franciaország

Franciaország - www.neckermann.hu

Franciaország a legnagyobb kiterjedésű európai ország. Partjait négy tenger mossa, nagyon keresett helynek számít. Az országot legfőképp az építészet kedvelői értékelik nagyra, de a bor kedvelői is megtalálják számításaikat Bordeaux környékén. A kalandorokat a Francia - középhegységben található szakadékok csábítják. A napfény szerelmesei az ország déli részén, az Azúr-tenger partján pihenhetnek. Nagy élmény a gyermekek számára a Marny folyó völgyében fekvő Disneyland. Franciaország szíveként a délnyugati területen, a Loire-tól Pireneusokig húzódó területet tartják számon, ahol Toulosse és Montpellier városok fekszenek.

 • Természeti szépségek - www.neckermann.hu

  Természeti szépségek

 • Vízi sportok - www.neckermann.hu

  Vízi sportok

 • Aktív nyaralás - www.neckermann.hu

  Aktív nyaralás

 • Kultúrális programok - www.neckermann.hu

  Kultúrális programok

csak szállásajánlatok Franciaországban:

Cote d'Azur - www.neckermann.hu
Cote d'Azur

Ahol a tenger kékebb, mint az ég - a francia mediterrán partvidék bizonyos szakaszát jelöli, része a Provence-régiónak, valamint a Monacói Hercegségnek.

Korzika - www.neckermann.hu
Korzika

Fedezze fel a rejtett öblöket vagy a kilométer hosszú homokos strandokat! Rengeteg szórakozási lehetőség vár minden korosztályt.

Parizs - www.neckermann.hu
Párizs

Barangoljon ebben a romantikus városban! A rengeteg történelmi fontosságú helynek, modern művészetnek és a programlehetőségeknek köszönhetően biztosan nem fog unatkozni.

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva