Projekt azonosítószáma:

GINOP-6.1.5-17-2018-00035

Kedvezményezett neve:

N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

„Munkavállalói képzések megvalósulása a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál”

Elnyert támogatás összege:

17 558 619 Ft


Projekt leírása:

1993-as megalakulása óta a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. a hazai turisztikai piac meghatározó szereplőjévé vált a szegmens valamennyi kategóriájában nyújtott magas színvonalú szolgáltatásainak, és a jól képzett, szakértő munkatársainak köszönhető. A cég 26 saját és közel 400 franchise vagy partner irodával, valamint online értékesítési felületével az ország teljes területét lefedve biztosítja szolgáltatásait.

A projekt célja az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a nagyvállalatokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére.

Vállalatunk alapvetően informatikai, menedzsment és általános képességek javítását célzó képzésekbe fektet. A projekt keretében megvalósuló képzések: Kommunikáció, konfliktuskezelés, asszertivitás; Időgazdálkodás, stresszkezelés; Problémamegoldás; Értékesítést támogató rendszer belső képzések; Excel ismeretek

A projekt összes elszámolható költsége:

17 558 619 Ft

Projekt várható befejezése:

2021.11.05.

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva