Enet hasznos tudnivalók

Belépés után a megjelenő felső, vízszintes sárga menü jobb oldalán a lefelé mutató nyílra kattintva két menüelem jelenik meg:

- Irodai adatok

- Kijelentkezés

 

Az irodai adatokra klikkelve lesz lehetőségünk saját irodánkkal kapcsolatos adatokat módosítani, mint pl. az irodához tartozó logó, iroda nyitvatartási ideje, iroda képe, és iroda elhelyezkedése a google mapson.

Az iroda logója az elmentett és ügyfeleknek kiküldött ajánlaton fog szerepelni egyéb iroda adatokkal együtt.

Az iroda "nagykép" pedig a neckermann.hu - hamarosan elkészülő - irodalista aloldalán fog megjelenni, így lehetőséget adunk partnereinknek, hogy mindig a legfrissebb képet jelenítsék meg irodájukról.

Figyelem! Az iroda alapadatai (név, telefonszám, stb.) itt nem változtathatóak, azokat kollégáink segítségével a CRM rendszerünkben tudjuk módosítani, majd ezen felületen frissülnek az adatok.

A jobb alsó sarokban megjelenő chatbe az Enetbe történő belépéssel egyidejűleg szintén belép, azonosítva lesz. Ennek segítségével amennyiben gyors segítségre lesz szüksége a chaten keresztül is felteheti azt kollégáinknak kik az azonosítás miatt tudják, hogy nem egy hétköznapi visitor, hanem egy partner kér tőle segítséget.

Lehetőség van ügyfél részére egy ajánlatot

- elküldeni emailben, melyhez automatikusan pdf formátumban csatoljuk az adott ajánlat (hotel, utazási, és árral kapcsolatos információkat)

- elmenteni saját részre egy kulcsszó megadásával. Ennek a kulcsszónak a segítségével még könnyedébben visszakereshetjük az adott ajánlatot a későbbiekben

- lementeni a saját gépünkre az ajánlatot pdf file formátumban.

 

Fontos, hogy az a pdf file tartalmát úgy alakítottuk ki, hogy sehol ne szerepeljen benne a Neckermann Utazási Iroda, helyette a belépett Enet partnerek iroda adatai lesznek megtalálhatóak