SENTIDO Hotels & Resorts


Sentido - www.neckermann.hu


Sentido - www.neckermann.hu
Sentido - www.neckermann.hu
Sentido - www.neckermann.hu


Pihenést keres? Álmokra talál! A SENTIDO Hotels & Resorts szállodákat azon igényes egyedül, párosan, vagy családdal utazók számára hoztuk létre, akik kiemelkedő szolgáltatásokat, széles, minőségi ételkínálatot, spa szolgáltatásokat, sportolási és szórakozási lehetőségeket keresnek nyaralásuk során. Célunk, hogy a SENTIDO Hotels & Resorts vendégei minden érzékükkel élvezzék pihenésüket, hiszen mi nem csak kényeztetjük az érzékeket. Mi teljes körű jóérzést kínálunk!


D. Tóth Kriszta - www.neckermann.hu

D. Tóth Kriszta már személyesen tapasztalta meg a SENTIDO hotelek letisztult, elegáns, minőségre törekvő koncepcióját, kitűnő ételkínálatát, wellness szolgáltatásait, valamint sportolási és szórakozási lehetőségeit, és szívből ajánlja a szállodamárkát az utazni vágyóknak.


Miben más a Sentido?

  • Ingyenes WIFI a szálloda egész területén
  • Meghosszabbított reggeli 12.00 óráig
  • Párnaválaszték a pihentető alvásért
  • Holiday Concierge: aki segít a programok személyre szabott megtervezésében

A SENTIDO Hotels & Resorts kiemelt szolgáltatásai

Wifi

Ha szeretne kapcsolatban maradni otthon maradt szeretteivel, vagy egyszerűen kézben szeretné tartani napi ügyeit, kapcsolódjon rá szélessávú WIFI szolgáltatásunkra, mely a hallban ingyen használható.


Meghosszabbított reggeli

Pihenje ki magát és kezdje a napot a saját ritmusának megfelelően, hiszen meghosszabbított reggelinket déli 12 óráig igénybe veheti.


Párnaválaszték

Párnaválaszték a pihentető alvásért.


Holiday Concierge


Tanácsadóink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy személyre szabott program javaslataikkal tegyék tökéletessé nyaralását.


Holiday Plus programok

A SENTIDO Holiday Plus programok nyaralását kivételes élménnyé teszik. Különböző programok közül választhat, melyekkel elvarázsoljuk érzékeit. Természetesen a gyerekeket sem hagytuk ki a programokból! Válasszon a SENTIDO aktivitások közül. Változatos események kínálnak ellazulást, vagy éppen élénkítő gyakorlatokat az Ön igénye szerint. Szállodánk tanácsadója szívesen informálja a lehetőségekről.


Body & Mind

A Body & Mind programok által a test és a lélek is fitt lesz. Válasszon Body & Mind kínálatunkból: SENTIDO Daybreak, SENTIDO Aqua Fit, vagy SENTIDO Sexy Six Pack. A SENTIDO Daybreak a thai chi, a jóga és a pilates kombinációja, megfűszerezve relaxáló SENTIDO zenével. Kezdje a napot egyedi összeállításunkkal a medence partján, vagy a parton. A SENTIDO Aqua Fit egy vidám csobbanás a szálloda medencéjében mindazok számára, akik kedvelik a fitneszt, és hangsúlyt fektetnek vitalitásukra.. A SENTIDO Sexy Six Pack elsősorban a has és a hát edzésére fókuszál.


Culture & People

Ismerje meg a meglátogatott országot és lakosait a Culture & People programokkal: SENTIODO Discovery Walk, SENTIDO Cooking Session, SENTIDO Local Wine Tasting. A SENTIDO Discovery Walk megismerteti a környék tengerpartjaival, falvaival és piacaival. Ismerje meg a környék természeti különlegességeit és kultúráját idegenvezetője segítségével. Nyaralása igazán különleges és feledhetetlen lesz a helyi ismeretek és tippek birtokában. A SENTIDO Cooking Session bemutatja Önnek a helyi konyha specialitásait, hogy különösen közel kerülhessen a helyi szokásokhoz. Konyhafőnökeink segítségével ellesheti ezek elkészítési módjait, hogy aztán hazatérve ilyen módon is megoszthassa különleges nyaralási élményét ismerőseivel. A SENTIDO Wine Tasting alkalmával a környék legjobb borait kóstolhatja meg a SENTIDO Blue Barban.


Family & Kids

A Family & Kids programok vidám kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. A SENTIDO Kids Rally egy izgalmas felfedező túra keretében ismerteti meg a szállodát a gyerekekkel. A SENTIDO Mini Discoban mindenki megmutathatja tánctudását. A SENTIDO Creative pedig a gyerekek kreativitására épülő feladatokkal, szuvenírek készítésével teszik teljesen egyedivé és feledhetetlenné a nyaralást.