Sentido Hotelek

SENTIDO Hotels


A SENTIDO Hotels & Resorts szállodáiban elsődleges célunk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyúltsunk, válasszon kedve szerint és élje át a nyugalom és pihenés élményét gyönyörű környezetben! Felejthetetlen nyaralás minden érzéknek! A SENTIDO Hotels & Resorts szállodákat azon igényes egyedül, párosan, vagy családdal utazók számára hoztuk létre, akik kiemelkedő szolgáltatásokat keresnek. A különleges fény, a SENTIDO illat, a zene, a friss gyümölcslé reggel - ezek a kis dolgok, amelyek a SENTIDO szállodáit csodálatos helyekké teszik. SENTIDO - a kikapcsolódás és az aktív pihenés tökéletes kombinációja.


10 éve minden nap szenvedélyünk a vendégszeretet és az,
hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk


SENTIDO Hotels & Resorts már 10 éve a kínálatunkban - Reméljük, hogy Ön is hamarosan megtapasztalja a SENTIDO érzést
és egyedülálló, emlékezetes napokat tölt el valamelyik SENTIDO szállodában.


Nyaralás minden érzéknek


1    A LEGJOBB KILÁTÁS A CSODÁKRA


Egyedülálló helyszínek és kiváló kiszolgálás. Tudjuk, hogy a lényeg a részletekben rejlik. Célunk, hogy a SENTIDO Hotels & Resorts vendégei minden érzékükkel élvezzék pihenésüket, hiszen mi nem csak kényeztetjük az érzékeket. Mi teljes körű jóérzést kínálunk! Ha szeretne kapcsolatban maradni otthon maradt szeretteivel, vagy egyszerűen kézben szeretné tartani napi ügyeit, kapcsolódjon rá szélessávú WIFI szolgáltatásunkra, mely az egész szálloda területén ingyenesen használható!

2    PIHENTETŐ ALVÁS & KÉNYELMES ÉBREDÉS

A tökéletes alvás érdekében különböző formájú és anyagú párnák állnak a vendégek rendelkezésre. 2019. májusától a matracok még kényelmesebbek lesznek, így a nap teljesen ellazulva indulhat. Pihenje ki magát és kezdje a napot a saját ritmusának megfelelően, hiszen a meghosszabbított reggelit minden nap 11.30 óráig veheti igénybe.

3    KIVÁLÓ GASZTRONÓMIA

A SENTIDO vendégei különleges kulináris élményekkel gazdagodhatnak.

Főéttermünk szezonális ételeket kínál, friss, kiváló minőségű, helyi alapanyagokból és minden este látványkonyhával teszi még feledhetetlenebbé a vacsorát. A szállodák a’la carte-éttermei szintén széles, minőségi ételkínálatot nyújtanak.

Azon vendégeink, akik inkább a nyugodt, csendesebb vacsorákat kedvelik, 2019. májusától már a főéttermünkben, a kizárólag felnőttek részére kialakított részen is elfogyaszthatják a vacsorát.
Sentido Hotelek
Sentido Hotelek

4    HOLIDAY CONCIERGE: KÍVÁNSÁGOK HATÁROK NÉLKÜL

Munkatársaink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy személyre szabott program javaslataikkal tegyék tökéletessé nyaralását, legyen szó akár egy gyertyafényes vacsora megszervezéséről vagy a vásárlási lehetőségek ajánlásáról.

5 BODY & MIND - HOLIDAY PLUS AKTIVITÁSOK

Ha szeretné, a nyaralás alatt is formában tarthatja magát. A SENTIDO Daybreak a thai chi, a jóga és a pilates kombinációja, külön ehhez a programhoz válogatott zenére. A SENTIDO Aqua Aerobic a víz élvezetét kínálja azoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a jó erőnlétre, a szórakozásra és a vitalitásra.Sentido Hotelek
Sentido Hotelek

D. Tóth Kriszta ajánlásával

D. Tóth Kriszta már személyesen tapasztalta meg a SENTIDO hotelek letisztult, elegáns, minőségre törekvő koncepcióját, kitűnő ételkínálatát, wellness szolgáltatásait, valamint sportolási és szórakozási lehetőségeit, és szívből ajánlja a szállodamárkát az utazni vágyóknak.


Sentido Hotelek

6     SENTIDO - THE BLUE BAR ÉLMÉNY


A SENTIDO The Blue Bar 2019. májusától kezdve hetente egyszer vagy kétszer élőzenével szórakoztatja a vendégeket, amit élvezhet egy pihentető ital mellett, hogy a napot stílusosan fejezhesse be.

NYARALÁS a SENTIDO Hotels & Resorts szállodákban