EUR - HUF alapú szerződéskötés

A külföldi utazások árait nemcsak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Ön választhat: ha az Ön számára kedvezőbb, akkor a szerződésben a fizetendő részvételi díjat nem forintban (Forint alapú szerződéskötés), hanem euróban rögzítjük (Euró alapú szerződéskötés) az euróban szerződött részvételi díj változatlanságát garantáljuk (Árgarancia).

Az „Euro alapú szerződés” megjelölésre kattintva az utazási ajánlatok euroban meghatározott ára jelenik meg, és ez az euro összeg kerül rögzítésre a szerződésben. Az euroban feltüntetett ár mellett zárójelben megjelenő forint összeg csak tájékoztató jellegű, és azt mutatja, hogy aznap hány forinttal lehetne az euroban megadott árat kiegyenlíteni.

A „Forint alapú szerződés” megjelölésre kattintva a zárójelben forintban feltüntetett összeg felel meg az egyes utazási ajánlatok forintban meghatározott árának, és ez a forint összeg kerül rögzítésre a szerződésben.

Kérjük, hogy a pontos tájékozódás érdekében az árak megtekintése előtt feltétlenül szíveskedjen választani az „Euro alapú szerződés” ill. a „Forint alapú szerződés” kijelölésével.

A nyitó oldalunkon egyes uticélokra vonatkozó rövid indító információkról az ott elhelyezett jelzés szerint továbbkattintva érhetők el az adott uticélra irányuló konkrét utazási ajánlatok, azok részletes leírásával és árával, a fenti választás függvényében euro, ill. forint összegben is feltüntetve.

Az euróban szerződött részvételi díj az Ön választása szerint euróban vagy forintban is kifizethető. Forintban történő fizetés esetén a befizetett forint összeget a K&H Bank befizetés napján érvényes valuta eladási árfolyamán euróra átszámítva írjuk jóvá. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval hány forintnak felelnek meg.