Olaszország , Szicília/Catania
 2018.04.20-2019.04.20, 7 éj
2 felnőtt

Olaszország, Szicília/Catania, Marina di Ragusa
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A klimatizált hotel egy étteremmel, egy étkezővel, egy kávézóval, egy bárral, egy TV-szobával és egy játszószobával rendelkezik. A nyilvános helyiségekben WiFi (díjmentesen) biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

380 € (118 902 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.01 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Letojanni
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1986-ban építették. A vendégek a 94 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy bár, egy TV-szoba és orvosi ellátás. Az internet-hozzáférést WiFi biztosítja. Aki saját autóval érkezik, felár ellenében parkolhat a szállás parkolójában.

424 € (132 670 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.10 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Brucoli
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Ez a szállás 2000-ben épült. Összesen 59 szobával várják az ide látogatókat. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (felár ellenében) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

484 € (151 444 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.12 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Letojanni
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Összesen 310 szobával várják az ide látogatókat. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem, egy étkező, egy reggeliző, egy kávézó és egy bár várja. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A komplexum rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

486 € (152 069 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.20 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Gioiosa Marea
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A szállodát 2005-ben létesítették. Összesen 119 szobát kínálnak a vendégeknek. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A létesítmény gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt és egy bárt. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Az üdülőterületen található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

508 € (158 953 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.22 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Naxos
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2002-ben épült. Összesen 224 szobával várják az ide látogatókat. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt és egy bárt. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A hotelben található továbbá egy játszószoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

540 € (168 966 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Taormina
WiFi térítés ellenében
Összesen 88 szobát kínálnak a vendégeknek. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy bár, egy TV-szoba, orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban.

632 € (197 753 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.14 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Furnari
WiFi térítés ellenében
Az apartmanhotelt 2007-ben létesítették. Összesen 175 szobát kínálnak a vendégeknek. A hotel egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. Rendelkezésre áll egy étterem, egy bár, egy TV-szoba, egy játszószoba, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás és egy konferenciaterem. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A mindennapi szükségletek kielégítésére egy élelmiszerbolt áll rendelkezésre. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. Aki saját autóval érkezik, parkolhat az apartmanhotel parkolójában.

636 € (199 004 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.09.24 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Marina di Butera
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A vendégek a 218 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A gyerekek kedvükre szórakozhatnak a játszótéren. A szálláson található továbbá egy játszószoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Rendelkezésre áll továbbá a gyermekfelügyelet, a mosodai szolgáltatás és a fodrászat. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

640 € (200 256 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.17 indulással, with.board.VP, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Siracusa
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Az üdülőfalu 2004-ben épült. Összesen 460 szobával várják az ide látogatókat. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendéglátó egység magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A komplexum rendelkezik továbbá hírlapbolttal, TV-szobával és játszószobával. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a létesítmény parkolójában. Egy kerékpártároló is a vendégek rendelkezésére áll. Rendelkezésre áll továbbá a bébiszitter-szolgáltatás, a gyermekfelügyelet, az orvosi ellátás és a fodrászat. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

660 € (206 514 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.09.23 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Taormina
WiFi térítés ellenében
A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy bárt és egy pub-ot. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A szállás rendelkezik továbbá hírlapbolttal és TV-szobával. Elérhető szolgáltatások továbbá: szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető.

660 € (206 514 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.21 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Scoglitti
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy csomagmegőrző és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. Az éttermi részleg, egy étterem, egy kávézó és egy bár ételek és italok széles kínálatával várja a vendégeket. A mindennapi szükségletek kielégítésére egy élelmiszerbolt áll rendelkezésre. Az üdülőfalu területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szállás rendelkezik továbbá hírlapbolttal, TV-szobával és játszószobával. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a létesítmény parkolójában. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

672 € (210 269 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.06 indulással, All inclusive ellátással, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Butera
WiFi térítés ellenében
A szállodát 2007-ben létesítették. Összesen 65 szobával várják az ide látogatókat. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem, egy étkező, egy reggeliző, egy kávézó és egy bár várja. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A létesítmény területén található továbbá egy hírlapbolt. Aki saját autóval érkezik, parkolhat az üdülőterület parkolójában. Egy kerékpártároló is a vendégek rendelkezésére áll. Rendelkezésre áll továbbá a több nyelven beszélő személyzet, a bébiszitter-szolgáltatás, az orvosi ellátás, a szobaszerviz és a mosodai szolgáltatás. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

680 € (212 772 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.20 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Marina d'Agro/Taormina Riviera
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A klimatizált hotel 119 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, orvosi ellátás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

702 € (219 656 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.21 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Taormina
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A klimatizált hotel 99 szobát kínál. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt és egy bárt. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A szálláshelyen található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

790 € (247 191 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.14 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Naxos
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1972-ben épült. A vendégek 296 szobában kerülnek elhelyezésre. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár és egy széf. A nyilvános helyiségekben WiFi (felár ellenében) biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, felár ellenében parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

818 € (255 952 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Olaszország, Szicília/Catania, Taormina
WiFi térítés ellenében
A hotel 1972-ben épült. Összesen 190 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A hotelben található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

1.412 € (441 815 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.27 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek