smartline - www.neckermann.hu

smartline szállodák

A smartline szállodák kedvező áron kínálnak tengerparti nyaralást. A családi vezetésű 3*-4*-os szállodák modern designnal és családias légkörrel várják vendégeiket, ahol mindent megtalálnak, amire szükségük van egy tökéletes nyaraláshoz: a legkedveltebb nyaralóhelyeken találhatóak, közel a tengerparthoz. Ha igazán jó minőségű szállást keres megfelelő áron, akkor a smartline hotelek lehetnek a tökéletes megoldás akár családdal, párban, barátokkal vagy egyedül utazik.

smartline - www.neckermann.hu

PÉNZTÁRCABARÁT AJÁNLATOK

A smartline szállodák kiváló ár-érték arányt nyújtanak. A gondosan kiválasztott, népszerű üdülőhelyeken található, 3*-4*-os szállodák megfelelő minőségű szolgáltatásokat kínálnak, rejtett többletköltségek nélkül garantálják a tökéletes nyaralást. Ingyenes WIFI áll a vendégek rendelkezésére.

smartline - www.neckermann.hu

smartline All Inclusive  ALL INCLUSIVE STANDARD

Minden All Inclusive ellátást kínáló szállodában ingyenesen fogyaszthatók: helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00-23.00 óra között, egy pohár fagylalt vagy egy tál saláta naponta 2 órán át. easyUp! reggeli csomag gondoskodik a kellemes napkezdésről, mely tápláló, édes vagy egészséges ételeket tartalmaz.

smartline All Inclusive SZÍNES MOTÍVUMOK ÉS MODERN COLOURME! DESIGN

A szállodákat az üde hangulat jellemzi. Az erőteljes színek a tökéletes üdülés hangulatát közvetítik.

smartline - www.neckermann.hu

CSALÁDI SZOLGÁLTATÁSOK

A családi vezetésű smartline szállodákban a vendégek igazán otthon érezhetik magukat. A vendéglátók szívvel és szenvedéllyel gondoskodnak arról, hogy minden nap tökéletes legyen.

smartline - www.neckermann.hu

Nyaralás a smartline szállodákban