• 1-2. nap

  Budapest - Szingapúr

  Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Éjszaka a repülőgép fedélzetén. Másnap érkezés Szingapúrba, transzfer a szállodába, majd félnapos városnéző programra indulunk. Első állomásunk „Kis Indiában” lesz, ezt követően Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Keresztülhajtunk a kínai negyeden, látni fogjuk a Marina Bay Sands szálloda-, kaszinó- és bevásárlóközpontot és a Botanikus kertet. Szállás Szingapúrban (1 éj).

 • 3. nap

  Melaka

  Reggel elhagyjuk Szingapúrt és Malajziába utazunk. Úti célunk az UNESCO világörökségei listáján szereplő Melaka. Séta a Jonker utcán, megnézzük a Santiago kaput, a Szent Pál, templomot, a Városházát és a gyarmati múlt számos emlékét. Természetesen a kínai városrész és a Chen Hoon Teng templom sem maradhat ki a megtekintendők közül. Este fakultatív programként a Melaka folyón egy hajótúrán vehetünk részt. Szállás Melaka-ban (1 éj).

 • 4. nap

  Kuala Lumpur

  Reggeli után utazás Kuala Lumpurba a kontrasztok városába. Érkezést követően félnapos városnézésen veszünk részt. Megcsodáljuk a gyarmati múlt és a régi város emlékeit, melyek mellett magasodik a modern Kuala Lumpur a világ legnagyobb ikertornyával a Petronas tornyokkal. Megállunk egy fotószünetre a Királyi palotánál, a Nemzeti emlékműnél és a Lake Gardennél, de a kínai városrész sem maradhat ki. Szállás Kuala Lumpur-ban (2 éj).

 • 5. nap

  Batu barlangok

  Reggeli után a Batu barlangokat keressük fel. A mészkő barlangokba épült hindu templomhoz 272 lépcső vezet fel. A templom a népesség 10%-át kitevő hindi közösség legszentebb helye, mely Murugan hindu istenség óriási arany szobrának is helyet ad. A templom felkeresése után egy híres ónműves manufaktúrát látogatunk meg, ahol megismerkedünk a maláj ónművesség munkafázisaival és remekeivel.

 • 6. nap

  Cameron-felföld

  Reggel folytatjuk utunkat a Cameron–felföld felé. Első állomásunk a Lata Iskandar vízesés lesz, majd egy kosárfonó műhelyt keresünk fel. Ezután a teaföldekre érkezünk, ahol egy teakóstoláson is részt veszünk. A környék egyik leghíresebb eperföldjénél is megállunk, de természetesen a helyi piac felkeresése sem maradhat ki a programból. Délután teaidőben megállunk egy Teaháznál, ahol megkóstolhatjuk a legjobb angol délutáni teát. Szállás a Cameron- felföldön.

 • 7. nap

  Kuala Kangsar – Kuala Sepatang - Penang

  A reggeli után leereszkedve a Cameron–felföldről első megállónk Kuala Kangsar-ban lesz. Először az Ubudiah mecsetet, majd a jelenlegi szultáni palotát és a régi uralkodói palotát nézzük meg. Következő megállónk a tengerpart melletti Kuala Sepatang mangrove erdeinél lesz. Megismerkedünk a mangrove erdők világával, a program részeként felkeresünk egy szénégető telepet is. Szállás Penang-ban (2 éj).

 • 8. nap

  Georgetown - Penang

  Reggeli után Georgetown–ba, az angol gyarmatosítók által épített városba látogatunk el. Városnézés: Harmónia utca, Wat Chayamangkalaram thai templom, Khoo Kongsi klán háza. Túránkat a Chew Clan Jetty meglátogatásával zárjuk, ahol cölöpökre épült vízparti házak és pallós utcák világa fogad minket, így a helybeliek mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

 • 9-10. nap

  Penang – Phuket (Ao Nang Beach)

  Transzfer a repülőtérre és utazás Phuket-re. A nap hátralévő részében pihenés. Szállás Phuketen (2 éj). Másnap pihenés a tengerparton. Fakultatív programként hajókirándulás fürdési lehetőséggel. Ebéd a hajón, a program a naplemente megtekintésével zárul (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

 • 11. nap

  Khao Sok Nemzeti Park

  Reggeli után a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, ahol földünk legősibb őserdeje található. Szabadon élnek itt elefántok, tapírok, makákók, tigrisek vaddisznók és szarvasok. Elefántháton utazunk a dzsungelben, majd a Sok folyón egy különleges kenu túrán is részt veszünk, valamint meglátogatjuk a cunami Emlékhelyet is. Nem marad ki a programból a Majomtemplom meglátogatása, ahol a templom parkjában élő majomcsapatokkal fényképezkedhetünk. Szállás a Khao Sok Nemzeti Parkban, Boutique Camp komfortos sátraiban.

 • 12. nap

  Khao Sok – Bangkok

  Reggeli után 3 órás túrán veszünk részt, a nemzeti park leglátványosabb részeit járjuk be. Ebédünket a nemzeti park éttermében fogyasztjuk el. Transzfer a repülőtérre és utazás Bangkokba. Szállás Bangkokban (1 éj).

 • 13. nap

  Bangkok – Budapest

  Egész napos fakultatív programlehetőség Bangkokban. Magasvasúton a Chaopraya folyó partjára utazunk, ahonnan csónakokba szállva jutunk el a Fekvő Buddha templomához. Innen gyalogosan sétálunk a Smaragd Buddha templomáig, amely egyben a Királyi palotakomplexum része. Következő megállónk a Királyi Palotánál lesz, majd továbbsétálunk az elragadó Amulett piacra. Tuk tukra szállunk, és az Aranyhegyet keressük fel. Ezt követően „Sam Saeb” taxihajóval az egykori kalandos életű amerikai selyemkereskedő, Jim Thompson házát tekintjük meg. A nap végeztével transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Dátum: 2017.11.15.

Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

Időtartam: 13 nap / 11 éj

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, 1 éjszaka komfortos sátrakban

Ellátás: félpanzió, 1 nap teljes ellátás

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár
Repülövel 2017.11.15. 2017.11.27. 13 nap / 11 éj Program szerint 425.000 Ft / fő

Az ár tartalmazza:

 • megadott szállást
 • félpanziós ellátást, a 11. napon teljes ellátást
 • megadott programokat
 • belépőjegyeket a meghirdetett látnivalókhoz
 • helyszíni közlekedést autóbusszal és a szükséges transzfereket
 • magyar nyelvű idegenvezetést

Külön fizetendő:

 • repülőjegyet illetékkel (kb. 270.000 Ft)
 • borravalót (kb. 3-4 USD/fő/nap)
 • útlemondási biztosítást (1,5%)
 • betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
 • egyágyas felár: 120.000,-Ft