 30 USD (Kambodzsa), kilépési illeték: kb. 25 USD (Kambodzsa), borravalók, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.