kuba

Kuba - www.neckermann.hu

Kuba az az ország, ahol mindenki a tüzes szamba és rumba ritmusára mozog. Látogassanak el a világhírű Tropicana táncelőadásra, ahol a legszebb kubai lányok tánca biztosan magával ragadja majd Önöket! Kézzel sodort szivar, kubai rum, türkizkék tenger, káprázatos, fehérhomokos strandok, álomszerű öblök és érintetlen korallszigetek jellemzik a Karib-tenger gyöngyszemének is nevezett szigetországot. Természeti szépségei mellett Kuba rengeteg - a gyarmati időkből származó - érdekes látnivalót is kínál: díszes erkélykorlátok, csodálatos paloták és pompás katedrálisok emlékeztetnek a spanyol hódítások időszakára. Mára már az álomszerű strandok mentén számtalan modern és igényes szálloda közül válogathat az idelátogató.

 • All Inclusive szállodák - www.neckermann.hu

  All Inclusive szállodák

 • Homokos part - www.neckermann.hu

  Homokos part

 • Kultúrális programok - www.neckermann.hu

  Kultúrális programok

 • Vízi sportok - www.neckermann.hu

  Vízi sportok

kiemelt kubai régióink repülővel:

Varadero - www.neckermann.hu
Varadero

Csodálatos, fehérhomokos strand és kristálytiszta víz jellemzi Varadero környékét, ahol a jellegzetes karibi hangulatról a strandon játszó együttesek, helyi ételeket és italokat kínáló kellemes éttermek és bárok gondoskodnak.

Havanna - www.neckermann.hu
Havanna

Havanna városát szorosan védik a középkori időkből származó erődök. Az UNESCO a védelme alatt álló város omladozó pompás rezidenciáit és történelmi épületeit is felújította.

Holguin - www.neckermann.hu
Holguin

A Kuba északi partjainál fekvő város és környéke a természeti szépségeiről ismert. Finoman ívelő dombok, cukornád- és banánültetvények, valamint kis fürdésre alkalmas öblök jellemzik.

Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk!
Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink összeállítják az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.
Kérjük, hogy adatait pontosan adja meg!
Üdvözlettel: Neckermann

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva