2018. JANUÁR 31-IG FIRST MINUTE ÁRAKON DE MÁR 20% ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL FOGLALHATÓK NYÁRI AJÁNLATAINK!

A 80% hátralék az ÁSZF szerint esedékes!

Fizetési feltételek, fizetési határidők, fizetési mód

Az utazás megkezdését megelőző 60. napnál korábbi szerződéskötés esetén az utas a jelen általános szerződési feltételek, illetve a szerződés eltérő kikötése hiányában a szerződés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelő összegű foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelő összegű előleget köteles fizetni. Az utas a fizetendő teljes díjat – a befizetett előleg összegével csökkentve – az általános szerződési feltételekben, illetve az utazási szerződésben rögzített határidőben, eltérő feltétel, illetve megállapodás hiányában legkésőbb az utazás megkezdése előtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése előtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A Menetrend szerinti illetve Fapados járatokkal kombinált utazási csomagot tartalmazó utazási szerződésekre az alábbi pontban foglaltak az ÁSZF-ünk 6/A/4. pont szerinti eltérésekkel irányadók. Azaz a Speciális légitársasági feltételekre tekintettel a feljebb meghatározott fizetési feltételek azzal a kiegészítéssel alkalmazandók, hogy a fizetendő előleg a fenti pontban meghatározott összeg, de legalább a repülőjegy(ek) árának teljes összege.

A fizetés azon a napon tekintendő teljesítettnek, amikor a jóváírás a NUR bankszámláján megtörtént. Bármely fizetési határidő elmulasztása az utas részéről szerződésszegésnek minősül, melyre tekintettel a NUR jogosult a szerződéstől elállni, az utas pedig köteles a NUR költségeit megtéríteni. A költségtérítés a jelen általános szerződési feltételek, illetve a szerződés eltérő kikötése hiányában átalányösszegben történik, mértéke a részvételi díj és az elállás időpontjának függvénye, számítási módja és mértéke megegyezik az ÁSZF 6.2. pontban és alpontjaiban szabályozott bánatpénz számítási módjával és mértékével.

Az utazás megkezdését megelőző 60 napon belüli szerződéskötés esetén az utas a jelen általános szerződési feltételek, illetve a szerződés eltérő kikötése hiányában a szerződés megkötésekor a részvételi díj 40%-ának megfelelő összegű előleget köteles fizetni. Az utas a fizetendő teljes díjat – a befizetett előleg összegével csökkentve – a szerződésben rögzített határidőben, eltérő megállapodás hiányában legkésőbb az utazás megkezdése előtt 30 nappal – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdése előtt 45 nappal - köteles külön felhívás nélkül megfizetni. A fenti pontban foglaltaktól eltérően az utazás megkezdését megelőző 30 napon belüli – nyaraló vagy apartman foglalása esetén az utazás megkezdését megelőző 45 napon belüli - nem on-line megrendelés esetén a fizetendő teljes díjat a megrendeléssel/szerződéskötéssel egyidejűleg kell megfizetni. A fenti pontban foglaltaktól eltérően on-line megrendelés esetén a fizetendő teljes díjat a megrendeléssel egyidejűleg kell megfizetni, és a fizetés csak bankkártyával, on-line módon lehetséges.

A 2017/18 Tél ajánlataink változatlanul az ÁSZF szerint foglalhatóak, 40% előleg befizetésével!

Az eddigi 312,90 Ft = 1€ árfolyamakciót a 2017/18 téli és 2018 nyári foglalásokra visszavonjuk és 2018.01.06-tól új 309,90 Ft = 1€ árfolyamakciót hirdetünk 2018.01.31-ig vagy visszavonásig.

NINCS: REJTETT KÖLTSÉG

minden ILLETÉK az árakban!

VAN: FIRST MINUTE KEDVEZMÉNYEK!

100 €/FŐ KEDVEZMÉNY!
+ 25 €/FŐ KEDVEZMÉNY SZÁLLODAMÁRKÁINKRA

(SENTIDO, smartline, SunConnect, Family Garden, Sunwing, Sunprime, Casa Cook)

AKÁR 35% KEDVEZMÉNY A SZÁLLÁS DÍJÁBÓL!

FLEXOPTION - már 9€/fő ártól!