Extra ingyen szigettúra kirándulás a nyári Tenerife csomagtúrákhoz!

Most tényleg minden benne van! Ne csak nyaralj, szerezz élményt is!

Ha most foglalsz a Neckermann-nál Tenerife gyönyörű szigetére csomagtúrát a nyári szezonra, magyar vezetésű szigettúra kirándulást adunk ajándékba!

  • Ingyen szigettúra kirándulás
  • Akár 100 €/fő kedvezmény
  • Akár 99 €/fő gyerekár
  • Árfolyamkedvezmény
  • Neckermann magyar nyelvű asszisztencia a nyaralás alatt

Tenerife szigettúra kirándulás programleírás:

Az első megálló a Playa de la Arena ahol az eredeti fekete homokos strand van (hatóság által védve). A közelben megálló a csodálatos Los Gigantes sziklánál, ahol a lenyűgöző sziklafalban és kilátásban gyönyörködhet, ami tulajdonképpen a vulkán hosszmetszete. Ezt követően Garachico kis falujához érkezik. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy csodás fényképeket készítsen a tájról. Megkóstolhatja a helyi kávéspecialitást likőrrel (baraquito). Ezután Icod de los Vinos következik, a hely jól ismert borairól és likőrjeiről. Érdemes megkóstolnia vásárlás előtt a sajtokat és a változatos Kanári mojo szószt is. Az ezeréves mágikus sárkányfát és San Marcos templomot is láthatja, melyben egy gyönyörű ezüstoltár található. Az utat tovább folytatva Puerto de la Cruz következik. A sziget északi részének legszebb falujában egy helyi étteremben élvezheti a Kanári-szigeteki konyha változatos ízeit, helyi zenészek kíséretében. Ebéd után a sziget különlegessége, Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja, a Las Cañadas következik. Vegyen mély levegőt a vulkán tetején, mely 3718 méter magas és Spanyolország legmagasabb pontja. Végül néhány megállóval visszaérkezik Las Americas-ba, útközben pedig a táj szépségében gyönyörködhet és a szomszédos Gomera-sziget nyújtotta látványt élvezheti. Garantáltan izgalmas nap során ismerheti meg szigetünket.

A program változtatásának joga fenntartva

A kirándulás tartalmazza: transzfer, magyar nyelvű idegenvezető, étel, ital

Az akció igénybevételének feltételei:

  • Csak a július 27-től készült HUN NAH, FAX és YHUN 2018-as augusztusi, budapesti charteres csomagtúrák esetén érvényesíthető.
  • Csak a teljes árat fizető fők esetén érvényesíthető, amennyiben foglalás után jelzik a servicecenter@neckermann.hu e-mail címen.
  • A kirándulás csak Costa Adeje vagy Playa De Las Americas szálláshoz vehető igénybe.
  • Az ajánlat készpénzre nem váltható és visszavonásig érvényes.
  • Az akció a szálloda által adott kedvezményekkel, last minute akcióval és az árfolyamakcióval összevonható. Más kedvezmény nem érvényesíthető.

Tekintse meg ajánlatainkat!