magyarország

Magyarország - www.neckermann.hu

Magyarországon, kis területe ellenére is, mindenki megtalálhatja számításait. A régiókban az ember és a természet, a hagyomány és a jelen harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Az ország gyógy- és élményfürdői garantálják a test és lélek felfrissülését, a leghíresebb fürdővárosok: Bükfürdő, Hajdúszoboszló vagy Harkány, mind modern és nagy területű fürdőkkel várják. Annyi felfedezésre váró hely van itt: történelmi helyek, városok, kastélyok, várak, fesztiválok, kirándulások hegyen-völgyön át, erdő mélyén és kikapcsolódás a tavak partján. A történelem és a természet is gazdag "alapanyagot" nyújt a nyaraláshoz és hosszú hétvégéhez egyaránt.

 • Családbarát üdülőhely - www.neckermann.hu

  Családbarát üdülőhely

 • Wellness - www.neckermann.hu

  Wellness

 • Természeti szépségek - www.neckermann.hu

  Természeti szépségek

 • Kultúrális programok - www.neckermann.hu

  Kultúrális programok

kiemelt szállásajánlataink Magyarországon:

Budapest és környéke - www.neckermann.hu
Budapest és környéke

Ismerje meg a fővárost és a körülötte lévő tájakat: a Dunakanyart, Visegrádot vagy Gödöllőt, melyek változatos kulturális és természeti adottságokkal bírnak.

Dunántúl - www.neckermann.hu
Dunántúl

A régióban minden megtalálható: természeti és kulturális értékek Sopronban, gyógyfürdő Bükfürdőn, híres borvidékek és különleges gasztronómiai kínálat.

Balaton és környéke - www.neckermann.hu
Balaton és környéke

Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava és környéke kirándulóhelyekkel, gyógyító vizekkel, színes programokkal, hangulatos éttermekkel, borteraszokkal várja.

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva