• 1. nap

  Washington

  Utunk Budapestről indulva a reggeliórákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az USA fővárosa,Washington DC. Érkezést követően a jó elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük azirányt.

 • 2. nap

  Washington

  A délelőtt folyamán megismerjük WashingtonDC-t: felkeressük a város legnépszerűbb látványosságait. Olyan Amerikatörténelmében, és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg,mint a Fehér Ház, Capitolium, Legfelsőbb Bíróság épülete, FBI Building és a Jefferson-és Lincoln-emlékművek. Délután a Nemzeti Légi- és Űrhajózási Múzeumotlátogatjuk meg, ahol az amerikai repülés és űrhajózásról tudhatunk meg számosérdekességet. Hogy a napot megfelelően zárjuk,Washington egyik népszerű éttermében vacsorázunk.

 • 3. nap

  Utazás New Yorkba

  Harmadik napunkon búcsút veszünk afővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabbmetropoliszába: New Yorkba. A 4 órás utat követően délutáni órákban érkezünkmeg.

 • 4. nap

  New York városnézés

  Fél napos városnéző körutunk soránidegenvezetőnk elkalauzol minket New York City világhírű látványosságaihoz.Megtekintjük a folyton nyüzsgő Time Squaret, a Manhattan látképét meghatározóEmpire State Buildinget, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadwayt, ésaz amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobrot. A program ezzel nem érvéget, hiszen még csak most jön a New Yorki poszterekről jól ismert Brooklynhíd, a tőzsde leghíresebb központja, a Wall Street, a 2001. szeptember 11-eitragédia emlékhelye, a 911 Memorial, és még a különleges High Line is, amelyegy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.Mindezek után remek fakultatív programok is várnak ránk: részt vehetünk egyhelikopteres sétarepülésen Manhattan felhőkarcolói felett, vagy a New York bynight programon, melynek keretei között éjszakai fényekben fedezhetjük felManhattant, hajókázással és vacsorával gazdagítva az estét.

 • 5. nap

  New York városnézés

  Délelőtt folytatjuk a városnézést,és bejárjuk a Central Park környékét. Végig haladunk a Fifth Avenuen, amelyenNew York olyan jól ismert épületei sorakoznak, mint a Rockefeller Center, St.Patrick katedrális és a Museum Mile. Megnézzük még az előadó művészet egyikszent helyét, a Lincoln Centert és a Time Warner Center rendkívül látványosikertornyait. A délutáni szabadprogram alatt lehetőség nyílik a belváros önállófelfedezésére. Mindenképpen ajánljuk, hogy tegyenek egy sétát a gyönyörű CentralParkban, amely tavával, és elbűvölő növényzetével egy teljesen más világbarepít a város sűrűjéből. Esti fakultatív programlehetőségünk egy igazi NewYorki élmény: egy világhírű musicalt megtekintve a rivaldafényben fedezhetjükfel a Broadwayt.

 • 6. nap

  Niagara vízesés

  A mai fakultatív programon acsodálatos Niagara vízesést van lehetőségünk megismerni. Az egész naposkirándulásnak repülővel indulunk neki. A Niagarához érve 2 remek program várminket. Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést,majd „testközelből" szemlélődhetünk egy hajótúrán a vízesés elé. Az ár arepjegyen és 2 egyedülálló élményen felül ízletes ebédet is tartalmaz.

 • 7. nap

  Utazás San Franciscoba

  Búcsút veszünk New Yorktól és veleegyütt a Keleti Parttól. Repülővel megcélozzuk a Nyugati Partot, azon belül isSan Franciscot. Érkezés után elfoglaljuk szállásunkat.

 • 8. nap

  San Francisco városnézés

  A délelőtt folyamánfelkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk Fisherman’s Wharf hangulatoshalászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, és a világlegkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a Twin Peakskilátóra is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a város egészére. A délutániszabadprogram alatt mindenkinek lehetősége nyílik, hogy saját maga fedezze fela várost. Mindenképpen ajánljuk a híres piros kábelvasút kipróbálását, és aUnion Square üzleteiben való vásárlást! Esti fakultatív programunk kereteiközött az éjszakai énjét ismerhetjük meg a városnak: sétahajóból tekinthetünk aragyogó városra, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.

 • 9. nap

  Monterey és Carmel

  Egész naposfakultatív kirándulásunk ma Monterey és Carmel látványos városaiba kalauzol elminket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, melynekrésze a világ egyik legszebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. Amígvégighajtunk a partvidéken, csodás öblei és sziklaformációi kápráztatnak elbennünket. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyifogásokból, a hajdani szardínia konzervgyár felújított negyedében pedig múltszázadi hangulatban bolyonghatunk az utcácskákban. Carmel művészvárosábanfelfedezzük a helyi galériákat és antikkereskedéseket, majd visszatérünk SanFranciscoba.

 • 8. nap

  Yosemite NP

  A Nyugati Partszebbnél szebb természeti csodákkal büszkélkedhet, ma ezek közül fogunkmegnézni egyet. A Yosemite Nemzeti Park bámulatos vízeséseiről,gránitcsúcsairól és óriásfenyőiről híres. Busszal közlekedve járjuk be a parkterületét, hogy láthassuk minden csodás szegletét. Az éjszakát a Nemzeti Parkközelében Fresnoban töltjük el.

 • 11. nap

  Utazás Las Vegasba (út közben Barstow outlet)

  A Mojave sivatagonkeresztül vezet utunk Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közbenrövid kitérőt teszünk, hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlásilehetőségével éljünk. Kora esti órákban érkezünk meg a fény városába. Alehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít kiválasztani az Önízlésének megfelelő fakultatív programjainkat. Kis ízelítő ajánlatunkból: LasVegas by night fakultatívunk az éjszakai arcát mutatja be a fényárban úszó LasVegasnak, Las Vegas Show programunkon pedig szemtanúi lehetnek egy látványosshow műsornak.

 • 12. nap

  Grand Canyon

  A mai nap folyamán aLas Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a GrandCanyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat,majd a kanyonban szemtanúileszünk a híres vöröslő sziklaformációknak. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtókilátópontokat, ahol mindenki kedvére készítheti majd a lélegzetelállítófotókat. Nem csak a csodás látvány nyújt életre szóló emlékeket, extra programokkalegészíthetjük ki élményeinket: vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés aSkywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy sétarepülés a kanyon felett.

 • 13. nap

  Zion Nemzeti Park vagy outlet körút

  Ma nehéz választás áll előttünk, 2 remekprogramlehetőség közül választhatunk. Bejárhatjuk a város híres outletüzleteit, vagy a Zion Nemzeti Parkban nézhetjük meg a természet csodáit. A park Utah állam büszkesége, amelyhíres a Virgin folyó által vájt fenséges kanyonjairól, vízeséseiről és sziklaformációról.

 • 14. nap

  Utazás San Diegoba (út közben Calico)

  Dél-Kalifornia felévesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town. Az egykoribányásztelepülés szellem városa a western filmek hamisítatlan hangulatát adjavissza. San Diego városába délután érkezünk, ahol egyből fél napos városnézésbekezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, a viktoriánus épületeivelbüszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatú óvárost.

 • 15. nap

  USS Midway vagy Sea World

  A délelőtt folyamánismét 2 csodás program áll rendelkezésünkre: ellátogathatunk az USS Midwaymúzeumba, vagy a SeaWorldbe. Előbbiben egy múzeummá alakított, egykorirepülőgép hordozó anyahajót tekinthetünk meg, ami kötelező program a történelemszerelmeseinek! Utóbbiban pedig a delfinek és bálnák intelligenciájánaklehetünk tanúi, miközben megcsodáljuk a tengeri állatok elképesztő műsorait. AzAngyalok városa a következő úti célunk, ahol egyenesen az óceán-parti SantaMonica beachre megyünk. Itt szabadprogram keretei közt fedezhetjük fel ahelyet, és megismerhetjük a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jólszemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri elmenni a promenádra egy sétára. Azesti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.

 • 16. nap

  Los Angeles városnézés

  Most Los Angeles vára felfedezésünkre, így bele is csapunk a közepébe. Bejárjuk Hollywoodot, aluxus otthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, a kiemelkedő üzleteiről híresRodeo Driveot, és az élettel teli Sunset Boulevardot. A délutáni fakultatívprogramon a Universal filmstúdiókba látogathatunk el, ahol a filmkészítésvarázslatos világába tekinthetünk be.

 • 17-18. nap

  Hazaút

  Amerikai utunk avégéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni LosAngeles városától, és vele együtt az USA-tól. Felszállunk repülőnkre, és irányBudapestre.

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ár
Repülővel 2017.10.05. 2017.10.22. 17 nap / 15 éj 949 900 Ft
Repülővel 2018.04.20. 2018.05.07. 17 nap / 15 éj 949 900 Ft
Repülővel 2018.06.22. 2018.07.09. 17 nap / 15 éj 1 099 900 Ft
Repülővel 2018.07.06. 2018.07.28. 17 nap / 15 éj 1 399 900 Ft
Repülővel 2018.08.18. 2018.09.04. 17 nap / 15 éj 949 900 Ft
Repülővel 2018.10.05. 2018.10.22. 17 nap / 15 éj 949 900 Ft

Repülőtéri illeték: kb 140.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 369.000 Ft/fő

Gyermek ár: 758.900 Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel egyszobában)

Útlemondási biztosítás: 1% (A számítás alapja a részvételi díj, repülőtéri illeték, hosszabbítás és az egyágyas felár.)

BBP biztosítás: 12.960 Ft/fő

ESTA belépési engedély szükséges!

Kihagyhatatlan fakultatív élmények:

 • Helikopteres sétarepülés – kb. 10 perces - Ára: 63 900,- Ft/fő + helyszínen fizetendő 35 USD
 • New York by night - Ára: 32 900,- Ft/fő
 • Broadway musical - Ára: 32 900,- Ft-tól/fő
 • Niagara vízesés magyar idegenvezetéssel - Ára: 153 900,- Ft
 • Vacsora Washington népszerű grill éttermében - Ára: 16 400,- Ft/fő
 • San Francisco by night - Ára: 26 400,- Ft/fő
 • Kirándulás Monterey/Carmel - Ára: 32 900- Ft/fő
 • Las Vegas Show - Ára: 37 400,- Ft/fő
 • Las Vegas by night – Ára: 29 700,- Ft/fő
 • Grand Canyon helikopterrel (ebéddel) – Ára: 58 000,- Ft/fő
 • Grand Canyon belépőjegy a Skywalk üveghídra (ebéddel) - Ára: 20 900,- Ft/fő
 • Kirándulás a Zion N. Parkba – Ára: 32 900- Ft/fő
 • San Diego USS Midway belépő – Ára: 9 500,- Ft/fő
 • Universal Studios - Ára: 31 900,-Ft /fő

Az élmény meghosszabbítható:

 • 4 éjszaka Hawaii szigetén a világhírű Waikiki Beachen: repülővel, transzferrel,
 • 3*-os szállodában: 329 900,- Ft/fő
 • 4*-os szállodában: 389 900,- Ft/fő
 • 5*-os szállodában: 439 900,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • retúrrepülőjegy Budapestről turista osztályon
 • elhelyezésjó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban
 • közlekedésklimatizált autóbusszal
 • helyi- ésállami adók
 • magyaridegenvezetés a túra során
 • gazdagprogramajánlat
 • transzferek és belépőjegyeka leírás szerint

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • étkezés,melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásulegy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap).
 • kötelezőborravaló helyi szokás szerint napi 5USD / fő
 • útlemondásibiztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondásibiztosítási csomag köthető

A változtatás jogát fenntartjuk!