Síajánlatok & Téli Üdülések 2019/20

Kínálatunkban hóbiztos sípályákat és változatos síelési lehetőségeket talál Európa legkedveltebb síterepein.

Amint az Alpok fehér hótakaróba burkolóznak, elkezdődik a téli sportolóknak az év legjobb időszaka.

Vesse bele magát a Neckermann-nal a téli sívakáció szervezésébe! Foglaljon le szállását közvetlenül a sípályánál Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Franciaországban, Szlovákiában vagy Szlovéniában!

Skifahrer auf dem Gipfel
AUSZTRIA

Ausztriában lélegzetelállító panoráma, kristálytiszta levegő, egyedülálló sífutópályák, fantasztikus csúcsélmények várják az egész családot.

Ausblick von der Piste
OLASZORSZÁG

Olaszországban kiválóan gondozott és változatos napsütötte sípályák, a világ legnagyobb sífelvonórendszere nyújtanak felejthetetlen élményeket.

Ausblick von der Piste
SVÁJC

Svájc az Alpok szívében egyedülálló téli sport élményekkel, napos sípályákkal és érintetlen természettel csábít.

Skifahrer auf dem Gipfel
SZLOVÁKIA

Szlovákia a magyar síelők körében kedvelt, folyamatosan korszerűsített síterepeivel közelsége miatt akár egy hétvégi téli sportolásra is kiváló lehetőséget nyújt.

Ausblick von der Piste
FRANCIAORSZÁG

Franciaországban számos falu kínál változatos téli sportokat és kikapcsolódást, válasszon a wellness-oázisok szolgáltatásai közül, melyek kiegészítik a téli üdülést.

Ausblick von der Piste
SZLOVÉNIA

Szlovénia sípályáin a kezdőktől a hobbi síelőkig mindenki megtalálja a számítását, valamint a snowboardosok és a „freestyle”-sízők is kitűnően érezhetik magukat. A havas kalandok után pedig jöhetnek a wellness-élmények!

A Neckermann legnépszerűbb sí szállodái

LEGKEDVELTEBB SÍRÉGIÓK

ÚJ SZÁLLODÁK A KÍNÁLATBAN