• 1. nap

  Budapest – Dubaj

  Elutazás Dubajba a délutáni órákban. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

 • 2. nap

  Dubaj

  DUBAJ a második legfontosabb emírség, az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Ez nem véletlen, hiszen napjainkban az ország idegenforgalmának központja, a legtöbb külföldi vendég ide érkezik, itt pihen, üdül, vásárol és élvezi a szinte örökös napfényt. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Nemzeti Múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Utazás Deira városrészbe, látogatás a fűszerpiacon, valamint megnézzük az Arany piacot is. Este fakultatív programként Dhow túrára (hajókirándulásra) indulhatunk tradicionális arab vitorlás hajókkal, ahol ínycsiklandó arab specialitásokat kóstolhatunk, miközben a város éjszakai pazar fényeiben gyönyörködhetünk. Szállás Dubajban.

 • 3. nap

  Sharjah

  A napot SHARJAH emírség felfedezésével töltjük. Sharjah Dubajtól észak-keletre fekszik, területét tekintve a harmadik legnagyobb emírség. Elsősorban kulturális központként ismert, de híres az iszlám törvények és hagyományok szigorú betartásáról is. Este szilveszteri gálavacsora a szállodában. Szállás Dubajban.

 • 4. nap

  Dubaj

  Délelőtt szabad program. Délután fakultatív kiránduláson, ún. sivatagi szafarin vehetünk részt. Terepjárókkal utazunk a homokdűnéken keresztül, és ízelítőt kapunk az arab kultúrából: Tanura show, hennafestés, tevegelés, végül BBQ vacsora zárja a programot. Szállás Dubajban.

 • 5. nap

  Abu Dhabi

  Kirándulás az egykori kis halászfaluból tündöklő világvárossá vált ABU DHABI-ba. A városnézés során több, világviszonylatban is a „legek” közé sorolható látványosságot keresünk fel. Az Emirátusi Palota a második legdrágább hotel a világon. A Zayed sejk mecset a világ nyolcadik legnagyobb mecsete, negyvenezer hívőt képes befogadni egyszerre. Érdekes látványosság a Heritage Village (Örökség Falu) Szabadtéri Múzeum, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a kézművesek, takácsok és szakácsok mesterségeit. Vacsora a szállodában, majd fakultatív program keretén belül ellátogathatunk a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifa 124. emeletére. Szállás Dubajban.

 • 6. nap

  Dubaj – Budapest

  Kora reggel búcsú az Emírségektől, irány a repülőtér és hazautazás. Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Időpont: 2017. december 29 – 2018. január 3.

Utazás: Budapest – Dubaj – Budapest útvonalon Emirates menetrend szerinti repülőjárattal, a program során légkondicionált autóbusszal.

Elhelyezés: Grand Excelsior Hotel Bur Dubai 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.

Ellátás: büféreggeli, a 3. napon szilveszteri gálavacsora, az 5. napon vacsora, főétkezések ital nélkül.

Részvételi díj: 399.500 Ft/fő

Repülőtéri illeték: kb. 116.000,- Ft (Az indulásig változhat!)

Kedvezmény 3 ágyas elhelyezés esetén: 33.900 Ft/fő

Egygyas felár: 149.100 Ft/fő

A részvételi díj a belépőjegyek és a SZILVESZTERI GÁLAVACSORA árát is tartalmazza!

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.

A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza!

Fakultatív programok minimum 15 fő részvétele esetén (irodánkban, utazás előtt fizetendő!):

 • (2. nap) Dhow túra, esti hajókirándulás vacsorával: kb. 50,- USD
 • (3. nap) Félnapos sivatagi túra programokkal és vacsorával: kb. 55,- USD
 • (4. nap) Burj Khalifa látogatás, transzferrel: kb. 60,-USD
 • Szervízdíj / borravaló: 30,- USD

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!