Last minute ajánlataink

Last Minute - www.neckermann.hu

Sosem késő nyaralást foglalni, sőt! Last minute ajánlataink között válogatva számos tengerpartra eljuthat kedvezményes áron! Szemezgessen a szebbnél szebb strandok között, találja meg az igényeinek leginkább megfelelő szállodát és foglaljon most, nehogy lemaradjon!

SPANYOLORSZÁGI AJÁNLATAINK

 • Tenerife 519 €  /fő ártól 169.579 Ft  /fő ártól
 • Mallorca 593 €  /fő ártól 193.852 Ft  /fő ártól
 • Gran Canaria 617 €  /fő ártól 201.553 Ft  /fő ártól
 • Ibiza 746 €  /fő ártól 243.867 Ft  /fő ártól
 • Costa del Sol 784 €  /fő ártól 256.339 Ft  /fő ártól
GÖRÖGORSZÁGI AJÁNLATAINK

 • Korfu 382 €  /fő ártól 124.961 Ft  /fő ártól
 • Kréta 402 €  /fő ártól 131.381 Ft  /fő ártól
 • Rodosz 508 €  /fő ártól 166.065 Ft  /fő ártól
 • Zakynthos 568 €  /fő ártól 185.679 Ft  /fő ártól
 • Kos 713 €  /fő ártól 233.080 Ft  /fő ártól
TOVÁBBI AJÁNLATAINK

 • Algarve 809 €  /fő ártól 264.407 Ft  /fő ártól
 • Vörös-tenger 953 €  /fő ártól 311.604 Ft  /fő ártól

Repülős csomagajánlatok

Hotelbild
KRÉTA

Csodálatos tájak, varázslatos színek, gyönyörű tengerpartok és történelem! Ez Görögország!

Hotelbild
MALLORCA

A Baleári-szigetek változatos természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszemére szeretnénk Önöket elcsábítani, ahol évente hat hónapon át süt a nap.

Hotelbild
KORFU

Ha Korfu egy szimfónia lenne, témája a zöld szín lehetne. A táj ezüstös olívaligeteivel, cipruszöld színeivel és hullámzó türkizével nyűgözi le az idelátogatókat.

Hotelbild
RODOSZ

"Rodosz a Nap szigete" - 3000 évre nyúlik vissza ez a megállapítás. Helios, a Nap istene valóban nem bánt szűkmarkúan ezzel a görög szigettel: évi 300 napsütéses nappal az egyik legnapfényesebb, mediterrán úti célunk!

Hotelbild
KOS

A legszebb, homokos strandok az északi parton találhatók. Kos város, a sziget fővárosa 4000 évre visszanyúló, gazdag történelmének számos emlékét őrzi.

Hotelbild
TENERIFE

Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagja. A sziget szokatlanul változatos, lenyűgöző és kontrasztokban gazdag. Sziklaszirtek és mély szakadékok, sokszínű vegetáció és romantikus öblök váltakoznak.

Hotelbild
ZAKYNTHOS

Zakynthos a Jón-tenger legdélebben fekvő szigete, melynek látképét termékeny síkságok, lankás dombok és hegyek, buja növényvilág, olívaligetek és szőlőültetvények határozzák meg.

Hotelbild
LARNACA

Larnaca, az élénk életet élő kikötőváros, a sziget egyik legrégebbi települése. A kikötőtől klasszicista épületek között érnek el az óváros szűk utcácskáiba.

Hotelbild
ALGARVE

Portugália legfestőibb tartománya: Algarve.Portugália nem szűkölködik tengerpartban, de népszerűségben és festőiségben a déli Algarve tartomány viszi el a pálmát. A pihenésre és fürdőzésre vágyó turisták zöme biztosan ellátogat ide.

Hotelbild
MÁLTA

Portugália legfestőibb tartománya: Algarve.Portugália nem szűkölködik tengerpartban, de népszerűségben és festőiségben a déli Algarve tartomány viszi el a pálmát. A pihenésre és fürdőzésre vágyó turisták zöme biztosan ellátogat ide.

SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Hotelbild
OLASZORSZÁG

Egy nyaralás Olaszországban mindenki fantáziáját megmozgatja: mindegy melyik régiót választja, mindegyikben megtalálja a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Hotelbild
HORVÁTORSZÁG

Napsütötte tengerpartok, modern városok, kávézók, látványos tájak – ez mind megtalálható Horvátországban. Családok és párok számára is kitűnő választás, ha szeretnének együtt kikapcsolódni.

Hotelbild
BULGÁRIA

Bulgária éghajlatilag európai és ázsiai hatásokkal egyaránt rendelkezik, tengerpartján kellemes klímájával és változatos tájegységeivel vonzza az üdülni vágyókat.

Hotelbild
AUSZTRIA

Ausztria egyike Európa legkedveltebb úti céljainak: a természet, a kultúra és a hagyományok együttese teszi vonzóvá az országot.

További ajánlataink

AKCIÓS REPÜLŐJEGYEK

Válogasson alábbi listánkból és repüljön kedvezményes áron a Neckermann charter járatain a legszebb mediterrán tájakra!