Fontos tudnivalók

Általános tájékoztatás

A neckermann.hu portálon megjelenített árakat a Thomas Cook cégcsoporthoz kapcsolódó adatbázisokból kapjuk. Mivel ezeket az adatbázisokat egyszerre több ország ügyfelei használják azonos időben ezért előfordulhat, hogy - akár jelentős - eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon és az adatbeviteli oldalon megjelenített árak között. Erre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét egy figyelmeztető ablakban elhelyezett üzenettel. Mindig az utoljára (adatmegadás oldal) megjelenített ár a pontos ár, a hotel információs oldalon megjelenített árak tájékoztató jellegűek.
Amennyiben ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén. Neckermann Irodák

Legalacsonyabb ár

A nyitó oldalunkon kiemelt ajánlatoknál – eltérő jelölés hiányában – az adott uticél/szálláshely vonatkozásában elérhető, a szálláshelyhez tartozó alapellátást tartalmazó legalacsonyabb árat tüntetjük fel, amely nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A legalacsonyabb ár megjelenítésében figyelembe vett utazási időponttól, szobatípustól, ellátástól eltérő feltételekre, szolgáltatásokra a legalacsonyabb ár nem irányadó. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletekért lásd a szállásinformációs oldalt és az árkalkulációt.

Aktuális árfolyam

A külföldi utazások árait a fentiekre tekintettel nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamakció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamakció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamakció szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamakció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Árfolyamakció

Árfolyamakció: árfolyamakció meghirdetése esetén az Euró alapú szerződésre forintban befizetésre kerülő, az árfolyamakció hatálya alá tartozó befizetést nem az általános utazási feltételekben meghatározott árfolyamon, hanem az adott árfolyamakcióban közzétett kedvezményes Euró árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamakcióban a nászutas kedvezmény nem vehető igénybe. Amennyiben az árfolyamakció feltételei szerint jóváírt befizetést a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft-nek valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az itt írt feltételek külön meghirdetés nélkül is érvényesek minden árfolyamakció esetében. Annak eldöntése, hogy árfolyamakció meghirdetésre kerül-e, és milyen feltételekkel, minden esetben a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. kizárólagos hatáskörébe tartozik. Amennyiben árfolyamakció kerül meghirdetésre, úgy annak időtartamát, hatályát, azt, hogy az akció mely utazásokra, mely szerződésekre és befizetésekre vonatkozik (pl. csak az akció időtartama alatt megkötött szerződésekre és teljesített befizetésekre, vagy korábban megkötött szerződések hátralékos befizetéseire, stb.), továbbá, hogy az akcióra milyen egyéb feltételek vonatkoznak, mely kivételek érvényesülnek, a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. esetenként teszi közzé.

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamakció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamakció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamakció szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamakció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

Aktuális árfolyamakció meghirdetése

Árfolyamakció a 2017/18 téli utakra: Figyelem, a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk, és 2018. január 6-tól visszavonásig 309,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2017/18 téli kínálatunkra visszavonásig. A téli árfolyamakció a Neckermann Magyarország, azaz a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban budapesti indulású közvetlen charter járatos téli – azaz 2017. november 1. és 2018. április 30. között indulási időponttal közzétett - repülős csomagajánlataira, dinamikus repülős csomagajánlataira (YHUN), téli szállásajánlataira, MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra érvényes. A 2017/18. téli árfolyamkedvezmény akció az akció érvényességi ideje alatt a fent megnevezett utazási szolgáltatásokra vonatkozóan megkötésre kerülő új euró alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik.

 

Árfolyamakció a 2018 nyári utakra: Figyelem, a korábban meghirdetett Euró árfolyamakciót visszavonjuk és 2018. január 6-tól visszavonásig 309,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2018 nyári kínálatunkra visszavonásig. A nyári árfolyamakció a Neckermann Magarország, azaz a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban budapesti és debreceni indulású közvetlen charter járatos nyári indulási időponttal közzétett (nyári szezon 2018. május 1 és 2018. október 31. között induló) - repülős csomagajánlataira, dinamikus repülős csomagajánlataira (YHUN),  nyári szállásajánlataira, MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra érvényes. A 2018. nyári árfolyamakció az akció érvényességi ideje alatt a fent megnevezett utazási szolgáltatásokra vonatkozóan megkötésre kerülő új euró alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik.

Nincsenek rejtett költségek! Minden illeték az árban!

A N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett saját szervezésű repülős utazási csomagjai (kizárólag a HUN NAH, HUN FAX, HUN YHUN, HUN LAST termékkör) és repülőjegyei (HUN FLO, HUN SPEC termékkör) esetében a publikált árak, illetve az ezen termékkörökre vonatkozó utazási szerződésekben szereplő részvételi díj tartalmaz minden, az utazáshoz kötelezően kifizetendő szolgáltatás díját, így pl. a reptéri illetéket is. Ezért az utasnak csak a meghirdetett részvételi díjat kell megfizetnie.

A részvételi díj nem tartalmazza az opcionálisan megvásárolható szolgáltatások díját (pl. FLEXOption szolgáltatás, storno biztosítást, baleset-betegség-poggyász biztosítás, Fast check-in, stb.). Ezek megvásárlásáról az utas saját maga dönthet.

2018. nyári előfoglalási kedvezmény: akár 125 €/fő kedvezménnyel 2018. január 31-ig!

Minden, a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett saját szervezésű 2018. nyári (2018. május 1. és 2018. október 31. közötti) budapesti és debreceni indulású charteres utazási csomagjára (kizárólag a HUN NAH, HUN FAX termékkör) egységesen 100 €/fő előfoglalási kedvezményt hirdetünk 2018. január 31-ig történő új szerződéskötés esetén. Ezen felül 25 €/fő előfoglalási kedvezményt hirdetünk minden 2018. nyári (2018. május 1. és 2018. október 31. közötti) Thomas Cook Hotels & Resorts szállodákba (SENTIDO, smartline, SunConnect, Sunprime, Sunwing, Casa Cook) történő, budapesti és debreceni indulású repülős utazási csomagra (kizárólag a HUN NAH, HUN FAX és HUN YHUN termékkör). A két előfoglalási kedvezmény együtt is érvényesíthető, így akár 125 €/fő kedvezmény is igénybe vehető a fent meghirdetett időszakban.

Egyéb akciók

2018. nyári akció: „Minden illeték az árban”. 

„Minden illeték az árban” akciót hirdetünk 2018. január 31-ig történő új szerződéskötés esetén a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett saját szervezésű 2018. nyári (2018. május 1. és 2018. október 31. közötti) budapesti és debreceni indulású repülős utazási csomagjaira, kizárólag a HUN NAH, HUN FAX, HUN YHUN és HUN LAST termékkörben foglalható úti célokra. A „Minden illeték az árban” akció érvényességi idejében megkötött utazási szerződés esetén, a szerződésben szereplő részvételi díj tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetékeket, így az utasnak csak a meghirdetett részvételi díjat kell megfizetnie. A „Minden illeték az árban” akció az előfoglalási kedvezményekkel és az árfolyamakcióval együtt is érvényes.

Nászutas kedvezmény

Friss házas utasainknak 5% nászutas kedvezményt nyújtunk, melyet a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. saját irodáiban vehet igénybe. A részletekről érdeklődjön irodáinkban!

Utazási utalvány

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket Neckermann utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! A Neckermann utazási utalvány vásárolható és beváltható a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. utazási irodáiban országszerte az Ön által megadott értékben.

Alternatív Vitarendezési Fórum

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF