Spanyolország , Mallorca
 2017.11.13-2018.12.31, 7 éj
2 felnőtt

Spanyolország, Mallorca, 
WiFi térítés ellenében
A komplexumot 1890-ben létesítették. Összesen 96 szobát kínálnak a vendégeknek. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A hotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A létesítmény rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Egy kerékpártároló is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek rendelkezésére áll továbbá az orvosi ellátás. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

314 € (98 251 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.12.14 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Ratjada
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A hotel 1970-ben épült. Összesen 73 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. A gyerekek kedvükre szórakozhatnak a játszótéren. A hotel rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. A kerékpárok elhelyezéséről kerékpártároló gondoskodik. Rendelkezésre áll továbbá az autókölcsönző, az orvosi ellátás, az ébresztő szolgáltatás és a mosodai szolgáltatás. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

330 € (103 257 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Millor
Gyermekmedence
Kitűnő választás azon vendégeink számára, akik egyszerre szeretnének strand közelben nyaralni, de nem akarnak lemondani a kedvelt nyaralótelepülések adta előnyökről sem.

334 € (104 509 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.27 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, El Arenal
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Ez a hotel 1962-ben épült. A vendégek a 335 szoba egyikében élvezhetik a kényelmet. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy kávézó, egy bár, egy TV-szoba és egy kandalló. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A kerékpárok elhelyezéséről kerékpártároló gondoskodik. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

340 € (106 386 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.07 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Millor
Gyermekmedence
Közvetlen a strandon
WiFi térítés ellenében
Az apartmanhotelt 1925-ben létesítették. A klimatizált hotel 101 szobát kínál. A vendégek egy előcsarnokba érkeznek, ahol recepció (check-in/-out) várja őket. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. Az apartmanhotel gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. A hotel területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. Elérhető szolgáltatások továbbá: gyermekfelügyelet és mosodai szolgáltatás. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető (felár ellenében).

340 € (106 386 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.12.10 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, El Arenal
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1968-ban létesítették. A vendégek kényelméről 166 szoba gondoskodik. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A szállás rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: orvosi ellátás, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

404 € (126 412 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.11 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, C'an Picafort
Kerékpár/trecking
Spa & wellness
WiFi free
Adults Only 16+
Joker-szoba

Nyugodt környezetben fekvő, kedvelt szálloda.

412 € (128 915 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.27 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Mesquida
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A vendégek 243 szobában kerülnek elhelyezésre. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Rendelkezésre áll egy széf, egy étterem, egy kávézó, egy bár, egy játszószoba, gyermekfelügyelet és egy konferenciaterem. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A mindennapi szükségletek kielégítésére egy élelmiszerbolt áll rendelkezésre. A hotel területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető (felár ellenében).

418 € (130 792 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.24 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, C'an Picafort
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
Az apartmanhotelt 2004-ben létesítették. A klimatizált hotel 248 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lift segítségével is megközelíthető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót, egy bárt és egy pub-ot. Vásárlási lehetőséget kínál egy élelmiszerbolt, valamint további butikok. Az apartmanhotel területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A hotelben található továbbá egy hírlapbolt. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: bébiszitter-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás és mosodai szolgáltatás. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

418 € (130 792 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.24 indulással, Ellátás nélkül, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Alcudia
Mini-klub
Gyermekmedence
All inclusive
WiFi free

Kedvelt komfortszálloda barátságos hangulattal.

442 € (138 302 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.24 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, C'an Picafort
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1968-ban létesítették. A szállás 100 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi (díjmentesen) biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy kávézót és egy bárt. A hotelben található továbbá egy TV-szoba. Elérhető szolgáltatások továbbá: orvosi ellátás és mosodai szolgáltatás. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető.

448 € (140 179 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.28 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Playa de Palma
Árkedvezmény
All inclusive
WiFi térítés ellenében
Joker-szoba

Kedvelt szálloda, nyugodt környezetben. Kitűnő választás a kirándulni vagy szórakozni vágyó vendégek számára.

452 € (141 431 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.30 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Millor
Kerékpár/trecking
Gyermekmedence
Spa & wellness
Közvetlen a strandon
WiFi free
Joker-szoba

Közvetlen tengerparti, hangulatos szálloda családias vendégszeretettel. Kitűnő választás pároknak és családoknak egyaránt.

460 € (143 934 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.04 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Ratjada
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A komplexumot 1969-ben létesítették. A klimatizált hotel 211 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A létesítmény egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár, egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi (felár ellenében) biztosítja az internet-hozzáférést. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. A komplexum területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A hotelben található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a létesítmény parkolójában. Egy kerékpártároló is a vendégek rendelkezésére áll. Rendelkezésre áll továbbá a gyermekfelügyelet, az orvosi ellátás és a mosodai szolgáltatás. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre. Konferenciák, megbeszélések és előadások lebonyolítására igénybe vehető a konferenciaterem.

462 € (144 560 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.14 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Ratjada
Árkedvezmény
All inclusive
WiFi free
Adults Only 16+

A nyüzsgő központban fekvő szálloda kitűnő választás a szórakozni vágyó utasok számára.

470 € (147 063 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.06 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Millor
Kerékpár/trecking
Spa & wellness
WiFi free
Joker-szoba

Kapcsolódjon ki Cala Millor öblében vagy kóstoljon meg egy gyümölcsös koktélt a Blue Bar-ban, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre.

472 € (147 689 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.04 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Sa Coma/S'Illot
WiFi free
Adults Only 16+
Joker-szoba

Közvetlenül a parti sétány mellett, csodálatos kilátással a tengerre. A modern felszereltségű szálloda személyre szabott szolgáltatásokkal várja vendégeit.

474 € (148 315 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.11 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Ratjada
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1966-ban építették. A szállás 135 szobát kínál. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A vendégek rendelkezésére áll egy széf is. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (felár ellenében) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót és egy bárt. A szállás területéhez tartozik egy kert is. A hotelben található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. Egy kerékpártároló is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek rendelkezésére áll továbbá az orvosi ellátás. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

474 € (148 315 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.10.23 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Playa de Palma
Kerékpár/trecking
All inclusive
WiFi free
Adults Only 18+
Joker-szoba

Legyen aktív és sportos vagy szórakozni vágyó, ebben a fiatalok által kedvelt, nyüzsgő, élénk életet élő szállodában garantáltan megtalálja a számításait.

474 € (148 315 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.04.24 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, El Arenal
Árkedvezmény
All inclusive
WiFi térítés ellenében

Nagy területen elhelyezkedő, nyüzsgő életet élő létesítmény, mely ideális választás egy családi nyaraláshoz.

480 € (150 192 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.05.03 indulással, All inclusive ellátással, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Playa de Palma
Spa & wellness
WiFi térítés ellenében
Joker-szoba

Központi helyen fekvő, felújított, középkategóriás szálloda.

484 € (151 444 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.09 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Cala Ratjada
Gyermekmedence
WiFi térítés ellenében
A hotelt 1988-ban építették. Összesen 207 szobát kínálnak a vendégeknek. A szállás egyes emeletei lift segtségével is megközelíthetőek. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy ruhatár és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (felár ellenében) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy reggelizőt, egy kávézót, egy bárt és egy pub-ot. A hotel területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szálláson található továbbá egy TV-szoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban (felár ellenében) vagy a szabadtéri parkolóban. A kerékpárok elhelyezéséről kerékpártároló gondoskodik. Elérhető szolgáltatások továbbá: gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

486 € (152 069 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.12.01 indulással, Félpanzióval, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Playa de Palma
Gyermekmedence
All inclusive
WiFi free
Joker-szoba

Kitűnő helyen fekvő, felújított szálloda.

496 € (155 198 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.22 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek
Spanyolország, Mallorca, Playa de Palma
Kerékpár/trecking
Gyermekmedence
All inclusive
WiFi free
Joker-szoba

A mediterrán hangulatú szálloda tetőkertjéről csodálatos kilátás nyílik a tengerre.

496 € (155 198 Ft)

Teljes részvételi díj, 2 felnőtt részére, 7 éjszakára, 2018.11.24 indulással, Reggelivel, Utazás: Egyénileg Részletek