Last minute ajánlataink

Last Minute - www.neckermann.hu

Sosem késő nyaralást foglalni, sőt! Last minute ajánlataink között válogatva számos tengerpartra eljuthat kedvezményes áron! Szemezgessen a szebbnél szebb strandok között, találja meg az igényeinek leginkább megfelelő szállodát és foglaljon most, nehogy lemaradjon!

SPANYOLORSZÁGI AJÁNLATAINK

 • Mallorca 453 €  /fő ártól 146.274 Ft  /fő ártól
 • Gran Canaria 482 €  /fő ártól 155.638 Ft  /fő ártól
 • Ibiza 570 €  /fő ártól 184.053 Ft  /fő ártól
 • Costa del Sol 573 €  /fő ártól 185.128 Ft  /fő ártól
 • Tenerife 608 €  /fő ártól 196.372 Ft  /fő ártól
GÖRÖGORSZÁGI AJÁNLATAINK

 • Korfu 361 €  /fő ártól 116.673 Ft  /fő ártól
 • Zakynthos 389 €  /fő ártól 125.608 Ft  /fő ártól
 • Kos 399 €  /fő ártól 128.837 Ft  /fő ártól
 • Rodosz 416 €  /fő ártól 134.288 Ft  /fő ártól
 • Kréta 442 €  /fő ártól 142.593 Ft  /fő ártól
TOVÁBBI AJÁNLATAINK

 • Algarve 525 €  /fő ártól 169.629 Ft  /fő ártól
 • Sousse 564 €  /fő ártól 182.116 Ft  /fő ártól
 • Monastir 579 €  /fő ártól 186.959 Ft  /fő ártól
 • Vörös-tenger 587 €  /fő ártól 189.649 Ft  /fő ártól
 • Hammamet 600 €  /fő ártól 193.740 Ft  /fő ártól

Repülős csomagajánlatok

Hotelbild
KRÉTA

Csodálatos tájak, varázslatos színek, gyönyörű tengerpartok és történelem! Ez Görögország!

Hotelbild
MALLORCA

A Baleári-szigetek változatos természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszemére szeretnénk Önöket elcsábítani, ahol évente hat hónapon át süt a nap.

Hotelbild
KORFU

Ha Korfu egy szimfónia lenne, témája a zöld szín lehetne. A táj ezüstös olívaligeteivel, cipruszöld színeivel és hullámzó türkizével nyűgözi le az idelátogatókat.

Hotelbild
RODOSZ

"Rodosz a Nap szigete" - 3000 évre nyúlik vissza ez a megállapítás. Helios, a Nap istene valóban nem bánt szűkmarkúan ezzel a görög szigettel: évi 300 napsütéses nappal az egyik legnapfényesebb, mediterrán úti célunk!

Hotelbild
KOS

A legszebb, homokos strandok az északi parton találhatók. Kos város, a sziget fővárosa 4000 évre visszanyúló, gazdag történelmének számos emlékét őrzi.

Hotelbild
TENERIFE

Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagja. A sziget szokatlanul változatos, lenyűgöző és kontrasztokban gazdag. Sziklaszirtek és mély szakadékok, sokszínű vegetáció és romantikus öblök váltakoznak.

Hotelbild
ZAKYNTHOS

Zakynthos a Jón-tenger legdélebben fekvő szigete, melynek látképét termékeny síkságok, lankás dombok és hegyek, buja növényvilág, olívaligetek és szőlőültetvények határozzák meg.

Hotelbild
LARNACA

Larnaca, az élénk életet élő kikötőváros, a sziget egyik legrégebbi települése. A kikötőtől klasszicista épületek között érnek el az óváros szűk utcácskáiba.

Hotelbild
ALGARVE

Portugália legfestőibb tartománya: Algarve.Portugália nem szűkölködik tengerpartban, de népszerűségben és festőiségben a déli Algarve tartomány viszi el a pálmát. A pihenésre és fürdőzésre vágyó turisták zöme biztosan ellátogat ide.

Hotelbild
MÁLTA

Portugália legfestőibb tartománya: Algarve.Portugália nem szűkölködik tengerpartban, de népszerűségben és festőiségben a déli Algarve tartomány viszi el a pálmát. A pihenésre és fürdőzésre vágyó turisták zöme biztosan ellátogat ide.

SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Hotelbild
OLASZORSZÁG

Egy nyaralás Olaszországban mindenki fantáziáját megmozgatja: mindegy melyik régiót választja, mindegyikben megtalálja a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Hotelbild
HORVÁTORSZÁG

Napsütötte tengerpartok, modern városok, kávézók, látványos tájak – ez mind megtalálható Horvátországban. Családok és párok számára is kitűnő választás, ha szeretnének együtt kikapcsolódni.

Hotelbild
BULGÁRIA

Bulgária éghajlatilag európai és ázsiai hatásokkal egyaránt rendelkezik, tengerpartján kellemes klímájával és változatos tájegységeivel vonzza az üdülni vágyókat.

Hotelbild
AUSZTRIA

Ausztria egyike Európa legkedveltebb úti céljainak: a természet, a kultúra és a hagyományok együttese teszi vonzóvá az országot.

További ajánlataink

AKCIÓS REPÜLŐJEGYEK

Válogasson alábbi listánkból és repüljön kedvezményes áron a Neckermann charter járatain a legszebb mediterrán tájakra!