SunConnect Resort - www.neckermann.hu

SunConnect szállodák

Felejthetetlen élmények barátságos áron: a SunConnect szállodáinkban az egész család megtalálja a számításait. A család legkisebb tagjaival való utazás sem kell, hogy stresszes legyen. Szállodáink kellemes családi nyaralást ígérnek, ahol minden korosztály számára garantált az akció és az izgalom. A tágas medencék, családbarát szobák, változatos gyerek és a tini programok mind olyan élményekkel gazdagítanak, amelyek összekapcsolják a családokat - egymással és új barátokkal egyaránt. Legyen kapcsolatban az otthoniakkal is! Szobájából vagy akár a medence széléről megoszthatja élményeit és kapcsolatban maradhat otthoni barátaival, hiszen minden SunConnect szállodában ingyenes ConnectWIFI-t biztosítunk.

Legyen kapcsolatban a SunConnect Resortban!
A gondosan kiválasztott SunConnect szállodák valódi kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak. A SunConnect Resort szállodáiban minden a kapcsolatokról szól, sok időt tölthet a szeretteivel és új barátokra találhat. Fedezze fel széles napközbeni és esti programkínálatunkat. A kisgyermekek számára a gyerek-klub, a nagyobbaknak pedig a tini chill-out- részleg számos aktivitása jelent majd felejthetetlen élményeket.
✔ ingyenes WIFI a szálloda egész területén
✔ szórakoztató programkínálat minden korosztály számára
✔ animációk programok széles választéka a gyerekeknek
✔ hatalmas úszómedencék és családbarát szobák
✔ változatos gyermekprogramok Lollo-val és Bernie-vel a kiválasztott szállodákban

SunConnect Resort - www.neckermann.hu

Urlaubsglück mit Kindern MINDEN KÉSZEN ÁLL EGY FELEJTHETETLEN CSALÁDI NYARALÁSHOZ

A SunConnect Resorts szállodáiban minden a családok igényeihez lett igazítva. Az olyan előnyök, mint a rugalmas családi szobák, az éttermek családbarát kínálata és felszereltsége, a hatalmas medencék menő vízi csúszdákkal* és a strandközeli elhelyezkedés alapfeltétel a SunConnect szállodákban.
* vízi csúszdák nem minden szállodakomlexumban állnak rendelkezésre

Urlaubsglück mit Kindern UNALOMNAK NYOMA SINCS

A SunConnect számos sport- és játéktevékenységet kínál, mint például a FamilyGames, a KidsYoga vagy a PhotoWalk.

És amíg a gyerekeknek jó kedvük van és kitombolják magukat, a pihenést kereső szülők is nyugodtan lustálkodhatnak.

SunConnect Resort - www.neckermann.hu
SunConnect Resort - www.neckermann.hu

Urlaubsglück mit Kindern VÁLTOZATOS ÉLMÉNYPROGRAMOK LOLLOVAL ÉS BERNIEVEL

Gyermekei találkozhatnak két kedves kabalafiguránkkal Lolloval és Bernievel*, akik minden napra valami újdonsággal készülnek a 3-11 éves korosztály számára. Mellettük a vakáció minden pillanata mókával és kacagással telik meg. A 8-17 éves gyermekeknek a Teen Chill-Out részleg nyújt számos felfedezni valót.
* Lollo & Bernie klub nem minden szállodakomplexumban áll rendelkezésre

SunConnect Resort - www.neckermann.hu

SunConnect Resort - www.neckermann.hu TEEN CHILL-OUT AREA: A TÖKÉLETES VAKÁCIÓ

Egy menő találkozóhely tinédzsereknek digitális aktivitásokkal. A 8-17 éves korosztály számára trendi kikapcsolódást, szórakoztatást, kreatív sport- és játéklehetőségeket és egy saját chill-out zónát is biztosítunk.

SunConnect Resort - www.neckermann.hu ÖSSZEKÖTTETÉSBEN EGYMÁSSAL ÉS VELÜNK - WIFI ÉS MYSUNCONNECT

Ingyenes WIFI áll a vendégeink rendelkezésére a szálloda egész területén – hogy mindig kapcsolatban lehessen a barátokkal és megoszthassa legújabb nyaralós élményeit. Használja ki a szálloda saját online felületét, a MySunConnect-et, ahol a legfrissebb újdonságokról tájékozódhat és minden szükséges információt megkaphat a szállodáról, amire egy élménydús nyaralás esetében szüksége lehet.

SunConnect Resort - www.neckermann.hu
SunConnect Resort - www.neckermann.hu

A TÖKÉLETES HELY CSALÁDI PIHENÉSHEZ ÉS KAPCSOLATTEREMTÉSHEZ

A SunConnect Resorts ötlete túlmutat merő programlehetőségeken. A szállodák felszereltsége, a szórakozási- és kikapcsolódási lehetőségek nyugodt légkörben felejthetetlen közös élményeket nyújtanak.


Erre példa az Activity-Team, ami többek között a gyerekek és tinik számára szervez közös programokat. A többi vendég megismerése gyerekjáték a SunConnect Resorts szállodáiban.


Nyitottsággal és egy kis szerencsével olyan barátságok köttethetnek, amelyek a szünidő után is megmaradnak.