mire vársz még?

A nyár csak egy rövid út innen
Foglalj most

Dubai, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb tagjába, az ezeregy éjszaka meséinek színhelyére invitálunk! Csodálatos, homokos strandok, luxusszállodák és egyedülálló építészeti remekek párosulnak a magával ragadó kultúrával és tradíciókkal. Valódi báj és luxus vár Rád ebben a sivatagi meseországban!

Miért ideális választás Dubai?

Vásárlás

Dubai igazi paradicsom a vásárlás szerelmeseinek is. Különleges látványosság a világhírű Mall of the Emirates egy integrált, mesterséges sípályával és a Dubai Mall, mely jelenleg a legnagyobb bevásárlóközpont a Földön. Itt található egy 32 méter kerületű, nyolc méter magas tengeri akvárium és egy műjégpálya is. A történelmi arab bazárokban pedig az arany, fűszerek és textilek között válogathatunk és magunkba szippanthatjuk a „régi Dubai” hangulatát.

Gasztronómia és éjszakai élet

A gasztronómia iránt érdeklődőknek sem lehet okuk panaszra, a közel 6000 étteremben a világ minden tája képviselteti magát és helyi ételkülönlegességeket is kóstolhatunk. Ráadásul majd minden étkezéshez panoráma is társul, hiszen a legtöbb étteremből pazar kilátás nyílik Dubai felhőkarcolóira. A szállodákban és bárokban pedig az italfogyasztás is megengedett.

Családi nyaralás

Dubaiban minden adott, amit egy tökéletes családi nyaralásnál elvárhatunk és még annál is több! Nem csupán azért, mert a világ 20 legbiztonságosabb városa között tartjuk számon, hanem a szórakozási lehetőségek kimeríthetetlen tárháza miatt is érdemes Dubai-t választani. A világ legjobbjai között említett vízi parkok, akváriumok és vidámparkok minden napra új élményeket tartogatnak.

  • Aquaventure és Wild Wadi
  • Dubai Aquarium & Underwater Zoo
  • Legoland
  • IMG Worlds of Adventure
  • Dubai Parks and Resorts
  • Gyerekparkok: HubZero, KidZania

Sivatag & tenger

Dubai városa az Arab-öböl tengerpartjához közel található, ahol a víz kellemes és tiszta, az időjárás pedig egész évben napsütéses. A strandon lehet fürdőruhában is fürödni, ha pedig adrenalinnal teli programokra vágyunk, akkor érdemes jelentkeznünk például egy sivatagi szafarira és a sandboarding-ot is kipróbálhatjuk. Ha autentikus élményre vágyunk, akkor a sivatagot teveháton is felfedezhetjük, garantáltan maradandó élmény.

Kultúra: Örökség

Ha a kultúra és történelem emlékeivel szeretnénk megismerkedni, akkor feltétlenül látogassunk el az Al-Fahidi erődbe, amely egykor az uralkodók lakhelyéül szolgált, ma pedig már a Dubai Múzeumnak ad otthont. Érdemes megnéznünk még az Abra hajót, a Dow hajót, valamint a Sheik Mohamed Center for Cultural Understanding nevű különleges intézményt is, ahol a kultúráról, szokásokról és vallásról tudhatunk meg többet.

Elérhetőségeink - www.neckermann.hu