Románia

Nyaralás Svájcban

Nyaralás Romániában

A sokarcú Románia nemcsak igazi vendégszeretettel várja Önt, hanem Európában egyedülálló módon, sok helyen még mindig érintetlen tájaival. Vakáció a Fekete-tenger partján, majd kirándulás az ország természetvédelmi területeire a Kárpátokon át vezető változatos utakon, ahol a friss levegő és a lenyűgöző látvány garantálják, hogy a nyaralás egy felejthetetlen élmény legyen.

EFORIE NORD: a 2. legnagyobb üdülőközpont, Costanzától kb. 15 km-re. Finomhomokos strandja kb. 5 km hosszú és 20-100 m széles. Nyugatról a Techirghiol-tó határolja, melynek gyógyiszapja is vonzza a látogatókat.

NEPTUN és SATURN falvak közigazgatásilag Mangaliához tartoznak. A kb. 2 km-es Adras-strand az északi partszakaszt foglalja magában, szélessége kb. 100-150 m. A Diana-strand déli irányban halad, egészen a mangaliai kikötőig, több mesterségesen kialakított öböllel.

VENUS A település az ország délkeleti részén található, Mangaliától 3 km-re északra, az Aurora-öböl déli részén. Szomszédos északra Cap Aurora, délre pedig Saturn falvakkal.