Spanyolország , Barcelona
 2018.04.26-2019.04.26, 7 éj
2 felnőtt

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2008-ban épült. A klimatizált szállás 142 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi (felár ellenében) biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban (felár ellenében). A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás is.

556 € (173 972 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.14 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez az üdülőfalu 2000-ben épült. Összesen 115 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. Az egyes emeletek gond nélkül megközelíthetőek lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem, egy kávézó és egy bár várja. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik bébiszitter-szolgáltatás, orvosi ellátás, szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás is. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

714 € (223 411 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.25 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2004-ben épült. A klimatizált szállás 51 szobát kínál. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy étkező, egy bár, egy TV-szoba, egy konferenciaterem és egy business-center. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában.

714 € (223 411 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.12 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1800-ban épült. A vendégek a 90 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár és egy széf. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás kialakításánál figyelembe vették a mozgáskorlátozott vendégek igényeit is. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

756 € (236 552 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.25 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1728-ban építették. A vendégek 75 szobában kerülnek elhelyezésre. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy kávézó, egy bár, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy konferenciaterem. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Aki saját autóval érkezik, felár ellenében parkolhat a szállás parkolójában.

784 € (245 314 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.01 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Az apartmanhotelt 1993-ban építették. Összesen 105 szobát kínálnak a vendégeknek. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. A hotelben található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. Rendelkezésre áll továbbá az orvosi ellátás, a szobaszerviz, az ébresztő szolgáltatás és a mosodai szolgáltatás.

820 € (256 578 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.19 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotel 2001-ben épült. Összesen 46 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy csomagmegőrző és egy széf. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (díjmentesen) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy reggelizőt és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

836 € (261 584 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.13 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Az apartmanhotelt 1992-ben építették. A vendégek a 80 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy csomagmegőrző és egy széf. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy reggelizőt és egy bárt. A hotelben található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. Rendelkezésre áll továbbá az orvosi ellátás, a szobaszerviz, az ébresztő szolgáltatás és a mosodai szolgáltatás.

856 € (267 842 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.19 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotelt 2009-ben létesítették. Összesen 108 szobát kínálnak a vendégeknek. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy kávézó, egy bár, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy business-center. Az internet-hozzáférést WiFi biztosítja. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban.

896 € (280 358 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.24 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotelt 2003-ban létesítették. A klimatizált szállás 94 szobát kínál. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy csomagmegőrző és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. Az éttermi részleg, egy étterem, egy étkező és egy bár ételek és italok széles kínálatával várja a vendégeket. A szállás területéhez tartozik egy kert is. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

954 € (298 507 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.25 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotelt 2004-ben építették. A vendégek 80 szobában kerülnek elhelyezésre. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik bébiszitter-szolgáltatás, orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

954 € (298 507 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2003-ban épült. A vendégek a 195 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. Ezek a főépületben és 5 melléképületben találhatóak. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás is. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

1.022 € (319 784 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.23 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotel 1964-ben épült. Összesen 73 szobával várják az ide látogatókat. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. A szálláshelyen található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. Rendelkezésre áll továbbá az orvosi ellátás, a szobaszerviz és a mosodai szolgáltatás.

1.036 € (324 164 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1850-ben épült. A vendégek 84 szobában kerülnek elhelyezésre. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás is.

1.044 € (326 668 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.08 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A vendégek a 89 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.066 € (333 551 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.01 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Az apartmanhotelt 1975-ben létesítették. A vendégek kényelméről 67 szoba gondoskodik. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. Elérhető szolgáltatások továbbá: szobaszerviz és mosodai szolgáltatás.

1.078 € (337 306 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.08 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2007-ben épült. Összesen 40 szobát kínálnak a vendégeknek. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy étkező, egy reggeliző és egy bár. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás mozgáskorlátozott-barát berendezéssel rendelkezik. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában.

1.102 € (344 816 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.29 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2009-ben épült. A vendégek a 98 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás kialakításánál figyelembe vették a mozgáskorlátozott vendégek igényeit is. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban (felár ellenében). A kínálathoz tartozik szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás is. Konferenciák, megbeszélések és előadások szervezésére összesen 3 terem nyújt lehetőséget.

1.120 € (350 448 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.07.01 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotel 2005-ben épült. Összesen 84 szobával várják az ide látogatókat. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy reggeliző, egy kávézó és egy bár várja. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban (felár ellenében). A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.148 € (359 209 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.22 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 2006-ban épült. A vendégek kényelméről 51 szoba gondoskodik. A vendégek egy előcsarnokba érkeznek, ahol recepció (check-in/-out) várja őket. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy reggelizőt és egy kávézót. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kerékpárok elhelyezéséről kerékpártároló gondoskodik. Rendelkezésre áll továbbá az orvosi ellátás, a szobaszerviz és a mosodai szolgáltatás.

1.176 € (367 970 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.07 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A hotel 2004-ben épült. Összesen 108 szobával várják az ide látogatókat. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. A vendégeket egy étterem és egy bár várja. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kínálathoz tartozik orvosi ellátás, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is.

1.316 € (411 776 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.06.19 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
Rendelkezésre áll egy étterem, egy bár és egy könyvtár. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában.

1.430 € (447 447 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.08.09 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Barcelona, Barcelona
WiFi térítés ellenében
A vendégek 169 szobában kerülnek elhelyezésre. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy ruhatár és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy kávézót és egy bárt. A szállás rendelkezik továbbá TV-szobával és könyvtárral. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. Elérhető szolgáltatások továbbá: szobaszerviz és mosodai szolgáltatás.

1.918 € (600 142 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.16 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek