Árak, árfolyam

Általános tájékoztatás

A neckermann.hu portálon megjelenített árakat a Thomas Cook cégcsoporthoz kapcsolódó adatbázisokból kapjuk. Mivel ezeket az adatbázisokat egyszerre több ország ügyfelei használják azonos időben ezért előfordulhat, hogy - akár jelentős - eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon és az adatbeviteli oldalon megjelenített árak között. Erre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét egy figyelmeztető ablakban elhelyezett üzenettel. Mindig az utoljára (adatmegadás oldal) megjelenített ár a pontos ár, a hotel információs oldalon megjelenített árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén. Ide kattintva tájékozódhat irodáink elérhetőségéről.

Legalacsonyabb ár

A nyitó oldalunkon kiemelt ajánlatoknál – eltérő jelölés hiányában – az adott úti cél / szálláshely vonatkozásában elérhető, a szálláshelyhez tartozó alapellátást tartalmazó legalacsonyabb árat tüntetjük fel, amely nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A legalacsonyabb ár megjelenítésében figyelembe vett utazási időponttól, szobatípustól, ellátástól eltérő feltételekre, szolgáltatásokra a legalacsonyabb ár nem irányadó. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletekért lásd a szállásinformációs oldalt és az árkalkulációt.

Aktuális árfolyam

A külföldi utazások árait a fentiekre tekintettel nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamakció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamakció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamakció szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamakció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Árfolyamakció

Árfolyamakció meghirdetése esetén az Euró alapú szerződésre forintban befizetésre kerülő, az árfolyamakció hatálya alá tartozó befizetést nem az általános utazási feltételekben meghatározott árfolyamon, hanem az adott árfolyamakcióban közzétett kedvezményes Euró árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamakcióban a nászutas kedvezmény nem vehető igénybe. Amennyiben az árfolyamakció feltételei szerint jóváírt befizetést a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft-nek valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az itt írt feltételek külön meghirdetés nélkül is érvényesek minden árfolyamakció esetében. Annak eldöntése, hogy árfolyamakció meghirdetésre kerül-e, és milyen feltételekkel, minden esetben a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. kizárólagos hatáskörébe tartozik. Amennyiben árfolyamakció kerül meghirdetésre, úgy annak időtartamát, hatályát, azt, hogy az akció mely utazásokra, mely szerződésekre és befizetésekre vonatkozik (pl. csak az akció időtartama alatt megkötött szerződésekre és teljesített befizetésekre, vagy korábban megkötött szerződések hátralékos befizetéseire, stb.), továbbá, hogy az akcióra milyen egyéb feltételek vonatkoznak, mely kivételek érvényesülnek, a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. esetenként teszi közzé.

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamakció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamakció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamakció szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamakció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Nincsenek rejtett költségek! Minden illeték az árban!

A N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett saját szervezésű repülős utazási csomagjai (kizárólag a HUN NAH, HUN FAX, HUN YHUN, HUN LAST termékkör) és repülőjegyei (HUN FLO, HUN SPEC termékkör) esetében a publikált árak, illetve az ezen termékkörökre vonatkozó utazási szerződésekben szereplő részvételi díj tartalmaz minden, az utazáshoz kötelezően kifizetendő szolgáltatás díját, így pl. a reptéri illetéket is. Ezért az utasnak csak a meghirdetett részvételi díjat kell megfizetnie.

A részvételi díj nem tartalmazza az opcionálisan megvásárolható szolgáltatások díját (pl. FLEXOption szolgáltatás, storno biztosítást, baleset-betegség-poggyász biztosítás, Fast check-in, stb.). Ezek megvásárlásáról az utas saját maga dönthet.

Árellenőrzés

Honlapunkat, és az on-line foglalási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, az ott rögzített adatokat állandóan ellenőrizzük, de alkalmi rendszerhiba, vagy hibás adatbevitel előfordulása így sem zárható ki. Hibás, téves adat megrendelés, szerződéskötés alapjául nem szolgálhat. Kérjük, amennyiben azonos szolgáltatásra vonatkozóan a honlapon feltüntetett ár, és az on-line megrendelés folyamatában megjelenő, vagy valamely kiadványunkban, vagy értékesítő irodánkban közzétett ár között eltérést észlel, jelezze felénk, és forduljon utazási irodai munkatársainkhoz, vagy Call Centerünkhöz a tisztázás érdekében. Honlapunkon az on-line foglalás menetébe iktattuk az Árellenőrzés funkciót, amely az esetleges hibát vagy tévedést kiszűri annak érdekében, hogy a foglalásba/megrendelésbe a helyes ár kerüljön. A foglalás/megrendelés visszaigazolásáig a honlapon esetlegesen tévesen, vagy hibásan megjelent ár, vagy egyéb adat javításának jogát fenntartjuk.

Meghirdetett akciók

Aktuális árfolyamakció meghirdetése

Árfolyamakció a 2018 nyári és 2018/19 téli utakra, hátralék befizetésekre, hajós utakra és Club Med foglalásokra.

Figyelem! A korábban meghirdetett Euró Árfolyamakciót visszavonjuk és 2018. szeptember 27-től visszavonásig új Árfolyamakciót hirdetünk meg 324,90 Ft = 1 € árfolyamon. Az Árfolyamakció érvényes az érvényességi idő alatt megkötött új szerződéskötésekre, illetve korábbi szerződéskötések hátralék befizetéseire. Az Árfolyamakció érvényes a Neckermann Magyarország, azaz a dinamikus repülős csomagajánlataira (YHUN) és szállásajánlataira, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon ill. a Neckermann kiadványaiban meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Royal Caribbean, stb.), Club Med foglalásokra és a német árualap termékeire (NEC, TOC, NER). Az Árfolyamakció az akció érvényességi ideje alatt a fent megnevezett utazási szolgáltatásokra vonatkozóan megkötésre kerülő új, illetve korábbi euró alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik. Az Árfolyamakció a Neckermann kiadványaiban meghirdetett előfoglalási kedvezményekkel együtt is érvényesíthető! 

Árfolyamakció a 2019 nyári utakra, új foglalás esetén.

Figyelem!  2018. szeptember 26-tól visszavonásig új Árfolyamakciót hirdetünk meg 314,90 Ft = 1 € árfolyamon. Az Árfolyamakció érvényes az érvényességi idő alatt megkötött új szerződéskötésekre. Az Árfolyamakció érvényes a Neckermann Magyarország, HUN BAUS / HOSO / NAH / FAX / EURN / EURF / CITY / EA / YHUN / FLO /SPEC árúalapokra. Az Árfolyamakció az akció érvényességi ideje alatt a fent megnevezett utazási szolgáltatásokra vonatkozóan megkötésre kerülő új euró alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik. Az Árfolyamakció a Neckermann kiadványaiban meghirdetett előfoglalási kedvezményekkel együtt is érvényesíthető. A hajoutak.neckermann.hu honlapon ill. a Neckermann kiadványaiban meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Royal Caribbean, stb.), Club Med foglalásokra, a korábbi foglalások hátralék befizetéseire, a német árualapokra (NEC / TOC / NER), hajós utakra, illetve Club Med foglalásokra NEM érvényesíthető! Akciós árfolyamon történő befizetésnél forintos bankszámlaszámunk a következő: 10200885-32618228-00000000 HUF (K&H Bank).

Aktuális akciók meghirdetése

Előfoglalási kedvezmények 2018/2019 téli repülős utakra

Akár 20% kedvezmény a szállás díjából egyes 2018/2019 téli HUN Neckermann repülős csomagajánlatokra 2018.11.30-ig történő új szerződéskötés esetén. Áraink már minden kedvezményt tartalmaznak.

Előfoglalási kedvezmények 2018/2019 téli szállásajánlatokra

Akár 30% kedvezmény a szállás díjából egyes 2018/2019 téli HUN Neckermann szállásajánlatokra 2018.11.30-ig történő új szerződéskötés esetén. Áraink már minden kedvezményt tartalmaznak.

Előfoglalási kedvezmények 2019 nyári repülős csomagajánlatokra

Akár 75 €/fő kedvezmény, illetve akár 35% kedvezmény a szállás díjából egyes 2019 nyári Neckermann repülős csomagajánlatokra 2018.12.31-ig történő új szerződéskötés esetén. Akár 199 €/fő gyerekár keretében a repülős csomagajánlat ára 199 €/gyermek a 2019 nyári budapesti és debreceni indulású charteres Neckermann repülős csomagajánlatokra (HUN NAH) 2018.12.31-ig történő új szerződéskötés esetén Bulgáriára, Török Riviérára, Krétára, Rodoszra, Kosra, Korfura és Zakynthosra történő indulás esetén érvényes azon szállodáknál, ahol 100% gyermekkedvezmény van érvényben. Az akció min. 2 teljes árat fizető felnőttel egy szobában történő 1 vagy 2 (a szállásleírásban meghatározott életkorok szerint) gyermek elhelyezés esetén érvényes. Az utazás megkezdését megelőző 60. napnál korábbi szerződéskötés esetén az utas a jelen általános szerződési feltételek, illetve a szerződés eltérő kikötése hiányában a szerződés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelő összegű foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelő összegű előleget köteles fizetni. A kedvezmények az árfolyamakcióval együtt is érvényesek. Áraink már minden kedvezményt tartalmaznak.  A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban.

Egyéb akciók

2019. nyári akció: „Minden illeték az árban”

„Minden illeték az árban” akciót hirdetünk 2018. december 31-ig történő új szerződéskötés esetén a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett saját szervezésű 2019. nyári (2019. május 1. és 2019. október 31. közötti) budapesti és debreceni indulású repülős utazási csomagjaira, kizárólag a HUN NAH, HUN FAX, HUN YHUN és HUN LAST termékkörben foglalható úti célokra. A „Minden illeték az árban” akció érvényességi idejében megkötött utazási szerződés esetén, a szerződésben szereplő részvételi díj tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetékeket, így az utasnak csak a meghirdetett részvételi díjat kell megfizetnie. A „Minden illeték az árban” akció az előfoglalási kedvezményekkel és az árfolyamakcióval együtt is érvényes.

Nászutas kedvezmény

Nászutas kedvezmény

Friss házas utasainknak 3-5% nászutas kedvezményt nyújtunk, melyet a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. saját irodáiban vehet igénybe. A részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Indulási repülőtér választása

Indulási repülőtér választása

A neckermann.hu portálon igyekszünk minden ügyféligénynek eleget tenni. Annak érdekében, hogy ügyfeleink minél kedvezőbb áron minél szélesebb kínálatból választhassanak, egyes úti célok esetében nem csak magyarországi, hanem osztrák, német és román indulási reptereket is felajánlunk az utazás kiindulópontjának. Kérjük, hogy mindig figyelmesen válasszák ki azt az egy, vagy több indulási repülőteret, melyeket utazásához igénybe tudna venni.

Utazási utalvány

Utazási utalvány

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket Neckermann utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! A Neckermann utazási utalvány vásárolható és beváltható a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. utazási irodáiban országszerte az Ön által megadott értékben.

Alternatív Vitarendezési Fórum

Alternatív Vitarendezési Fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF