SÍUTAK & TÉLI ÜDÜLÉSEK 2019/20

Amint az Alpok fehér hótakaróba burkolóznak, a síelés szerelmeseinek elkezdődik az év legjobb időszaka.

Ausztria, Svájc, Olaszország, Franciaország, Szlovákia vagy Szlovénia pályáin síel idén télen? Foglalja le szállását közvetlenül a sípályánál, hogy Ön lehessen az első a felvonóknál! Pályaszállások, családbarát hotelek, valamint sí és wellness szállodák sora várja Önöket a legkedveltebb síterepeken! A sí és wellness a Neckermann-nál könnyen és kedvező áron kombinálható! Élvezze a hegyekre néző kilátást egy szabadtéri pezsgőfürdőből és töltődjön fel a másnapi síelésre egy kellemes wellness-kezelés során.

Ausztria
Ausztria

Ausztriában lélegzetelállító panoráma, kristálytiszta levegő, egyedülálló sífutópályák, fantasztikus csúcsélmények várják az egész családot.

Olaszország
Olaszország

Olaszországban kiválóan gondozott és változatos napsütötte sípályák, a világ legnagyobb sífelvonórendszere nyújtanak felejthetetlen élményeket.

Svájc
Svájc

Svájc az Alpok szívében egyedülálló téli sport élményekkel, napos sípályákkal és érintetlen természettel csábít.

Szlovákia
Szlovákia

Szlovákia a magyar síelők körében kedvelt, folyamatosan korszerűsített síterepeivel közelsége miatt akár egy hétvégi téli sportolásra is kiváló lehetőséget nyújt.

Franciaország
Franciaország

Franciaországban számos falu kínál változatos téli sportokat és kikapcsolódást, válasszon a wellness-oázisok szolgáltatásai közül, melyek kiegészítik a téli üdülést.

Szlovénia
Szlovénia

Szlovénia sípályáin a kezdőktől a hobbi síelőkig mindenki megtalálja a számítását, valamint a snowboardosok és a „freestyle”-sízők is kitűnően érezhetik magukat. A havas kalandok után pedig jöhetnek a wellness-élmények!

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk