SMARTLINE HOTELS

Smartlines Hotels - www.neckermann.hu
Smartline - www.neckermann.hu
Smartline - www.neckermann.hu
Smartline - www.neckermann.hu

Pihenés kedvező áron a smartline szállodákban!

Ha igazán jó minőségű szállást keres megfelelő áron, akkor a smartline hotelek lehetnek a tökéletes megoldás akár családdal, párban vagy egyedül utazik. A friss, figyelemfelkeltő belső kialakítás egyedi vidám hangulatot teremt. A 2-4 csillagos smartline hotelek a legkedveltebb úti célokon találhatóak, közel a tengerparthoz. Modern és színes szobáink, büfé kínálatú éttermeink és kellemes hangulatú bárjaink gondoskodnak a nap tökéletes kezdéséről és befejezéséről. Ossza meg nyaralása pillanatait barátaival vagy otthon maradt családtagjaival vagy tájékozódjon a helyi programokról és látványosságokról a lobbiban ingyenesen elérhető Wi-Fi szolgáltatás segítségével.


Miért vagyunk biztosak abban, hogy jól dönt, ha a smartline hoteleket választja?

  • Modern design és színes motívumok az üde hangulatért
  • Szép környezet, lezser légkör
  • Ingyenes WIFI a szálloda egész területén
  • Házi készítésű burgonyaszeletek
  • easyUp! reggeli csomag
  • All Inclusive standard*

(*minden All Inclusive ellátást kínáló szállodában elérhető)

Smartline a családoknak:

Smartline szállodáink között találhat olyanokat is, melyeket kifejezetten a családdal nyaralók igényeinek megfelelően alakítottunk ki. A tágas, család-barát szobák elegendő teret biztosítanak ahhoz, hogy mindenki kényelmesen érezhesse magát, a szabadidős és szórakoztató programok pedig a kicsik számára is érdekessé és izgalmassá teszik a nyaralást. A gyerekmedencék, melyek közül néhány esetben vízi csúszda is tartozik, valamint a játszóterek sok mókát és játékot ígérnek.

Smartline pároknak, barátoknak és egyedül utazóknak:

Minden nyaralás célja a kikapcsolódás és pihenés és ez már a kezdetnél eldől, ezért vendégeink számára biztosítjuk, hogy 11 óráig bármikor nyugodt körülmények között fogyaszthassák el reggelijüket, így kellemesen indulhasson a napjuk. Ezután jöhet akár az aktív időtöltés vagy a szolgáltatáskínálat felfedezése, hiszen minden étterem, bár és üzlet akár gyalogosan is könnyel elérhető. De aki csak a medence partján vagy a tengerparton szeretne napfürdőzni, az sem fog csalódni.