• 1. nap

  Budapest – Dubai

  Indulás Budapestről menetrend szerinti közvetlen járattal Dubaiba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Dubaiban.

 • 2. nap

  Melbourne

  A délelőtt folyamán pihenés a szállodában, majd délután városnézés Dubaiban. A program a Dubai Mall mellett található Burj Khalifa toronynál végződik, melynek kilátójából lenyűgöző látvány tárul a látogatók elé. Szabad program a bevásárlóközpontban, majd transzfer vissza a szállodához a csomagokért és transzfer a repülőtérre.

 • 3. nap

  Melbourne

  Elutazás közvetlen járattal Melbourne-be. Érkezés a késő esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Melbourne-ben.

 • 4. nap

  Melbourne

  Reggeli után egész napos városnézésre indulunk, helyi magyar idegenvezető kíséretében megismerjük a várost és környékét: Első megállónk a szezonnyitó Forma 1 helyszíne az Albert Park Lake. A pálmafákkal tűzdelt gyönyörű park körbeautózható, több parkolási és fényképezési lehetőséggel. Innen mindössze néhány utcányira található a csodálatos látványt nyújtó tengerpart, majd a híres Saint Kilda kerületébe látogatunk. Rövid séta a tengerparton illetve a mólón. Következő állomásunk a Dandenong Piac, ahol a helyi különlegességek (kenguru bőr, ausztrál báránybőr, ékszerek, opálok) mellett különböző dísz- és ajándéktárgyak is vásárolhatók. Itt kipróbálhatjuk a helyi étkezési lehetőségeket is. Ezután a Churchill Nemzeti Parkba látogatunk a Kenguru leshez, ahol a számos itt élő madárfaj mellett kengurut is láthatunk. A program után transzfer vissza a szállodába, szállás Melbourne-ben.

 • 5. nap

  Melbourne - Ayers Rock

  Transzfer a repülőtérre, utazás Ayers Rock-ba. Délután látogatás a Kata Tjuta Nemzeti Parkba, melynek leghíresebb pontja, Ausztrália egyik jelképe a Vörös Szikla (Uluru). Az óriási homokkő sziklatömböt az őslakosok szent helyként tisztelik. A lemenő nap sugarai a különleges formájú sziklát a vörös legkülönbözőbb árnyalataiba öltöztetik, a csodálatos élményt utasaink finom borral és falatkákkal tehetik még emlékezetesebbé. Szállás Ayers Rock-ban.

 • 6. nap

  Ayers Rock - Cairns

  Hajnalban, még napfelkelte előtt egy egészen különleges kilátóhelyhez, Talinguru Nyakunytjaku-hoz utazunk. A felkelő nap sugarainak fényében a szikla egy másik arcát is felfedezhetjük, és kiváló fotókat készíthetünk, miközben helyi vezetőnk a szent hely történelméről mesél nekünk. A program a Walpa szorosban folytatódik, ahol egy könnyű, 1 órás séta során megismerkedhetünk a környék különleges növény- és állatvilágával. Transzfer a repülőtérre, elutazás Cairns-be. Szállás Cairns-ben.

 • 7. nap

  Cairns

  Egész napos hajókirándulás ebéddel a Nagy-korallzátonyhoz, a Green szigetre, ahol felfedezhetjük a fehérhomokos parttal szegélyezett trópusi szigetet és a környező korallzátony élővilágát. Sznorkelezési, búvárkodási és fürdőzési lehetőség. Akik nem szeretnének merülni, kis tengeralattjárókról gyönyörködhetnek a színes víz alatti világban. Szállás Cairns-ben.

 • 8. nap

  Cairns - Kuranda Falu

  Szabadidő Cairns-ben vagy fakultatív program: látogatás az esőerdővel körülvett Kuranda faluba. Érkezés első állomásunkhoz, a Tjapukai Aboriginal Cultural parkhoz. Itt részt veszünk egy aboriginal bemutatón, ahol megismerhetjük az ausztrál őslakosok zenéjét, táncát, fegyvereit, szokásait és mindennapi életét. A SkyRail függőkabinok fedélzetén fellebegünk az esőerdő lombkoronája fölött Kuranda faluba. Szabadidő a látnivalók és helyi piac felfedezésére. Végül a Kuranda Scenic Rail–lel a vízesésekkel tarkított, festői esőerdőn keresztül levonatozunk a hegyről. Szállás Cairns-ben.

 • 9. nap

  Cairns - Sydney

  Transzfer a repülőtérre, utazás Sydney-be. Szállás Sydney-ben.

 • 10. nap

  Sydney

  Délelőtt panorámás városnézés Sydneyben: megnézzük a Darling Harbour kikötőnegyedet, a Kínai-negyedet, Sydney Akváriumot, Ausztrália egyik jelképét, a Sydney Operaházat, a Rock negyedet, a Zenei Konzervatóriumot, a Parlamentet, a hangulatos Hyde Parkot, a St. James Katedrálist, a St. Marys Katedrálist, a Művészeti Galériát, a nyüzsgő éjszakai élet központját - King’s Cross-t és a világhírű Bondi Beach homokos partját. Majd felszállunk egy városnéző hajó fedélzetére, hogy egy finom ebéd mellett megtekintsük a város egy másik arcát, a víz felől. Szállás Sydney-ben.

 • 11. nap

  Sydney

  Szabadidő a város egyéni felfedezésére vagy fakultatív program a Kék-hegyek Nemzeti Parkba. Első megállónk a Scenic World komplexumnál lesz, ahol vállalkozó kedvű utasaink kipróbálhatják a park panoráma vonatát, a függőhidat vagy a gondolát (az ár nem tartalmazza). A kevésbé intenzív élményt keresőknek a közeli gyalogösvényt javasoljuk, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Jamison-völgyre. Folytatjuk utunkat a nemzeti park szívébe, ahol az Echo Point kilátónál megnézhetjük – többek között – a Három Nővér Szikla formációt és kísérőnk elmeséli az őslakosok történetét a három nővérről. Következő megállónk Leura, egy festői kisváros a nemzeti parkban, ahol megebédelünk. Délután megérkezünk a Featherdale Vadas Parkba, ahol Ausztrália őshonos állatait ismerhetjük meg. Majd hajóra szállunk és a Paramatta-folyón végighajózva érkezünk vissza Sydney-be.

 • 12. nap

  Sydney - Christchurch

  Transzfer a repülőtérre, utazás Új-Zélandra, Christchurch városába. Rövid panorámás városnézés. Szállás Christchurch-ben.

 • 13. nap

  Christchurch - Greymouth - Franz Josef város

  Reggel indulás a Nyugati Partra, a Déli Alpok hegyein keresztül Greymouth-ba. Innen indulunk tovább Franz Josef felé. Útközben megállunk Shantytown-ban, a korabeli aranymosóból átalakított skanzenben, ahol megismerhetjük egy 19. századi új-zélandi kisváros történetét és kipróbálhatjuk az aranymosást is. Majd Hokitikát érintjük, mely jáde bányászatáról és természetesen jáde üzleteiről nevezetes, később rövid megálló Whataroa városa mellett, White Heron Sanctuary-nál, valamint a Lanthe-tó partján. Érkezés Franz Josef városkába a kora esti órákban.

 • 14. nap

  Queenstown

  Reggel az indulás előtt – ha az idő engedi – érdemes részt venni (fakultatív jelleggel, helyszíni fizetéssel) egy helikopter túrán, mely felviszi utasait a környező hatalmas hegycsúcsok egyikére, ahol a havon landolva igazi „havas élménynek” lehetünk részesei. Továbbindulás Queenstown felé, fantasztikus tájakon keresztül: festői tavak, hatalmas hegyek, völgyek, hágók között. A gleccserektől továbbindulva Haast városkánál érdemes megállnunk a Moeraki-tónál, ahonnan egy közel 40 perces sétával ellátogatunk a Monro Beach-nél lévő pingvin kolóniához. Mellette a Paringa-tónál egy lazac farm található, ahol ebédelésre is lesz lehetőség. A Haast-hágón átkelve rövid megállás Makarora városánál, ahol rövid erdei sétát tehetünk. A következő megállók a Hawea-tó és Wanaka-tó. Továbbutazva érdemes megállni a kiváló borászatairól ismert Gibbston környékén, ahol a Kawarau-hídnál a népszerű extrém sport, a bungy jumping megszületett. Ezt követően érkezés Queenstown-ba. Szállás Queenstown-ban.

 • 15. nap

  Queenstown – Milford Sound fjord – Queenstown

  Egész napos kirándulás a Fjordok Birodalmába. Buszunkkal a Wakatipu-tó mentén utazunk, majd gyönyörű, gyorsan változó tájakon haladunk keresztül egészen Te Anau városáig. Itt lépünk be a fjordok birodalmába, majd a fenséges hegyektől kísérve megérkezünk a Milford Sound fjordhoz. A varázslatos, érintetlen természeti képződményt a víz felől, hajóra szállva fedezzük fel, mely megmutatja a fjord minden gyönyörű pontját. Ebéd a fedélzeten. Visszautazás, szállás Queenstown-ban.

 • 16. nap

  Queenstown – Wellington

  Transzfer a repülőtérre és utazás Wellington-ba. Szállás Wellington-ban.

 • 17. nap

  Wellington – Rotorua

  Reggel indulás Rotorua felé. Miközben utunk változatos, kék hegyekkel és zöldellő völgyekkel tarkított tájon vezet keresztül, sokszor érezhetjük úgy, hogy a „Gyűrűk Ura” című trilógia szereplői lettünk. Késő délután érkezés az Északi-szigeti központjába, Rotorua-ba, mely geotermikus aktivitásáról, az itt található gejzírekről és hőforrásokról híres. Este részt veszünk egy tradicionális maori tánc és zenebemutatón, vacsorával. Szállás Rotorua-ban.

 • 18. nap

  Rotorua – Auckland

  Délelőtt látogatás a Te Puia termálparkba, ahol Új-Zéland ikonikus madarát, a kivi-t is láthatjuk, és közelebbről megcsodálhatjuk a fortyogó gejzíreket. Kísérőnk bemutatja Rotorua egyedi geotermikus tevékenységét, megismerkedünk a maori építészettel és fafaragó művészeket is láthatunk munka közben. Továbbutazás a Waitomo mészkőbarlanghoz, ahol a cseppkövek mellett egészen egyedi kékes-zöld „fényforrással” találkozhatunk. A barlang különlegessége, hogy falait a szentjánosbogarakhoz hasonlított világító lények – parázsférgek – borítják, melyek csodálatosan beragyogják a koromsötét barlangot. A délutáni órákban érkezés Aucklandbe, a „Vitorlák Városába”. Rövid gyalogos városnézés során ismerkedés az ország legnagyobb városának látnivalóival, mely vitorlákkal tarkított kikötőiről, felhőkarcolóiról, csodálatos tengerpartjáról és parkjairól híres. Ha időnk engedi, érdemes a 328 méter magas Sky Tower tévétorony kilátójába is felmenni, ahonnan minden irányba lenyűgöző panoráma tárul elénk. Szállás Aucklandben.

 • 19. nap

  Auckland – Szingapúr

  Szabadidő, majd délután transzfer a repülőtérre, átszállással elutazás Szingapúrba.

 • 20. nap

  Szingapúr

  Érkezés a reggeli órákban, transzfer a szállodához. Szabadidő a „Kelet Svájcának” is nevezett városban, gyalogos ismerkedés a belváros legérdekesebb látnivalóival. Szállás Szingapúrban.

 • 21-22. nap

  Szingapúr

  Délelőtt buszos városnézés Szingapúrban, majd szabadidő. Késő este transzfer a repülőtérre, éjszaka hazautazás Budapestre, átszállással. Érkezés Budapestre a 22. napon.

Dátum: 2017.10.28.

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járatokkal, átszállással

Időtartam: 22 nap / 17 éj

Elhelyezés: 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás: reggeli, főétkezések a program szerint

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár
Repülövel 2017.10.28. 2017.11.18. 22 nap / 17 éj Program szerint 1.195.000 Ft / fő

Az ár tartalmazza:

 • elhelyezést 3*-os szállodákban, reggelis ellátással
 • a programban említett főétkezéseket
 • a megadott programokat
 • a helyszíni közlekedést
 • a belépőket
 • és a magyar nyelvű csoportkísérőt

Külön fizetendő:

 • repülőjegyek illetékekkel kb. 775 000 Ft
 • vízum ügyintézési díj (4 000 Ft/fő)
 • útlemondási biztosítás: 1,5%
 • betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás