JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Neckermann ThomasCook Árkád Szeged Facebook oldalon meghirdetett nyereményjátékban való részvétel szabályai:

Játékban részt venni jogosultak köre: : Azon Facebook felhasználók, akik megfelelnek a nyereményjáték részvételi feltételeinek. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Neckermann ThomasCook Szeged iroda munkatársai és családtagjaik.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban azon Facebook felhasználók vehetnek részt, akik 2018.01.01. és 2018.08.31. között foglalják le nyaralásukat a Neckermann ThomasCook Szeged irodájában, mely utazás 2018.01.01. és 2018.08.31. közé esik. A nyaraláson készült fotót a Neckermann ThomasCook Árkád Szeged Facebook oldalra feltöltik. A nyereményjátékban való részvétel csak a Neckermann saját árualapjában (HUN HOSO, BAUS, EA, CITY, NAH, FAX, EURF, EURN, YHUN, NEC NAH, FERN, NER BAUS) szereplő utazások foglalásakor érvényes.

Sorsolás menete: Véletlenszám generátoros sorsolás

Sorsolás időpontja, helyszíne: 2018.09.03-05. között a Neckermann ThomasCook Szeged irodában.

Adatvédelmi hozzájárulás: A NUR Neckermann-Utazás Szolgáltató Kft. Adatvédelmi Szabályzata ide kattintva érhető el.

Játékból kizárás feltételei: A nyereményjátékból automatikusan kizárásra kerülnek azok a játékosok, akik nem a Neckermann ThomasCook Szeged irodájában foglalták le utazásukat, nem a megadott időszakon belül és utazásuk nem a szabályzatban foglalt időszakra esik, továbbá azok, akik a Neckermann ThomasCook Szeged iroda bármely alkalmazottjával rokoni kapcsolatban állnak.

Nyeremény leírása: A nyeremény egy 2 fő részére szóló 3 éjszakás pihenés félpanzióval a 4-csillagos Erlebnishotel Fendelsben https://www.neckermann.hu/szallas/erlebnishotel-fendels/09509 A nyereményvoucher 2018.11.30-ig használható fel.

Átvétel körülményei: A nagykorú nyertes, vagy 18 évet be nem töltött nyertes esetén annak törvényes képviselője a nyeremény vouchert a Neckermann ThomasCook Szeged irodájában 2018.09.06tól veheti át.

Promóció időtartama: 2018.01.01. és 2018.08.31. között

Promóció jellemzői: A Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.