thaiföld

Thaiföld - www.neckermann.hu

Thaiföld - alig létezik bármely más úti cél, ami olyan sok érdekességgel kecsegtet, mint a Thaiföldi Királyság, az egykori Sziám, melyet elsősorban az itt élő emberek és a természeti szépségek tesznek egyedülállóvá. Tegyenek egy sétát Buddha nyomában, és gyönyörködjenek a pompás templomegyüttesekben és romvárosokban. Hallgassák a fehérhomokos tengerpartok mentén sétálva a szélben ringatózó pálmafákat és a tenger morajlását!

 • Homokos part - www.neckermann.hu

  Homokos part

 • Wellness - www.neckermann.hu

  Wellness

 • Kultúrális programok - www.neckermann.hu

  Kultúrális programok

 • Hangulatos légkör - www.neckermann.hu

  Hangulatos légkör

kiemelt thaiföldi régióink repülővel:

Phuket - www.neckermann.hu
Phuket és környéke

Phuket, melyet a zöld gyöngyszemnek is neveznek, a vízi sportok szerelmesei és a pihenésre vágyók számára igazi paradicsom. A korallszigetekkel övezett Nai Yang-öbölben, a sziget északi részén a sznor-kelezésé és a búvárkodásé a főszerep.

Bangkok - www.neckermann.hu
Bangkok

A közlekedési káoszról hírhedt Bangkokban hatékony megoldást kínál az önmagában is látványosságként számon tartott magasvasút, a Skytrain és a jól kiépített metróhálózat. A felhőkarcolókat elhagyva pedig mindenki rátalálhat a nyugalom oázisára Krung Thep - az Angyalok városa, ahogy a helybeliek Bangkokot nevezik - 400 templomának egyikében.

Bangkok - www.neckermann.hu
Krabi

Mint az óriási szobrok, úgy emelkednek ki Krabi mészkőhegyeinek csúcsai a tengerből, rizsföldekkel és ültetvényekkel körülölelve.

Koh Samui - www.neckermann.hu
Koh Samui és környéke

Thaiföld harmadik legnagyobb szigetén, a több mint 20 stranddal rendelkező Koh Samuin már a repülő-tér pálmatetős fogadóépületénél magával ragadja a látogatókat az egzotikus nyaralás hangulata.

Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk!
Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink összeállítják az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.
Kérjük, hogy adatait pontosan adja meg!
Üdvözlettel: Neckermann

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva