• 1. nap

  Budapest – Róma

  Elutazás menetrendtől függően repülővel Rómába. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk, gyalogosan ismerkedünk a belváros hangulatával: Phanteon, Navona tér, Angyalvár (kívülről) és a várost kettészelő Tevere folyó kanyarulatai. (repülő menetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat)

 • 2. nap

  Róma „beszélő” szökőkútjai és terei várnak!

  Kényelmesen megreggelizünk, és egész napos gyalogos városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel. Róma gyönyörű tereit, szobrait, szökőkutait keressük fel: elsőként a San Pietro in Vincoli templomban Michelangelo Mózes szobrát keressük fel. Majd az antik Róma építészetének remekműveivel ismerkedünk: Colosseum, Forum Romanum, Traianus fóruma, és a Capitolium tér Marcus Aurelius bronz lovas szobra. Megtekintjük továbbá a Viktor Emánuel emlékművet, a Pantheont, ahol megpihenünk egy csésze kellemes kávé mellett. Később a Corso, a Colonna-tér Marcus Aurelius-oszlopa, a Trevi-kút és a Spanyol-lépcső vár bennünket.

 • 3. nap

  Róma, a Vatikán és Tivoli vízesései

  Reggelit követően folytatjuk gyalogos római városnézésünket (helyi közlekedéssel). Az Örök Város nevezetességei közül elsőként a Vatikán látnivalóival ismerkedünk helyi idegenvezetőnk kíséretében: a Szent Péter tér és a Bazilika, a Vatikán Múzeum, mely magába foglalja a Sixtus Kápolnát, Michelangelo zseniális mennyezet freskósorozatával. Szabadidejében élvezheti a tavaszi életképeket Róma terein, utcáin. Fakultatív programot ajánlunk: autóbuszos kirándulásra hívjuk Tivoliba, ahol a Villa d’ Este palotát és a hozzá tartozó káprázatos reneszánsz parkot tekintjük meg: vízesések, csobogók, szökőkutak százai ontják vizüket a park ösvényei, szobrai, mesterséges barlangjai között.

 • 4. nap

  Róma – Budapest

  Délelőtt szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Utazás: Repülővel

Elhelyezés: 3* szállodákban

Ellátás: Reggeli

Időpontok: 2019.03.14-17.; 2019.04.28-05.01.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Részvételi díj: 2018.03.14 - 112.500 Ft; 2018.04.28 - 121.500 Ft

Fakultatív programok (15 főtől):

 • Tivoli kirándulás autóbusszal: 11.500 Ft + belépő

Repülőtéri illeték kb.: 42.000 Ft

1ágyas felár: 23.000 Ft

3x vacsora felár: 16.500 Ft

Utasbiztosítás (BBP): 2.260 Ft

CL PLUS biztosítás*: 8.500 Ft

Utazás: repülővel

Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda ****

Ellátás: 3x reggeli

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 45 Euro

Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 36 Euro

Minimális létszám: 15 fő

Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

TO: Zsepp