Nagy-Britannia , London
 2018.04.26-2019.04.26, 7 éj
2 felnőtt

Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotel 2008-ban épült. Összesen 61 szobával várják az ide látogatókat. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. Rendelkezésre áll egy étkező és egy reggeliző. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában.

532 € (166 463 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.21 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
A hotel 1900-ban épült. Összesen 54 szobával várják az ide látogatókat. Ezek a főépület 6 emeletén, vagy a 2 melléképület egyikében találhatóak, amelyek 6 emeletesek. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Rendelkezésre áll egy széf és egy reggeliző. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. Aki saját autóval érkezik, felár ellenében parkolhat a szállás parkolójában.

594 € (185 863 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.27 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
Ez a hotel 1964-ben épült. A szállás 100 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés (felár ellenében) biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A gasztronómiai kínálathoz tartozik egy reggeliző. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Rendelkezésre áll továbbá az orvosi ellátás, a szobaszerviz és a mosodai szolgáltatás.

612 € (191 495 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.13 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1900-ban létesítették. A vendégek kényelméről 94 szoba gondoskodik. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Rendelkezésre áll egy széf és egy reggeliző. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (felár ellenében) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal.

660 € (206 514 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1974-ben épült. Összesen 1630 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A vendégeket egy étterem, egy kávézó, egy bár és egy pub várja. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szálláshelyen található továbbá egy könyvtár. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat.

672 € (210 269 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.28 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2003-ban épült. A vendégek kényelméről 60 szoba gondoskodik. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy reggeliző, egy bár és szobaszerviz. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, felár ellenében parkolhat a szállás parkolójában.

756 € (236 552 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.21 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1890-ben építették. Összesen 100 szobát kínálnak a vendégeknek. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

784 € (245 314 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.07 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1850-ben létesítették. Összesen 139 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy reggeliző, egy bár, szobaszerviz, egy konferenciaterem és egy business-center. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában.

812 € (254 075 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.01 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1974-ben építették. A vendégek 705 szobában kerülnek elhelyezésre. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár és egy széf. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban (felár ellenében). A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

912 € (285 365 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.31 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1962-ben létesítették. Összesen 523 szobát kínálnak a vendégeknek. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A vendégeket egy étterem, egy kávézó és egy bár várja. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat is.

924 € (289 120 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.21 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1968-ban építették. A vendégek kényelméről 463 szoba gondoskodik. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, fordítói szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

976 € (305 390 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.27 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1861-ben épült. A vendégek 188 szobában kerülnek elhelyezésre. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt és egy bárt. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik bébiszitter-szolgáltatás, fordítói szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.014 € (317 281 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.12 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
WiFi térítés ellenében
A komplexum 1996-ban épült. Összesen 273 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kerékpárok elhelyezéséről kerékpártároló gondoskodik. A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

1.050 € (328 545 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.27 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1973-ban létesítették. Összesen 501 szobával várják az ide látogatókat. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót, egy bárt és egy pub-ot. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.050 € (328 545 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.07 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1978-ban létesítették. A szállás 125 szobát kínál. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy reggeliző, egy bár, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést.

1.094 € (342 313 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.03 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
A hotelt 1964-ben létesítették. A vendégek kényelméről 184 szoba gondoskodik. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy kávézót és egy bárt. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: szobaszerviz és mosodai szolgáltatás.

1.134 € (354 829 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.23 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1970-ben épült. A vendégek kényelméről 448 szoba gondoskodik. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy reggelizőt, egy kávézót, egy bárt és egy pub-ot. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat is.

1.134 € (354 829 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.15 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2009-ben épült. A vendégek a 216 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi (felár ellenében) biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban (felár ellenében). A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.186 € (371 099 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.09.23 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotel 1973-ban épült. Összesen 801 szobával várják az ide látogatókat. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf, egy pénzváltó és egy ATM. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem, egy étkező, egy kávézó és egy bár várja. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik fordítói szolgáltatás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.190 € (372 351 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.27 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2010-ben épült. A vendégek a 177 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.202 € (376 106 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.12 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1850-ben építették. A szállás 54 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy csomagmegőrző és egy széf. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

1.250 € (391 125 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.10 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1900-ban építették. A vendégek kényelméről 215 szoba gondoskodik. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy bárt és egy pub-ot. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.260 € (394 254 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
A hotelt 1909-ben létesítették. A klimatizált szállás 330 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy ruhatár is. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.286 € (402 389 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.12 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Nagy-Britannia, London, London
WiFi térítés ellenében
A hotelt 2004-ben építették. A vendégek kényelméről 140 szoba gondoskodik. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy pénzváltó is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.338 € (418 660 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.22 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek