Thaiföld

Thaiföld - www.neckermann.hu

A Délkelet-Ázsiában található Thaiföldi Királyságot elsősorban az itt élő emberek és a természeti szépségek tesznek egyedülállóvá. Hallgassák a fehérhomokos tengerpartok mentén sétálva a szélben ringatózó pálmafákat és a tenger morajlását!

A közlekedési káoszról hírhedt Bangkokban hatékony megoldást kínál az önmagában is látványosságként számon tartott magasvasút, a Skytrain és a jól kiépített metróhálózat. A felhőkarcolókat elhagyva pedig mindenki rátalálhat a nyugalom oázisára Krung Thep - az Angyalok városa, ahogy a helybeliek Bangkokot nevezik - 400 templomának egyikében. A Sziámi-öbölben fekvő Pattaya egy igazi szórakozóközpont harsány éjszakai élettel. A búvárkodás és a dzsungel szerelmeseinek Koh Chang a tökéletes választás, mely Thaiföld második legnagyobb szigete Trat tartományban, közvetlenül Kambodzsa határában.

Thaiföld harmadik legnagyobb szigetén, a több mint 20 stranddal rendelkező Koh Samuin már a repülőtér pálmatetős fogadóépületénél magával ragadja a látogatókat az egzotikus nyaralás hangulata.

Phuket, melyet a zöld gyöngyszemnek is neveznek, a vízi sportok szerelmesei és a pihenésre vágyók számára igazi paradicsom. A korallszigetekkel övezett Nai Yang-öbölben, a sziget északi részén a sznorkelezésé és a búvárkodásé a főszerep. A természeti szépségeiről híres Khao Lak a százazföldön kb. 75 perc alatt érhető el a phuketi repülőtérről. A természetvédelem alatt álló terület hosszú, természetes strandokkal várja az ideérkezőket csodálatos, érintetlen környezetben.

kiemelt thaiföldi régiók

Thaiföld - www.neckermann.hu
Thaiföld - www.neckermann.hu
Thaiföld - www.neckermann.hu
Thaiföld - www.neckermann.hu

kiemelt ajánlataink Bangkokba (2 fő)

kiemelt ajánlataink Phuketre (2 fő)

kiemelt ajánlataink Koh Samuira (2 fő)

kiemelt ajánlataink Krabira (2 fő)