• 1. nap

  Budapest – San Francisco

  Elutazás kora reggel Budapestről San Franciscóba, átszállással. Érkezés helyi idő szerint a déli órákban. Transzfer városba, rövid gyalogos ismerkedés a várossal. Szállás San Francisco környékén.

 • 2. nap

  San Francisco

  Egész napos városnézés SAN FRANCISCO-ban: Lombard Street, Coyote Tower, Kínai városrész, Union Square, Golden Gate híd, Móló, Twin Peaks (Iker csúcsok). Fakultatív hajókirándulás az öbölben, ahonnan az Alcatrazt, a hajdani börtönszigetet is megszemlélhetjük. Szállás San Francisco környékén.

 • 3. nap

  Yosemite Nemzeti Park

  A YOSEMITE NEMZETI PARK-ba látogatunk, a világ egyik legszebb hegyvidékére, mely a magas sziklafalak, festői völgyek, óriás fenyők és vízesések birodalma. Tavasszal a vízesések, ősszel a rozsdaszínbe öltözött vadregényes táj kínál különleges élményt. Szállás Mammoth Lakes környékén.

 • 4. nap

  Death Valley – Las Vegas

  Utazás a DEATH VALLEY NEMZETI PARK-on keresztül, amely a legforróbb, legszárazabb és a legmélyebben fekvő sivatag Észak-Amerikában. A világon itt a legmagasabb az átlaghőmérséklet, a legforróbb értéket (57 °C) 1913-ban mérték. Ezen a tájon forgatták a világhírű "Jézus Krisztus Szupersztár" című filmet. Pihenő, fényképezési lehetőség a Badwater, Devil's Golf Course, Zabriskie Point-nál (csodás kilátással). Szállás Las Vegasban.

 • 5. nap

  Zion Nemzeti Park – Valley Of Fire

  Felkeressük Utah állam legnépszerűbb természeti képződményét, a ZION Nemzeti Parkot. A vidék gazdag ökoszisztémájáról a folyó menti vad mezők, és a pompás növényzet tanúskodnak. Továbbutazás Nevada állam legrégebbi nemzeti parkjába, a VALLEY OF FIRE STATE PARK-ba, mely a vörös homokkő alakzatokról kapta nevét. Szállás Las Vegasban.

 • 6. nap

  Grand Canyon

  A Colorado-folyó völgyéhez érkezve láthatjuk a természet egyik legimpozánsabb alkotását, a GRAND CANYON-t. A folyó vájta kétezer méteres szurdok páratlan élményt nyújt. Fakultatív program keretében helikopterrel leereszkedhetünk a völgybe, és motorcsónakról is megcsodálhatjuk a világhírű kanyont! A Hualapai indián rezervátum területén felkeressük a SKYWALK kilátót, mely 1.200 m-es magasságban nyúlik a kanyon fölé. Akik élvezik a szédítő magasságot, az U-alakú építmény üvegpadlójáról a meredek sziklafal teljes mélységét érzékelhetik. A Colorado híres völgyzáró gátja a HOOVER DAM, amelyet az USA 31. elnökéről neveztek el és az 1930-as években mérnöki csodának tartották. Szállás Las Vegasban.

 • 7. nap

  Calico – San Diego

  Dél-Kalifornia forró sivatagait, sajátos kísérteties szépség jellemzi, csipkés kanyonok, meredek dombok tagolják. Látogatás CALICO-ban, a „szellemvárosban”, mely a XIX. században még ezüstbányász-város volt. Miután az ezüst elfogyott, a település elnéptelenedett, és csak a XX. század vége felé, mint szabadtéri néprajzi múzeum éledt újra. A Mojave-sivatagon átkelve, délután érkezünk SAN DIEGO-ba, Kalifornia második legnagyobb városába, a mexikói határ közelében. Látnivalók: történelmi belváros, „Gázlámpás negyed”, Balboa park. Szállás San Diegoban.

 • 8. nap

  San Diego – Los Angeles

  San Diego arculatát, mindig a tenger határozta meg. Pompás természetes kikötője vonzotta a spanyolokat és az aranykeresőket. Több mint 110 km hosszú partját nagyszerű strandok, sziklafalak, kis öblök, tengerparti üdülők tagolják. Délelőtt ebből kapunk egy kis ízelítőt. A délutáni órákban érkezünk LOS ANGELES-be. Városnézés a filmgyártás fővárosában: Hollywood, Beverly Hills, a híres Rodeo Drive, a világmárkák főutcája, a Sunset és a Hollywood Boulevard stb. Szállás.

 • 9. nap

  Los Angeles

  Szabad program, vagy fakultatív látogatás az Universal Studios témaparkjában és kalandozás a hollywoodi kasszasikerek világában. Este hazautazás. Éjszaka a repülőn.

 • 10. nap

  Budapest

  Érkezés Budapestre, európai átszállással, a menetrend függvényében.

Időpont: 2017. augusztus 18-27.

Utazás: Budapest – San Francisco és Los Angeles – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. A körutazáson légkondicionált autóbusszal.

Elhelyezés: középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.

Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 478.000 Ft/fő

Repülőtéri illeték: 155.000 Ft/fő (Az indulásig változhat!)

Egygyas felár: 138.000 Ft/fő

Kedvezmény a 3. és 4. személynek 2 ágyas szobában: 108.000,- Ft (17,99 éves korig), 99.000,- Ft (18 éves kortól)

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %.

A BBP utasbiztosítást a részvételi díj tartalmazza.

Vízum: az új bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgároknak vízum nem szükséges, de ún. ESTA előzetes belépési engedély igen! ESTA beutazási engedély díja: 14,- USD + 3.500,- Ft ügyintézési díj (Amennyiben irodánk intézi!)

A részvételi díj a belépőjegyek árát (kb. 120,- USD) és a fakultatív programok árát (pl. hajókirándulás San Franciscoban, Universal Studios, Las Vegas by Night, helikopterrepülés a Grand Canyonban kb. 400 USD) nem foglalja magában.

Kötelező szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 45,- USD Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

UNESCO Világörökségek:

 • Grand Canyon Nemzeti Park
 • Yosemite Nemzeti Park

A változtatás jogát fenntartjuk!