Thaiföld

Thaiföld - www.neckermann.hu

A Délkelet-Ázsiában található Thaiföldi Királyságot elsősorban az itt élő emberek és a természeti szépségek tesznek egyedülállóvá. Hallgassák a fehérhomokos tengerpartok mentén sétálva a szélben ringatózó pálmafákat és a tenger morajlását!

A közlekedési káoszról hírhedt Bangkokban hatékony megoldást kínál az önmagában is látványosságként számon tartott magasvasút, a Skytrain és a jól kiépített metróhálózat. A felhőkarcolókat elhagyva pedig mindenki rátalálhat a nyugalom oázisára Krung Thep - az Angyalok városa, ahogy a helybeliek Bangkokot nevezik - 400 templomának egyikében. A Sziámi-öbölben fekvő Pattaya egy igazi szórakozóközpont harsány éjszakai élettel. A búvárkodás és a dzsungel szerelmeseinek Koh Chang a tökéletes választás, mely Thaiföld második legnagyobb szigete Trat tartományban, közvetlenül Kambodzsa határában.

Thaiföld harmadik legnagyobb szigetén, a több mint 20 stranddal rendelkező Koh Samuin már a repülőtér pálmatetős fogadóépületénél magával ragadja a látogatókat az egzotikus nyaralás hangulata.

Phuket, melyet a zöld gyöngyszemnek is neveznek, a vízi sportok szerelmesei és a pihenésre vágyók számára igazi paradicsom. A korallszigetekkel övezett Nai Yang-öbölben, a sziget északi részén a sznorkelezésé és a búvárkodásé a főszerep. A természeti szépségeiről híres Khao Lak a százazföldön kb. 75 perc alatt érhető el a phuketi repülőtérről. A természetvédelem alatt álló terület hosszú, természetes strandokkal várja az ideérkezőket csodálatos, érintetlen környezetben.

kiemelt thaiföldi régiók

kiemelt ajánlataink Bangkokba (2 fő)

kiemelt ajánlataink Phuketre (2 fő)

kiemelt ajánlataink Koh Samuira (2 fő)

kiemelt ajánlataink Krabira (2 fő)