Snowattach, síbuli - www.neckermann.hu

A Snowattack Közép- Európa legnagyobb Sí-, Snowboard- és Zenei fesztiválja. Franciaország felemelően csodás hegyei között, egy hét síelés, vég nélküli partyk és az utánozhatatlan hangulat fiatalok ezreivel. A feledhetetlen élményről a nyüzsgő sí- és snowboard pályák mellett a nemzetközi és a magyar zenei élet sztárjai gondoskodnak. Napközben sport, fun és chill programok a hó szerelmeseinek, délután hütte partyk, street party, sport- és ügyességi versenyek, éjszaka pedig zenei és kulturális programok, végeláthatatlan bulik. Közép-Európa legkedveltebb party sítábora 2009 óta!

FELLÉPŐK

RUDIMENTAL // LOST FREQUENCIES // SUB FOCUS // HENRY SAIZ // BRAINS // HŐSÖK // NECC PARTY // SOERII & POOLEK // JUMODADDY // EDO DENOVA // NIGEL STATELY // DJ NARA // DJ L // DJ ELF // NÁKSI // SECRET FACTORY // PIXA // MARCHELLO

HELYSZÍN: LES ORRES

Snowattach, síbuli - www.neckermann.hu

Les Orres a Déli-Alpokban, Briancontól közel 100 kilométerre délre, Embrun városa felett található, és idén másodjára ad otthon a Snowattack Fesztiválnak! Pályarendszere 100 kilométer hosszú, a pályák 1550 és 2720 méter magasság között fekszenek, részben erdőhatár felett, részben fenyves erdőben. Ez a környezet teszi változatossá, egyben varázslatossá a terepet. Az áttekinthető méretű síterep kedvező adottságokkal rendelkezik azok számára, akik először csatolnak lécet, vagy eddig csak néhány alkalommal volt szerencséjük a havas lejtőkhöz, ugyanakkor feledhetetlen élményt nyújt azok számára is, akik már profi szinten síelnek, illetve snowboardoznak, hiszen az 1970-ben megnyitott síközpont folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a síelők igényeihez. Nem kevesebb, mint 19 felvonó áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére, továbbá 190 hóágyú dolgozik azon, hogy kedvezőtlenebb időjárás esetén is legyen bőséges hótakaró a pályákon. A boardosokat kitűnő, három zónából álló snowpark várja: egy-egy boardercross, snake run és slopestyle övezet. Amennyiben sífelszerelés nélkül szeretnél felmenni a hegyre, arra is van lehetőség az 1.650m-ről induló Prélongis lifttel.

SZÁLLÁS

Parc/Balcon des Airelles


Les Orres üdülőfalu két részre tagolódik. A központ 1650 méteren fekszik, ahol mindenféle szolgáltatás elérhető. Többek között itt üzemel egy „nyári” bobpálya is, ami persze télen is tárt karokkal várja a vendégeket. A központi téren több étterem, bár, shop és bolt is található. Az egész napos síelés után számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek, elég csak a jégpályát, a kutyaszánt és a bobozást említeni, de akiben még maradt erő, gyalogtúrára indulhat. Az esték pedig hol is indulhatnának (vagy zárulhatnának…), mint a különböző szórakozóhelyeken. A "Parc" és "Balcon" des Airelles apartmanházak Les Orres központjában, 1700 méteres magasságban helyezkednek el, max. 50 méterre a síliftektől.