KIEMELT AJÁNLATOK TENERIFÉRE

KIEMELT AJÁNLATOK TENERIFÉRE

TENERIFE

A Kanári-szigetek legnagyobbika változatos tájakkal, és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni vágyókat. Tenerife szigetén egymást érik a szebbnél-szebb homokos strandok és vadregényes sziklaszirtek, A nyaralóparadicsom fölé magasodik a sziget szívében Tenerife és Spanyolország legmagasabb hegye, a Pico del Teide. Színpompás növényvilág borítja a sziget északi részét, ahol hatalmas pálmaültetvények, buja virágoskertek, gondozott parkok, erdők és egyedülálló növényzet párosulnak. Tenerife repülővel könnyen megközelíthető, az év 365 napján! Egész évben kellemes, meleg klíma uralkodik a szigeten. Tenerifén lehetőség van szinte minden sport kipróbálására, és a szabadidős programok is rendkívül sokrétűek. Élvezzék a napsütést Playa de las Americason, kiránduljanak a vulkanikus kőrengetegben, amely a Teide lábaihoz vezeti el Önöket, vagy fürödjenek és napozzanak a szálloda medencéjében egy üdítő koktél mellett!

 • Családbarát üdülőhely

  Családbarát üdülőhely

 • Homokos part

  Homokos part

 • Szórakozás

  Szórakozás

 • Természeti szépségek

  Természeti szépségek

Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk!
Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink összeállítják az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.
Kérjük, hogy adatait pontosan adja meg!
Üdvözlettel: Neckermann

A(z) www.neckermann.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk