Hotel San Simon Resort

Hotel San Simon Resort

Szlovénia, IZOLA
Érkezés: 2020.08.21. félpanziós ellátással kétágyas szobában
már 69 € (24.143 Ft)/fő/éj ártól

Fekvése:

Nagyon ízléses létesítmény Izola csodálatos természeti szépségei közé ágyazva. A Koperi-öbölben fekszik, kb. 1 km-re a hangulatos, kis halászfalutól, Izolától. Éttermek és bárok kb. 500 m-re. Portoroz kb. 6 km-re. A szobák fekvésétől függően a szálloda saját, homokos/kavicsos strandja kb. 50-200 m-re található, nagy napozórésszel és strandbárral. Térítés ellenében napozószékek, napernyők és vízicsúszda (kb. 06.15.-09.15. között).

Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk!
Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink összeállítják az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.
Kérjük, hogy adatait pontosan adja meg!
Üdvözlettel: Neckermann

A(z) www.neckermann.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk